1. Allmän astrologi

Definition av Stor trigonen och Draken

2008-09-29 20:05 #0 av: Aracco

STOR TRIGON

Består av tre planeter i trigon till varandra

Detta aspekt mönster anses vara en välsignelse och har en harmonisk påverkan på personen. Det finns en mottaglighet och känslighet för omgivningen. många dörrar står öppna i livet för den här personen. Det finns dock en negativ sida. Eftersom det mesta går som på räls kan det lätt bli så att personen slackar av och tar saker förgivet och slöar till sig rejält, vilket gör att livet istället stagnerar. Så det är bra om det finns en kvadratur eller oppostion till en annan planet så bli trigonen "utmanad" och personen tar inte allt förgivet.

DRAKEN

Består av en Stortrigon, 2 sextiler och en oppostion

Detta mönster gynnar skaparkraften och ger en klar inriktning i livet. Den/de planet/er som står i opposition till trigonen är fokuserings punkten i vilken energin manifesteras. Den står för kreativt sökande, objektiv medvetenhet, självförtroende och en lust till äventyrlighet. Det finns stor begåvning inom denna person och den kommer att ha ett rikt (upplevelser, känslor, tankar, kanske? även pengar) och givande liv. Det finns en balans mellan ett bekämt och harmoniskt liv, samt en nyfikenhet att utforska och vara kreativ. Mycket kommer till personen utan direkta ansträngningar men inget tas förgivet och lärdomar kan oftast läras genom att se vad och hur andra har gjort.

Hoppas detta kan vara till lite hjälp

Anmäl
2008-09-29 20:31 #1 av: [MargaretaA]

tack för detta Aracco! Du är en guldgruva av kunskap Glad

Anmäl
2013-05-05 10:48 #2 av: Farwuq

Här är lite mer intressant som jag hittade i förrådet.

Ler

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.