Annons:

Välkommen till Astrologi i Fokus!

Detta är sajten för alla som intresserar sig för Astrologi och Horoskop. De flesta av oss vet vilket stjärntecken vi är födda i, men riktig Astrologi är ju så mycket mer. Astrologi är en djup källa av kunskap som aldrig sinar och man kan ösa hur djupt som helst, det tar aldrig slut. Kombinationsmöjligheterna i ett horoskop av planeter, tecken, hus och aspekter är oändliga.

Vår förhoppning är att intresserade här ska vilja träffas och fråga, diskutera, utbyta tankar och dela med sig. På så vis fördjupar vi våra kunskaper inom dessa spännande områden.

Man måste inte vara astrolog eller ens särskilt kunnig för att vara välkommen här, det enda som behövs är ett intresse att lära mer, av varandra, tillsammans med andra i god gemenskap.

Detta är alltså en sajt som i första hand vänder sig till troende och andra med ett uppriktigt intresse för Astrologi.
Skribenter som uttalar sig nedvärderande mot ämnet eller oss är inte välkomna.

En varning: Vi har lågt till tak. De som kommer hit för att raljera, vara spydig mot skribenterna och skapa allmän otrivsel får permanent skrivförbud genast. Är man skeptisk och kritisk till astrologin, så får man framföra detta på ett vänligt och hyfsat sätt; Admin ensam avgör enväldigt vad detta är. Bara så ni vet det.
Och det är ingen idé att ni går hem till mamma och gråter. Hon kan inte göra något. Troll och idioter kan stanna hemma.

Jag som sajtvärd har ingen möjlighet att fördjupa mig i enskilda medlemmars horoskop och göra omfattande tolkningar, men inget hindrar givetvis andra som vill från att göra det.

Vill du veta mer om ditt eget Horoskop finns en utmärkt sida på Engelska http://www.astro.com/

**Mycket nöje och lärorika insikter
**Admin för Astrologi i Fokus