Annons:
Etikett2-personliga-framtidshoroskop
Läst 3114 ggr
Mirjah
2012-04-21, 21:11

Nymåne 21 april

Så här påverkas vi av den transiterande nymånen beroende på var den befinner sig utanför ditt horoskophjul:

Nymånen i 1:a huset:

Den transiterande nymånen i ditt första hus är en kraftfull placering. Här handlar det om en förnyelse för dig på ett personligt sätt, till exempel med ett nytt utseende, eller sätt att uttrycka och presentera dig själv på. Detta är en personligt hektisk tid på året, när du känner dig energisk och entusiastisk.
Tänk på hur du presenterar dig själv till andra, fokusera på att ändra
personliga vanor på ett sådant sätt att ditt självförtroende blir bättre och
koncentrera sig på att sätta din bästa fot framåt, eftersom detta är en tid då
du kommer att märkas och göra ett intryck på andra. Men ringa in betydelsen av äkthet i presentationen av dig själv. Du behöver inte, naturligtvis, avslöja allt av dig själv till andra, men Vädurens tecken i samband med första huset påminner oss om vikten av att agera på våra impulser och tro på oss själva. Detta är en tid när man kan vara modig och njuta av dig själv.

Nymånen i 2:a huset:

Ökad känslighet av dina fem sinnen och den fysiska omgivningen och den grund du byggt din säkerhet på. Det handlar om hur du ordnar upp ditt liv för att återbygga din känsla för värde och värdighet. Finansiella frågor kan komma till fokus. Att sätta finansiellt realistiska mål som att göra en budget kommer att gynnas under denna tid. Upptäcka olika sätt att öka din inkomst.

Nymånen i 3:e huset:

Det tredje huset reglerar vår kommunikationsförmåga, lärande och metoder med våra dagliga interaktära uppgifter och kontaktuppgifter samt våra allmänna förehavanden. En gynnsam tid för att lära sig något nytt, känna sig bekväm i sociala situationer och ta hand om detaljer i det dagliga livet. Det är en tid då du kommer att bli mer medveten om din omgivning och du kommer att vara mer på "alerten". Ett bra tillfälle att göra prov, fylla i formulär, börja en kurs, skriva brev och ringa samtal. Helt enkelt ta hand om dina dagliga uppgifter med energi.

Nymånen i 4:e huset:

Här är hem och familj i fokus. Lyssna på din magkänsla och hylla den känslan! Vad är det som gör att du känner dig trygg och säker? Utforska och utveckla en känsla av inre trygghet. Även om det fjärde huset symboliserar ditt hem så är det kardinalt och kan röra upp olika aktiveter. Det kan bli en tid av omstrukturering och en ökad medvetenhet av dina rötter. Frågor om intimitet och sårbarhet, en utmärkt tid att komma i kontakt med dina känslor och behov. Fokus på din omsorg från andra och på vilket sätt du ger andra stöd. Det är ett bra tillfälle att göra långsiktiga planer för framtiden, att göra någon slags omorganisation i hemmet, hemmiljön eller inom familjeverksamheten.

Nymånen i 5:e huset:

Här sparkas din kreativa sida igång! Romantiska, lekfulla och
nöjesfyllda strävanden kan komma till uttryck med nymånen här. Du kommer att vara mer i behov av godkännande av andra kring det sätt hur din kreativitet påverkar andra. En passionerad tid då du kan känna dig mer djärv än vanligt! Om du trivs med dig själv och har byggt upp en solid grund som nymånen i det fjärde huset gav dig möjlighet till kommer du att lysa under denna period!

Nymånen i ditt 6:e hus:

Förebådar en tid där nya dieter, friska rutiner och nya arbetsscheman med framgång kan påbörjas. Det är en tid att ta hand om affärer, hantering
detaljer och öka din effektivitet. Du kan ta hand om detaljer, omorganisera och ta hand om affärer. Uppgifter som vanligtvis känns tröga kan man med lätthet ta tag i nu. Analyser och kritiskt tänkande är också nu på topp. Perioden präglas av en önskan att reda ut men också att på något vis göra sig användbar.

Nymånen i 7:e huset:

Förhandlingar och diplomati är markerade under denna period. Eftersom det är en bra tidpunkt att påbörja nya relationer eller omdefiniera befintliga. Frågor om delning och partnerskap kommer fram. Ökad medvetenhet om behovet att ha någon att luta sig mot eller förlita sig på är ofta förknippat med denna position. Jobba med förhållanden. Om du känner dig sakna stöd från din partner kan det vara en bra tid att fråga dig själv huruvida sällskaplig man är själv, och arbeta med att utveckla denna sida av sig själv. Det är också en bra tid att knyta kontakter och göra något offentligt.

Nymånen i 8:e huset:

Det här är en tid att styrka sig själv. Intimitetsfrågor och att utveckla sin
självbehärskning kan komma fram med nymånen i detta hus. Uppleva en ökad medvetenhet om andra, samt vad som får de motiverade, även vad som motiverar dig själv. Det är också en bra tid att skapa en ekonomisk plan, sparplan, eller ta lån eller utföra arbete inom redovisning.

Nymånen i ditt 9:e hus:

Det nionde huset styr vår andliga växande. Utforska och expandera utöver de vanliga upplevelserna av våra liv. Med nymånen här kan man uppleva rastlöshet kring rutiner. Man kan göra insatser för att påbörja nya projekt eller arbeten som expanderar ditt sinne. Ge utrymme för fantasi och andliga äventyr. Du kan känna dig förnyad tack vare nya perspektiv på ditt liv. Någonting du läser, upplever eller reser och gör för att få dig bort från de vardagliga rutinerna.

Nymånen i ditt 10:e hus:

Ökad känslighet för din ställning och din position i samhället och dina mål för
konstruktiva framsteg markeras denna månad. Det är en bra tid att utveckla nya affärsplaner och mål förutsatt att inte nymånen är särskilt drabbad. Och en känsla av förnyelse stärker dina karriärsmål. Det är en tid att fokusera på de delar av din personlighet som du projicerar ut till samhället och i ditt
yrkesliv. Mål för din självdisciplin bör göras under denna tid. Detta är en tid
då du kommer att vara upptagen av karriär och/eller offentligt ansvar.

Nymånen i ditt 11:e hus:

Det här huset är förknippat med nätverkande, vilket gör att kontakter och
nätverkande, gruppverksamheter, och intjänade inkomster från någon
näringsverksamhet. Med nymånen här ligger fokus på att skapa kontakter och nå ut till andra både genom social eller professionell mening. Det är en tid att vända inre rastlöshet mot en mer fruktbar kontakt med andra. Ökad medvetenhet om din position i livet inom grupper, snarare än ett självcentrerat fokus är nu i rampljuset. Behovet av social trygghet är större nu. Mål som involverar nätverk, göra anslutningar med andra, delta eller stärka banden i en grupp/prohekt/aktivitet och vårda den goda viljan ligger i fokus denna månad.

Nymånen i ditt12:e hus:

Det här är en period då du ser över livet, släpper taget, laddar dina andliga, och i förlängningen, fysiska batterier. Fokus är nu på uppfyllelse genom service, empati och medvetenhet om andras behov, men det kan också vara en tid av tillbakadragande från det sociala livet, beroende på dina personliga och naturliga anlag. Någon form av självrannsakan är i sin ordning, och lusten att hitta nån form av känslomässig trygghet kommer att vara uppenbar. Detta är en mer känslig period av nymånens placering, och det är bäst att hitta lugn för själen här, inför den mer upptagna och aktiva perioden för nymånen i det första huset.

Nymånen gynnar dessa former av aktiviteter:

I väduren: Snabba
åtgärder som ger omedelbara resultat. Företag som involverar självet och
personligheten. (Hållbarhet kan saknas). Självhävdelse, ta på utmaningar,
börjar kortsiktiga projekt.

I oxen: Stora
och materiella åtgärder som ger goda resultat. Finansiell verksamhet,
personliga ägodelar, ansökningar om lån, att börja en potentiell lång relation,
musik och heminredning.

I tvillingarna:
Psykiska och kommunikativa handlingar, och mer än en verksamhet på gång. Läsa,
lärande, brev och e-post, ärenden.

I kräftan:
hushållsaktiviteter, de som innebär medvetenhet om personliga behov.
Heminredning, familj och gemenskap.

I lejonet:
kreativa aktiviteter, aktiviteter med barn, generösa företag, företag där
personligt erkännande önskas samt risktagande.

I jungfrun: Mentala
sysselsättningar, aktiviteter, arbete, tjänster och rutiner. En verksamhet som gynnas
med fokus på detaljer.

I vågen:
relationsproblem, aktiviteter som rör lagarbete och samverkan, aktiviteter som
involverar självrannsakan, aktiviteter med anknytning till skönhet.

I skorpionen: skatter, redovisning,
intimitetsfrågor, psykologiska undersökningar, forskning, personlig utveckling,
att bli av med gamla saker.

I skytten:
Äventyrliga aktiviteter, resor, högre utveckling, reklam, sport och fysisk
aktivitet.

I stenbocken:
Långsiktig verksamhet som ger långsamt men stadigt resultat, praktiska företag,
karriärfrågor, affärsplaner och praktiska investeringar.

I vattumannen:
Ovanliga eller radikala företag, sociala sysselsättningar, grupparbeten, prova
på ngt nytt eller gå med i en grupp.

I fiskarna: Fantasifulla företag, mystiska och/eller andliga sysselsättningar, inre
utveckling, musik och drama.

Källa: www.cafeastrology.com/newmooninhouses

Annons:
Farwuq
2012-04-22, 09:34
#1

Få se…

Nymånen den 21:a bör har varit kring 30°, d.v.s. på gränsen mellan fisk och vädur.

Obestämd

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Mirjah
2012-04-22, 10:22
#2

Min nymåne var i 3:e huset, oxen… (är där fortfarande, men inte som nymåne då)

En gynnsam tid för att lära sig något nytt, känna sig bekväm i sociala situationer och ta hand om detaljer i det dagliga livet. Det är en tid då du kommer att bli mer medveten om din omgivning och du kommer att vara mer på "alerten". Ett bra tillfälle att göra prov, fylla i formulär, börja en kurs, skriva brev och ringa samtal. Helt enkelt ta hand om dina dagliga uppgifter med energi.

Vilket kan bli månadens fokus för min egen del. Börjar i morgon med en anställingsintervju.

Mirjah
2012-04-22, 10:29
#3

Det tog längre tid än jag trodde att färdigställa texten från källan, hade hoppats lägga in den på förmiddagen så fler hade kunnat kolla av nymånens position.

Det kan man lätt göra genom att knappa in födelsedag och år, klockslag och födelseort på:

www.astro.com

Sedan gå in på free daily horoscope - och längre ner klicka på länken "view natal chart with transits", och där ser du var de transiterande planeterna befinner sig utanför horoskophjulet.

Upp till toppen
Annons: