Annons:
Etikettplaneter
Läst 10172 ggr
[MargaretaA]
2008-11-22, 15:11

Jupiter – Guiden till en Högre Insikt

Planeten Jupiter kräver nästan 12 år för att göra sin resa runt solen och är den största planeten vi känner till. Dess diameter är 143000 kilometer, vilket gör att jorden verkar liten i jämförelse.

I Astrologin står Jupiter för högre religiösa, filosofiska, moraliska och etiska kunskaper. Dess position i horoskopet talar om för oss hur vi kan vidga våra vyer, eftersom den representerar expansion inom alla områden.

Rättvisa, lag och doktriner hör också till detta område.

Dessutom kan Jupiter erbjuda en del tur. Vart han än befinner sig i våra Horoskop fungara han lite som en skyddsängel och ser till saker ordnar sig till slut. Titta på Jupiters placering i hus i ditt horoskop, om du vill veta vad som gäller för just dig. Där Jupiter verkar bör man vara noga med att inte bli dogmatisk, arrogant eller överdriven. Jupiter härskar över tecknet Skytten.

Annons:
sniwa
2008-11-24, 00:09
#1

Jag ser ut att ha Jupiter i hus 2 i Vattumannen, vad kan det betyda?

[MargaretaA]
2008-11-24, 19:59
#2

jag kommer att lägga in tolkningsförslag eftersom. Men vi börjar med Jupiter i Första huset - så håll ögonen öppna. Snart kommer "ditt hus".

Jupiter är en "bra att ha-planet" i vilket hus han än är - så det blir intressant att få era kommentarer om hur just ni har upplevt det Glad

[MargaretaA]
2008-11-25, 16:01
#3

Din Jupiter i det Första Huset

Med expansiva Jupiter i det Första Huset, har du en storsint och jovial personlighet som drar andra till dig, eftersom du är så glad och rolig att umgås med. Du är alltid med där saker händer, och du får lätt vänner. Du kan vara allting för alla människor - vilket kan bli för mycket ibland.

Du trivs med bekvämlighet och lyx i livet, och kan slösa dyrbar tid på nöjen, när du hellre borde jobba på att uppnå dina ambitioner. Men du har också en annan, mycket mera seriös sida. Du söker ständigt efter svaren på livets stora frågor, har en stark känsla för rättvisa och slåss för det du tror på.

Faktum är att när du en gång har anslutit dig till sak, kan du bli dogmatisk och försöka att tvinga dina synpunkter på andra. Men, för dig är livet ett äventyr och du kommer att finna många lojala och pålitliga vänner efter vägen.

Transiterande Jupiter i det Första Huset

Jupiter har passerat Ascendenten och befinner sig i det första huset, där uttrycket och presentationen av den individuella personligheten är huvudtema. Du har en vilja att ta hand om dig själv och du har också förmågan att realisera det i praktiken, i det dagliga livet, vilket också kan ge dig en känsla av att det nu är dags för personlig utveckling.

Du prövar dina möjligheter med framgång och det fungerar som en grund för vidare utveckling. Denna transit är också bra om du vill förändra ditt yttre, varning för viktuppgång.

Sannolikt har du ofta tur, vinner andras förtroende och är uppskattad för din förmåga att ta deras bekymmer och behov på allvar. Om din tendens att överdriva inte tar över, bör denna fas ge dig förnyad energi.

[MargaretaA]
2008-11-26, 18:26
#4

Din Jupiter i det Andra Huset

Med Jupiter; tur- och lyckoplaneten i den del av horoskopet som styr dina finanser, är du sällan utan tillgångar, då materiella välsignelser ofta kommer åt ditt håll. Du vet hur man njuter av det goda i livet, och du älskar lyx och komfort. Ägodelar kan ha ett nästan symboliskt värde för dig, men du kan också vara en spelare; som så ofta med Jupiter - lätt fånget, lätt förgånget. Men då du verkligen förlorar, har du förmågan att återhämta dig snabbt, då din medfödda optimism och entusiasm hjälper dig att studsa upp igen för att återhämta dina förluster. Din sorglösa attityd kan vara en inspiration för dem mindre självsäkra, mera försiktiga personerna.

_Transiterande Jupiter i ditt andra hus __
Detta är en period som ger dig många tillfällen att höja din levnadsstandard. Kanske kommer du att starta eget företag, som med stor sannolikhet blir framgångsrikt._

Tankar om värderingar, moraliska och etiska ställningstaganden kommer att öka under denna fas.

Det sker en expansion när det gäller materiella värden som är nödvändiga för tillfället. Men det finns också en risk att Du kanske kommer att börja samla på olika saker, kasta pengarna i sjön eller vältra dig i lyx.

Du bör motivera dig själv och skaffa ett bredare perspektiv för att bli framgångsrik i affärer, men du ska inte överdriva det. Vissa människor kan inte hantera sin "lycka" och blir arroganta och nedlåtande. Bli inte inbilsk, utan dela vad du har åstadkommit med andra och du kommer att få mer.

Ralph
2008-11-30, 18:45
#5

Jag har min Jupiter i åttonde huset tillsammans med Pluto.

Obestämd

[MargaretaA]
2008-11-30, 21:08
#6

Det ska du inte se så ledsen ut för Flört enligt gammal astrologisk tradition betyder Jupiters närvaro i ett hus, att man är skyddad från just det husets sorger.

Annons:
[MargaretaA]
2008-11-30, 21:12
#7

Jag ser nu till min förskräckelse att jag har missat att lägga in tolkningen av Jupiter i Åttonde Huset. Jag ska ordna det Skäms

[MargaretaA]
2008-12-02, 18:24
#8

Din Jupiter i det Tredje Huset

Hus tre handlar om lärande, utbildning och kommunikation av alla sorter. I hus tre samlar vi fakta, analyserar erfarenheter och delar våra idéer med andra. Hur vi samlar information, etablerar kontakt och relaterar till grannar, syskon och klasskamrater, manifesteras genom det tecken som tredje huset står i, och av eventuella planeter som finns här - vilka också förstärker vikten av detta område i våra liv. Det är det rationella, konkreta sinnets hus.

Med Jupiter här, kan du vara "den eviga studenten" då du ser livet som en skola och alltid söker kunskap och nya horisonter. Du strävar alltid efter att se den större bilden, och kan studera timme ut och timme in i sökandet efter sann visdom. Det är också mycket viktigt för dig att få utbyta idéer med andra och känna att du är i de intellektuella händelsernas centrum.

Att diskutera livets mening med vänner, är lika viktigt för dig som det dagliga brödet. Du kan ha som yrke att undervisa, då du har en medfödd förmåga att sätta ord till nya idéer och koncept.

_Jupiters transit i ditt tredje hus __
Vid denna tidpunkt kan du bli centrum i din närmaste omgivning. Det tredje huset betonar kommunikation och Jupiter kommer att ta hand om dess utveckling. Dessutom kommer du att intensifiera relationerna till dina bröder och systrar och resten av din familj.

Detta är Merkurius hus och förhållandet mellan Merkurius och Jupiter har alltid setts som ett tecken på litterär talang. Även om du inte är född författare, är det är ett bra tillfälle att ägna lite tid till att skriva. Till exempel, en student arbetar på en uppsats och kanske undrar över hur lätt orden komma upp under denna fas. Det tredje huset handlar också om korta resor, vilka kommer att ge dig en god möjlighet att vidga dina vyer._

Devina
2008-12-04, 14:14
#9

En rolig notering är att i mitt födelsehoroskop fick jag mitt nuvarande arbete när transit Jupiter stod i konjunktion med min MC med bara någon grad. Under åren har jag varit arbetslös en hel del så detta var verkligen en stor, positiv händelse i mitt liv. Roligt!

[MargaretaA]
2008-12-04, 17:58
#10

Jamen det är ju det som är så härligt med Jupiter. Han är en stor och positiv händelse vartän han dyker upp.

Det är något att trösta sig med när allt känns fördj…tSkrikandes.

Vi har alltid Jupiter nånstans Skrattande

[MargaretaA]
2008-12-04, 18:45
#11

Din Jupiter i det Fjärde Huset

Det fjärde huset representerar det mest privata, dolda området av ditt psyke, motsatsen till din offentliga image och ansiktet du visar för världen. Det står också för allt du bär med dig från det förflutna, dina rötter, din familjehistoria och ditt hem.

Här slutar sökandet efter den kunskap som började i hus tre, och vi kommer hem till oss själva, varvar ner och återvänder till källan för vår existens.

Med den expansiva planeten, Jupiter, i huset som styr dina rötter, din familj och ditt förflutna, kommer ditt hem och alla som vistas där högt upp på din agenda. Även utan massor av pengar, kan du få ditt hus att se ut som ett palats. När du väl har lite pengar över spenderar du dem gärna på bjudningar, lyx och komfort, vilket du älskar att dela med dem i din närhet.

Med Jupiter här, var ditt barndomshem förmodligen ett öppet och vänligt ställe, vilket har gett dig en positiv syn på livet. Du tycker också om, och behöver, gott om plats omkring dig.

_Jupiters transit i ditt fjärde hus __
I det fjärde huset kommer Jupiter att göra sig så bekväm som möjligt och alla aspekter av familjeliv betonas._

En ökad förmåga att sondera den nuvarande situationen inom din familj och inleda förändringar som kommer att få långtgående konsekvenser.

Detta inkluderar investeringar i ditt hem eller förvärvande av egendom. Om du är medlem i en familj som bor tillsammans, kommer du att vara mer generös och ditt beteende mot din familj kommer att bli mer kärleksfull. Naturligtvis, kan dina föräldrar också spela en stor roll.

I vilket fall som helst kommer du att göra allt för att stabilisera din inre grund med hjälp av ett varmt hem.

[MargaretaA]
2008-12-04, 18:58
#12

Jag har haft den transiterande Jupiter i mitt Fjärde hus i ett år nu. Under den tiden har jag blivit ägare till ett hus till och renoverat två kök. Förvånad

Mot familjen är jag alltid generös och kärleksfull Oskyldig

den 16 december går Jupiter vidare till mitt femte hus. Det ska bli spännande att se vad som händer då Tungan ute

[BigMama]
2008-12-04, 19:28
#13

#8 Spännande att se vad som händer med jupiter i mitt 3:e hus!

Jag går en coach-kurs, och är inte det kommunikation så säg? Hoppas det blir succé.. Oskyldig

Det enda jag skrivit är en omprövan. Blev själv nöjd med den, och jag hoppas att styrelsen på a-kassan oxå tycker det… Sedan verkar det vara läge att skriva lite jobbansökningar, kanske det blir napp under denna tid.Glad

Annons:
[MargaretaA]
2008-12-09, 17:11
#14

Din Jupiter i det Femte Huset

I hus fem vill vi, och behöver, stå i centrum för uppmärksamheten. Detta hus visar också hur vi utvecklar våra unika talanger och uttrycker oss själva. Femte husets tecken och de planeter som kan finnas här, beskriver hur du njuter av livet och vad som ger dig glädje, samt hur du uttrycker din individualitet.

Traditionellt styr femte huset barn, nöjen, konst, musik och kärleksaffärer där vi ger uttryck för vår verkliga person och våra verkliga känslor.

Den expansiva Jupiter i huset som styr kreativitet och nöjen ger dig en enorm livsglädje. Du vet hur man roar sig, och eftersom du sprider en sådan värme och solsken omkring, är du aldrig utan vänner - eller älskare.

Du är en stor romantiker, med varmhjärtade, generösa känslor, och det finns inget du tycker bättre om än att överösa någon med överdådiga gester. Ett dussin rosor räcker inte, för allt ska vara större och bättre med Jupiter här, och allt du gör, gör du på den grandiosa skalan. Du målar på den stora duken och uppmuntrar andra att släppa loss, sikta högt och göra likadant.

_Jupiters transit i ditt Femte hus __
Detta är en fas som syftar till expansion av din kreativitet. Det är inte lätt att beskriva precis hur det kommer att uttryckas eftersom det beror på hur mycket intresse du lägger ner i denna typ av verksamhet. Det femte huset står också för barn och att producera ett själv, skulle också kunna ses som en kreativ handling.

Viljan att uttrycka dig själv, din personlighet och leva ditt eget liv, skulle kunna leda till många underbara upplevelser. Låt det bara inte handla om att bilda en personlig filosofi, byggd enbart för att tillfredsställa dina egna önskningar._

En stark utstrålning gör att du känner dig upp till varje utmaning. Trots detta skulle det vara värdefullt för dig att begränsa ditt ego och arbeta för samarbete.

Förmodligen kommer du att utveckla en ny syn på livet under denna period och du har potential att berika det med värme och omsorg.

[MargaretaA]
2008-12-16, 10:32
#15

Din Jupiter i det Sjätte Huset

I det Sjätte Huset förvandlar vi våra drömmar från det Femte Huset till verklighet. Här skiljer vi agnarna från vetet och bedömer vad i våra erfarenheter som är värt att spara och införliva i vår dagliga tillvaro. Vi börjar bry oss om oss själva och intressera oss för vår hälsa. Vi analyserar våra erfarenheter och ger rutin och struktur till våra liv. Detta hus styr vårt arbetsliv, kollegor och det sättet på vilket vi hjälper andra.

I det Sjätte huset handlar allt om hälsa och daglig rutin. Du kan finna din uppgift i livet genom att hjälpa mänskligheten - eller åtminstone genom att försöka. Oavsett vad du gör, försöker du alltid att finna en mening i det du gör.

Det är viktigt för dig att du verkligen tycker om ditt arbete. Du ska inte ta ett arbete som är under din förmåga. Eftersom Jupiter står för expansion, kan du ha en tendens att ta på dig för mycket arbete, eller att arbeta allt för pedantiskt.

Om du känner dig utnyttjad eller får vänta förgäves på erkännande för dina landvinningar, kan den negativa energin i din kropp manifesteras som sjukdom. Sjukdom kan vara den enda legitima anledningen för dig att vila eller låta dig pysslas om.

Sätt inte standarden för högt för dig själv, försök att njuta av fritiden. Du bör också lära dig att se andras framsteg - du ska sluta upp med att arrogant avvisa andra människors kunskaper och tro att endast du vet hur allt ska göras. Delegera vissa uppgifter och ge dig själv lite ledigt.

Du har vanligen en god relation till din kropp och har talang för att ge goda råd och hjälpa människor upp på fötterna.

_Transiterande Jupiter i ditt Sjätte hus _Det sjätte huset är inte Jupiters favoritställe, för här krävs insatser och ansträngningar, och dessa är inte Jupiters kvaliteter.

Jupiter kan fortfarande fungera effektivt i det sjätte huset. Det bästa vore om du skulle uppfylla dina skyldigheter gentemot dig själv och sedan tänka på vad ansvar och service till andra betyder för dig.

Precis som en student som först måste lära sig, för att sedan förstå, det kloka i vad läraren säger, kommer du att uppleva intellektuell och andlig utveckling genom arbetet.

Kanske vill du göra dig professionellt oberoende eftersom Jupiter alltid behöver sin frihet. Dess passage genom sjätte och tionde huset är i varje fall en utomordentlig möjlighet att starta eget företag.

När allt kommer omkring, är den centrala punkten att närma sig arbetet med glädje, eftersom det sjätte huset handlar om hälsa, bör du ordna din situation så att du kan försäkra dig om att du mår bra och tar hand om din hälsa.

[MargaretaA]
2008-12-17, 13:49
#16

Din Jupiter i det Sjunde Huset

Det Sjunde huset står för långvariga partnerskap, en-till-en relationer, och med allt som sammanbinder oss, och gör oss medvetna om andra. Det är samarbetets sfär.

Det tecken sjunde huset står i, och eventuella planeter här, visar också hur du relaterar till andra - och vilka kvaliteter du söker hos en partner. Det visar också på vilka sorters relationer vi har, samt de aspekterna av oss själva vi projicerar på andra.

Med den idealistiska och äventyrliga Jupiter i det Sjunde huset, som styr dina närmaste relationer med andra, söker du efter den perfekta kärleken. Kärleken är nästan som en religion för dig. Det beror kanske på att du ser den som ett stort äventyr som kan öppna upp livets mysterium för dig, du kan bli rastlös när du tvingas ta itu med mera vardagliga frågor.

Givetvis blir allting större och bättre med Jupiter och när väl den första, fina bekymmerslösa hänryckningen är över, kan gräset mycket väl verka grönare på andra sidan. Trots detta; Jupiter i det sjunde huset handlar om personlig lycka i relationer. Om du finner en partner som är självständig och ger dig frihet, är du fullt kapabel till en långvarig relation. Det kommer heller inte att bli tråkigt, för du kommer att stå för spänningen.

_Transiterande Jupiter i ditt sjunde hus __
Under denna period kommer du att kunna göra något mer av dina personliga relationer. Ett befintligt förhållande kan förstärkas eller kanske kommer du att förälska dig ofta. Din partner kommer att vara mycket tillmötesgående och om din relation är stabil, är det ett bra tillfälle att göra planer för en framtid tillsammans. Det kan hända att ni velat flytta ihop under lång tid eller att ni har planerat att bygga en framtid tillsammans.

Du lär dig nu det bästa sättet att utvecklas ytterligare genom att söka kontakt med andra och utbyta idéer med dem på alla nivåer. Verksamheter tillsammans med andra kan påverka din syn på världen, och förmodligen är du mycket omtyckt eftersom du är öppen och generös mot andra. Folk vet att de kan göra affärer med dig eftersom du inte är en fuskare som affärspartner._

[MargaretaA]
2008-12-19, 18:15
#17

Din Jupiter i det Åttonde Huset

Det åttonde huset står för avslutningar och nystarter, med pånyttfödelse och förvandling. Här gör vi oss av med det vi har vuxit ur för att skapa plats för det nya.

Här går vi också ända in till kärnan av saker, skalar av det ena lagret efter andra av sånt som skymmer sikten, för att avslöja sanningen eller själva essensen i det vi vill veta mer om. Detta hus styr också arv och andra finansiella spörsmål, sexualitet och resurser vi delar med andra.

Med Jupiter här, är du generös och expansiv i dina närmaste relationer med andra. Du är lycklig när du kan dela dina tillgångar med dem du älskar. Du är alltid redo att gå halva vägen för att möta någon och att förlåta dem deras fel.

Dock, du kan vara otrogen mot din partner, då du drivs av ett stort behov av nya erfarenheter som vidgar dina horisonter. Med Jupiter här, bör du också ha tur med pengar, och du kan också ärva betydande tillgångar.

_Jupiters transit i ditt Åttonde hus __
Förmodligen kommer denna fas att ha en positiv inverkan på dig eftersom du kan få pengar eller andra gåvor från olika håll. Det kan vara ett arv som väntar på dig._

Oavsett vad som händer, kommer du att leta efter och fundera över dess innebörd. Kanske vill du uppleva något helt annat, vilket till slut kan förändra din livsstil dramatiskt.

Din syn på världen kan bli skakas om, även om det inte innebär något annat än att du kastar föråldrade idéer överbord. Om du gör ett försök att klarna dina tankar, kommer du inte ta något lättvindigt, eftersom processen kommer att göra dig mer medveten.

Det finns en risk att du blir fanatiker eller excentrisk, men den kan inte reduceras till effekterna av endast denna transit.

Allt som allt kan man lära sig att handskas bättre med psykologisk stress och att kanalisera den i produktiv verksamhet.

[MargaretaA]
2008-12-20, 16:23
#18

Din Jupiter i det Nionde Huset

Det nionde huset styr långa resor, upptäckter och vidgade vyer. Det styr inte bara långväga resor och avlägsna länder, utan också religion och filosofi, därför att många av våra resor är inre resor, upptäcktsresor för att finna meningen med existensen.

Det tecken som huset står i, och eventuella planeter här, beskriver vår resa eller vår vision av universums mening. Här kan vi stå tillbaka, se livet som en helhet, sammanfatta våra erfarenheter och känna en mening våra liv.

Jupiter är som starkast i det Nionde Huset, vilket den styr över. Som ett resultat är du alltid på jakt efter meningen med existensen, och du kommer inte att vila förrän du är mycket säker på att du funnit den. Du ser livet som en lång resa, och det är resan, inte målet, som är det viktigaste för dig. För det är av människorna och erfarenheterna du möter efter vägen som du lär dig vad livet handlar om.

Din optimism och entusiasm gör dig mycket populär hos andra, då du sprider solsken omkring dig och är mycket tolerant gentemot andra. Om Jupiter har negativa aspekter från andra planeter i ditt horoskop finns en risk att du blir fanatisk när det gäller dina egna övertygelser. Du är också en född lärare och kan agera som en guide för andra på deras resa mot sanningen.

**Jupiters transit i ditt Nionde Hus ** I det nionde huset, som är knutet till Skytten, känner sig Jupiter som mest hemma och här utökas hans inflytande. Detta är en utmärkt tid att ge sig ut på en lång resa, särskilt om syftet är att i första hand vidga dina horisonter.

Du är öppen för främmande kulturer och eftersom denna transit kommer att pågå minst ett år, du kommer att ha tillräckligt med tid att förbereda dig grundligt. Dessutom kan du använda denna fas att komma in på nya områden för forskning, helst med anknytning till filosofi.

Om du någon gång känner ett behov av att få veta mer om astrologi, satsa på det, börja lära sig på egen hand. I grund och botten handlar detta hus om att bli medveten om dina mål i ett större sammanhang.

[MargaretaA]
2008-12-20, 16:34
#19

Din Jupiter i det Tionde Huset

Det tionde huset representerar vår sociala image, vår karriär och position i världen. Det tecken som huset står i, liksom eventuella planeter här, visar hur vi projicerar oss själva gentemot andra och den roll vi spelar på livets scen.

Detta hus visar också vår attityd till auktoriteter och är knutet till våra föräldrar, då det är från dem vi får vårt första intryck av världen och lär oss hur vi ska fungera i den. Det är här vi ger konkret form åt den vision av världen vi utvecklade i det nionde huset, som styr vår livsfilosofi.

I alla frågor som handlar om karriär, vill du stå i centrum på scenen - och det lyckas du vanligen med också. Det finns något "större än livet" över dig, och framgång, till och med berömmelse, finns inom räckhåll.

Du har en medfödd auktoritet och ett genialt och lättsamt sätt, vilket gör dig populär hos dem du arbetar med, och du är ofta den som startar och leder inom vilket fält du än arbetar.

Saker händer när du är i närheten, och din entusiasm och energi inspirerar andra, och du vet hur du ska presentera idéer med stor stil och tydlighet.

Yrkesmässigt kan du känna dig dragen till politik, utbildning eller juridik.

Jupiters transit i ditt Tionde Hus

I denna fas kommer du att titta närmare på dina karriärsplaner. Upptagen med det sätt du vill att andra ska se dig, är du bekymrad för hur du bäst kan förverkliga ditt ansvar för andra.

Oavsett vad du gör, kommer du att försöka hitta en mening i det, och du kan till och med engagera dig politiskt. Antagligen har din chef insett att du är tillförlitlig och att du tar ditt ansvar på allvar, även om du märkbart njuter av ditt arbete. Eventuellt kommer du att belönas med en befordran eller en löneförhöjning.

Under denna transit kan du inta en fast hållning i olika frågor, eftersom du har tänkt på dem tillräckligt länge för att eliminera risken för att människor inte tar dig på allvar.

Kanske kommer du att engagera dig mer i sociala frågor och kanske har du redan haft en viss framgång inom detta område. Dessutom bör det vara möjligt att förbättra din relation till din pappa, om du hade problem.

[MargaretaA]
2008-12-20, 16:45
#20

Din Jupiter i det Elfte Huset

Det elfte huset härskar över det sociala livet och de strävanden du delar med andra. Tecknet, och planeterna här, beskriver hur vi passar ihop med andra och hur vi fungerar i grupp.

Det är osjälviskhetens och allmännyttans hus med humanitära mål som vänskap och gemenskap, där vi arbetar hårt för att förverkliga visionen om en bättre värld för alla.

Detta är ett mycket social och givande position för den expansiva Jupiter, och du har utan tvekan många vänner, då andra söker sig till dig för inspiration, vägledning och stöd. Du är en född ledare, och din sociala medvetenhet gör att du kan finnas i ledningen av olika grupper som arbetar för allmänhetens välfärd.

Du är också livet och själen på varje party, då din entusiasm och optimistiska livssyn drar andra till dig. Du är också mycket generös, och hatar att se en vän i nöd, eller att roa dig när andra inte kan.

_Jupiters transit i ditt Elfte Hus

Under denna period kommer vänner att bli mer viktigt för dig när du upptäcker en känsla av kamratskap. De projekt som du initierar vilar inte på döva öron eftersom du tar solidaritet och ansvar på allvar._

Om du t ex skulle planera en utflykt lägger du ner mycket möda på att välja intressanta platser och få i gång aktiviteter.

Det bästa sättet att lära sig, som du har hittat, är att tala om den framtida utvecklingen med din krets, som leder till diskussioner om dina olika övertygelser.

Vid denna tid du behöver en stor krets av vänner för att sporra dig på och sätta dig i kontakt med nya idéer. Detta kommer också att leda till nya vänner som kommer att tjäna din fortsatta utveckling.

Annons:
[MargaretaA]
2008-12-20, 17:04
#21

Din Jupiter i det Tolfte Huset

Det tolfte huset styr det omedvetna, och är platsen där vi söker enhet med allt liv. Telepati och psykiska krafter, intuition och förmågan att uppfatta gömda behov och känslor, både i oss själva och andra, finns här.

Det är också självuppoffringens hus, och hemligheternas, och platsen där vi är länkade till den andra sidan.

Med den optimistiska Jupiter i det område av horoskopet som styr din inre värld och dina länkar till det undermedvetna, har du stor tilltro till livet. Som regel kommer din skyddsängel, som du så starkt tror på, inte att svika dig.

Med Jupiter här, finner du inte meningen med existensen i den yttre världen, eller i ortodoxa religioner, utan genom att göra en resa i själen, finna den djupt inom dig själv.

Du kan också vara en född healer, då du inte bara har en instinktiv tilltro, utan också en stor medkänsla med de mindre lyckligt lottade än du själv, och din optimism och tilltro kan vara till stor hjälp för andra.

_Jupiters transit i ditt Tolfte Hus

Denna transit kommer att göra det möjligt för introspektion. Om du finner ditt inre fast i olika knutar, kommer den också att bidra till att lossa dem. Var beredd att lära dig mycket om dig själv._

Folk kommer att märka din reserverade och lugnt sätt, som kan vara bra för dig. En retreat kommer att erbjuda stora möjligheter att utveckla din intellektuella kapacitet, vilket också skulle kunna omfatta studier av astrologi.

Eventuellt kommer du att lära känna någon som du upplever en speciell kontakt med, och som kommer att vinna ditt förtroende.

Sympati är en viktig del av dig. Jupiter i Neptunus hus kommer att se till att du når en djupare förståelse för dina uppriktiga känslor och därmed agerar på dem.

Istället för att dig själv så allvarligt, försök att tänka mer allmänt. Akta dig så att du inte fastnar i tanklösa system.

[MargaretaA]
2011-11-28, 20:20
#22

putt

[rose-m]
2011-12-03, 09:15
#23

Jag är född 541125 vilket alla står i skytten. Mellan 8 - 24 dvs. Jag föddes på  natten vilket är skorpion, men jag har solen o månen i skytten.

[MargaretaA]
2011-12-03, 12:20
#24

Hej rose

jag förstår inte riktigt hur du menar att född på natten är skorpion?

Är man född den 25 novmeber är man över i Skytten med god marginal även om man är född på natten Flört

Upp till toppen
Annons: