Annons:
Etikett1-allmänt-om-framtidshoroskop
Läst 2673 ggr
Amon
2010-10-26, 16:30

Ödesdagar att vänta för världen..

Ödesdagar att vänta för världen...

Den 9e november möts Pluto och Norra noden i en konjunktion i stenbocken på 3 grader, som är exakt kl.19.20 och även månen finns med under kvällen och natten (1). Samtidigt är venus retro och har precis kommit in till vågen igen (2) och historien upprepar sig. Venus hinner inte med en exakt aspekt till neptunus och chiron (3) eller till jupiterRx och uransuRx innan hon går direkt igen den 19e nov, men vi kan ändå känna av energierna eftersom de är flytande och går i varandra.

Plutos energi är ödesbetonad och har med det kollektiva undermedvetna att göra och om döden och underjorden, makt, sexuella fixeringar, psykologisk manipulation och om väl bevarade hemligheter i stor skala. Det är pluto som gräver fram alla dessa skelett som finns undanstoppade i garderoberna, och genom sina avslöjanden river pluto ner allt i sin väg för att bygga upp något helt nytt på ruinerna. Och i stenbocken påverkas vår samhällsstruktur och det ekonomiska (makt)systemet som vi byggt upp åt oss, eller rättare sagt som vi fogat oss i men som nu alltså kommer att raseras, och det skulle inte alls förvåna mig om en börskrasch nu inleder en längre tid av stora ekonomiska prövningar världen över.

Wikileaks avslöjande ligger helt i linje med denna energi (pluto i stenbocken) och visar bara början på (det hemliga) systemets förfall. Det kommer mera. Men makteliten kommer inte att låta dimridåerna falla så lätt och kämpar med livet som insats (inte sitt eget då förstås) för att få behålla sina egna positioner så att de kan fortsätta med sina dolda aktiviteter, och den som går emot dem kan räkna med sluga attacker och hemlig hämnd. Men även alla dessa (sexuella) våldsbrott som sker världen över nu och den "hemlige skytten" i Malmö kan räknas in i plutos ansvarsområde.

I Sveriges horoskop ligger månen på 3 grader i väduren, så svenskarna kommer med all säkerhet att påverkas av det som händer i världen nu. Om inte annat kommer vi att dras med i processen. Månen symboliserar ett lands människor i detta fall, så nu kommer inte ens Sverige undan med sin "neutralitets-inställning" och måste välja sida. Risken är att man är för impulsiv (väduren) när man tar beslut som berör människors vardagsliv nu.

Men eftersom Pluto och noderna också har med karma att göra så kan man inte heller uttala sig om vad exakt vi kan förvänta oss på ett personligt plan men man kan vara säker på att energierna vill ha ett utlopp, och hur de kommer att komma till uttryck i ditt eget liv beror som vanligt på om du har har en planet, axel eller energipunkt här i ditt eget horoskop och alla som har något på 3 grader (oavsett tecken) kommer att beröras direkt.

Speciellt stenbockar födda runt den 25e december kommer att få sin solenergi (själsenergi) triggad av en konjunktion till denna ödesenergi, samtidigt som den södra noden finns på motsatta sidan (i kräftan) och lurar. Och kräftorna får då sin sol i en konjunktion till den södra noden (och opposition till NN och pluto). Och när det handlar om karmiska inflytanden har man inte så mycket att säga till om, för när den dagen är inne kräver karma att det personliga livskontot ska balanseras. Detta gäller även länder, som har sin egen karma.

På 3 grader i stenbocken finns också fixstjärnan Polis, som har inflytande från mars och jupiter och är därför i vanliga fall en extremt lycksam energi att ha med sig, men när man överdriver sitt ego och habegär och blir fixerad vid resultatet missbrukar man energin och triggar igång den negativa sidan av mars/jupiter.

Vi lever i en turbulent tid nu och många väljer att stänga in sig själva i en bubbla och inbillar sig att allt går över av sig självt. Och många väljer att tröstshoppa istället för att spara sina pengar och planera för oväntade risker. Om man inte erkänner sanningen, finns den då?

Det du däremot kan göra är att jobba mera medvetet för att inte låta rädslan ta över ditt sinne, för då blir du oduglig. Och ditt liv blir odugligt. Och om vi håller ihop blir vi starkare.

Sabiansymbolen för 3-4 grader stenbocken A Group Of People Outfitting A Large Canoe At The Start Of A Journey By Water

Sabiansymbolen för 3-4 grader kräftan A Cat Arguing With A Mouse

http://blogg.passagen.se/rexlin/

Annons:
[asamaria]
2010-10-27, 01:37
#1

Intressant. har en person i min närhet som fyller år i närheten av den 25e dec och den personen har mycket förändringar i sitt liv nu. Har även en kräfta i min närhet. Ska bli intressant att se vad som sker framöver.

Upp till toppen
Annons: