Annons:
Etikett2-personliga-framtidshoroskop
Läst 1410 ggr
[MargaretaA]
2008-11-11, 15:53

Skorpion-Petras prognos

Transiterande Saturnus i ditt Tionde Hus

2008-09-17 - 2011-08-14

Det tionde husets ämne är utmaningen att bestämma din position i livet. Detta inkluderar ditt yrke och din sociala status och alla dina aktiviteter som placerar byggandet av din karaktär i förgrunden. Det kan vara viktigt att tänka över dina mål och att undersöka hur långt du redan har insett dem.

Sambandet mellan Stenbocken och tionde huset bör göra att Saturnus egenskaper märks nu, och det är därför du förmodligen tar ditt ansvar på allvar och inte har några större problem med att därigenom gå miste om en och annan fritidsaktivitet. Du bör försöka att se din roll i det större systemet realistiskt. Vid denna tid är den viktigaste uppgiften att hitta dina styrkor och svagheter och undersöka dem.

I det tionde huset känner sig Saturnus hemma, och det är också Stenbockens hus. Nu är allt centrerat på att hitta en position i livet.

Hur mycket ansvar har du visat under de senaste åren?  Har du riktat ditt liv åt rätt håll? Om så, kan du skörda frukterna av denna två till tre år långa fas och få en tydligare bild av hur ditt liv kan komma att se ut i framtiden.

Saturnus resa genom tionde huset kan tyda på någon form av professionellt avancemang i yrkeslivet. Du kommer att få se vad du kan uppnå om du vill, och du vill även göra andra medvetna om det.

Det bör inte finnas några hinder mot detta i allmänhet, men du bör se upp så att din verksamhet inte tar sig alltför omfattande former, annars kan din kropp komma att få betala priset för det så småningom.

Transiteras Jupiter i ditt andra hus

_2008-10-03 - 2009-03-03 __
Detta är en period som ger dig många tillfällen att höja din levnadsstandard. Kanske kommer du att starta eget företag, som med stor sannolikhet blir framgångsrikt._

Tankar om värderingar, moraliska och etiska ställningstaganden kommer att öka under denna fas.

Det sker en expansion när det gäller materiella värden som är nödvändiga för tillfället. Men det finns också en risk att Du kanske kommer att börja samla på olika saker, kasta pengarna i sjön eller vältra dig i lyx.

Du bör motivera dig själv och skaffa ett bredare perspektiv för att bli framgångsrik i affärer, men du ska inte överdriva det. Vissa människor kan inte hantera sin "lycka" och blir arroganta och nedlåtande. Bli inte inbilsk, utan dela vad du har åstadkommit med andra och du kommer att få mer.

Annons:
skorpion-petra
2009-07-13, 09:33
#1

Tack detta har jag inte sett Glad Vet du fortsättningen som är just nu från mars-09 ??

kram petra.

Upp till toppen
Annons: