Annons:
Etikett2-personliga-horoskop
Läst 1885 ggr
Kathy
2008-12-09, 22:38

Kathys tolkning

Funderar över vilket yrke jag skulle passa bäst för..någon som har lust att ge lite input?

Har läst diskussionerna om lika hus/placidus..

Jag använder placidus, eftersom det är vad jag först fann. Måste även säga att de hus som är störst i min karta faktiskt är de viktigaste områdena i mitt liv:)

tack på förhand..Kathy

(hoppas jag lyckas ladda upp kartan rättObestämd)

Annons:
[MargaretaA]
2008-12-10, 18:21
#1

Hej Kathy

Jag får erkänna att ditt horoskop är lite av en mardröm att tolka, eftersom jag är van att jobba med Lika Hus systemet. Du har enligt Placidus sex planeter i det Tolfte Huset, som täcker två och ett halvt tecken. Det lämnar endast fyra kvar till andra livsområden.

Det borde göra att många uppfattar dig som en extremt hemlighetsfull, eller inåtvänd person som inte bjuder på mycket av dig själv. Du lägger de flesta resurser du har på det inre livet och det är där du känner att du lever.

En planet - Neptunus, det Tolfte Husets härskare - finns i ditt Sjätte Hus (jobb och dagliga rutiner). Dessutom har du ett aspektmönster som kallas Yod - Guds Pekfinger. Här "pekas" det på din Neptunus.

Läs gärna denna tråd - särskilt inlägg #4 där Vintersaga/Rickard ger en bra beskrivning om vad det handlar om.

Lyckligtvis har du MC punkten (karriär) som ett bra ankarfäste i den jordnära Stenbocken, men dess härskare är också i det Tolfte Huset. Vi kommer alltid tillbaka till samma hus.

 Sannolikt är det inom tecknet Fiskarna, Tolfte Huset och Neptunus intressen du ska finna ett passande yrke. Det sägs att alla vägar bär till Rom - i ditt Horoskop bär (nästan) alla vägar till Hus Tolv.

Vårdyrken där du får ta hand om andra passar bra, eller alla yrken där lyhördhet är nödvändiga. Eller kanske ett yrke där du får använda Neptunus kreativa och konstnärliga sida. Det finns en del att välja på…

det är svårt att ge nåt bra svar - jag famlar lite i mörker här - eller så har jag bara gått vilse i ditt Tolfte Hus FörvånadFlört

Kathy
2008-12-10, 23:40
#2

Hej Margareta! Först och främst vill jag tacka dig för att du lagt ner tid och beklaga att det blev krångligt p ga mitt val av Hussystem.

hehe..Tolfte huset kan vara lite snårigt..jag har själv sökt och faktiskt funnit en massa svar där. Från början hittade jag väldigt dystra tolkningar- (enligt dom borde jag nog inte stå upp) men så fann jag en astrolog som specialiserat sig på hus 12 Karen Hamaker-Zondag. Och i korthet tolkar jag det som att tolfte huset är prövningarnas hus. Sen har kan man välja hur man hanterar dem. Genom att fly (missbruk och annat destruktivt) eller att fäkta bra- lära sig av det som händer. Och lär man sig-får insikt så blir man starkare. Och Gudarna ska veta att jag har min beskärda del av prövningar:P Turligt nog ser jag oftast glaset som halvfullt:D

Jag har tvillingarna i ascendenten- är ganska talför..tror att jag uppfattas som lättsam och utåtriktad. Men visst har jag en "hemlig sida" Är bara de som står mig nära som verkligen känner mig..och inte ens dom har hela bilden. Jag kan gå in i väääldigt djupa diskussioner om vad jag kallar livets väsentligheter…men inte hursomhelst. Gillar att vara ensam i perioder.

Min Yod som jag förstått den pekar mot Venus via inconjuct från Uranus och Neptunus. Kort om det..Yod står för  dålig timing och svårt att hitta rätt vad det gäller Venus relaterade händelser..jag citerar reklamen "ingen big deal" men ändå skavande.

Vad det gäller yrkesval..Jag började som byggnadsmålare- mycket pga att det var ett kreativt yrke, men också för att det var bra betalt(stenbocken gjorde sig hörd) Föll illa och skadade mig så jag fick byta karriär. Gick in på mammalinjen under en tid och födde fem barn. Men det kan man ju inte hållas med hela livet.

Fick jobb inom restaurang och handel och har skuttat runt på olika företag som antingen gått i KK eller bytt ägare etc. Blir av med jobb efter jobb- inte för att jag missköter mig utan pga yttre omständigheter.Oskyldig

Nu har jag tröttnat på otryggheten och tänker skaffa mig en utbildning. Därav min förfrågan..eftersom jag nu vill lära mig om det kapitlet i mitt horoskop:)

Det har ofta sagts till mig att jag har en konstnärlig ådra, men eftersom jag är Oxe och praktisk så har jag inte sett värdet i att kunna skapa (är ju få som kan leva på sitt konstnärsskap*sade hon med ironi*) Fast nu på senare tid har jag förstått ett annat värde..jag mår ju förträffligt med pensel eller en klump lera i hand.

Jag har funderingar på att bli fritidsledare..barn och ungdomar är ju väldigt givande att vara med. Där får man direkt veta ifall man gör rätt eller fel- och det med besked. Jag har dessutom erfarenhet på området genom mina egna fem telningar. Är redan en hejare på blöjbyten och plåstra om knän..håller på att bemästra tonår just nu- har två stycken och tre på tillväxt:P

Jag är nog inte så bra på att vårda sjuka..tenderar att känna in de jag är ikring..så då skulle jag nog ha hög sjukfrånvaro:)

Tack igen för din tolkning..alltid skönt att få bekräftelse på vad man anar:) *niger fint* Kathy

Upp till toppen
Annons: