Annons:
Etikett2-personliga-framtidshoroskop
Läst 1037 ggr
[MargaretaA]
2008-11-11, 11:25

Fridelfinas prognos

Saturnus transit i ditt tolfte huset

2008-12-10 - 2011-10-22

Den tolfte huset är Neptunus hus, därför känner sig Saturnus inte särskilt hemma här. Saturnus handlar om tydlighet, Neptunus tenderar att dölja saker. Denna transit skulle kunna tjäna som en längre fas av introspektion där du tar det fulla ansvaret för dig själv. Detta kommer att förbereda dig inför den tidpunkt då Saturnus passerar Ascendenten och kommer in i första huset. Det kommer också att leda till att du tar itu med saker med större medvetenhet och tydlighet.

Nu bör du se tillbaka på allt du har åstadkommit under de senaste åren och ta en titt på allt du har lämnat oavslutat. Även om du har en ökande tendens att vara alltför kritisk mot dig själv, ska du inte göra det till en vana eller låta det störa din kontakt med omvärlden. Viss självkritik är okej, men låt det inte dra iväg och börja se mer ut som självförminskande. Acceptera det faktum att du inte kan ändra det förflutna.

**_Jupiter transit  i ditt fjärde hus

_**2008-11-27 till 2009-12-03

I det fjärde huset kommer Jupiter att göra sig så bekväm som möjligt och alla aspekter av familjeliv betonas.

En ökad förmåga att sondera den nuvarande situationen inom din familj och inleda förändringar som kommer att få långtgående konsekvenser.

Detta inkluderar investeringar i ditt hem eller förvärvande av egendom. Om du är medlem i en familj som bor tillsammans, kommer du att vara mer generös och ditt beteende mot din familj kommer att bli mer kärleksfull. Naturligtvis, kan dina föräldrar också spela en stor roll.

I vilket fall som helst kommer du att göra allt för att stabilisera din inre grund med hjälp av ett varmt hem.

Annons:
fridelfina
2008-11-13, 00:05
#1

Tackar så jättemycket för de astrologiska gåvor jag fått av dig, du är en stjärna på himlen för mig!

 
 

[MargaretaA]
2008-11-15, 13:23
#2

Cool

Upp till toppen
Annons: