Annons:
Etikett1-allmän-astrologi
Läst 1459 ggr
hyacintia
2008-11-07, 21:12

saturnusreturen

har ni märkt stora förändringar vid saturnusåterkomster?

Annons:
[MargaretaA]
2008-11-12, 09:40
#1

_Saturnus i transit med din Saturnus

Vad du upplever är den så kallade "Saturnus Returen". Även om den är av stor betydelse påverkar den livet för varje person något annorlunda._

_Vid denna tid kommer du att få betala räkningen för ditt beteende under de senaste 28 till 29 åren: dina erfarenheter kommer att vara olika beroende på om du har kunnat leva i harmoni med dig själv eller om du har byggt ditt liv på lösan sand och endast har haft dina egna intressen för ögonen.

I värsta fall kommer du att inse de misstag som du har gjort tidigare och tvingas börja om från början._

Då du står inför nödvändiga förändringar kan du bli medveten om att några av dina föreställningar om din roll i samhället inte är realistiskt och sedan ställas inför nödvändigheten av att göra förändringar.

En "Saturnus Retur" visar på viktiga beslut om dina framtids planer. Du ska använda möjligheten till att göra dig av med  gammalt bagage, även om du kanske komplicerar saker och ting genom att inte kunna släppa taget.

Detta kan gälla alla områden i livet beroende på Saturnus husposition: äktenskap eller partnerskap, vänner, arbete, självbild och allt annat kommer att granskas kritiskt.

_Allt som inte uppfyller kraven för framtiden kommer att visa sig i form av en kris och kommer eventuellt att skakas om. Individer eller omständigheter som överlever denna period kommer senare att spela en viktig roll i ditt liv.

Saker behöver inte bli så dramatiska som det låter. Om du kan effektivisera dina åtgärder för dig själv och se på dig själv i spegeln med gott samvete, bör effekterna av denna transit vara mer mild._

Denna period kommer att vara viktig för dig under förutsättning att du använder tiden till att reflektera över ditt liv. Eventuellt kommer du att ompröva vissa beslut och ställa upp nya mål, men du kommer att vara skyddad från stora kriser.

Upp till toppen
Annons: