Annons:
Etikett2-personliga-horoskop
Läst 1353 ggr
Mammzing
2008-11-11, 15:24

Mammzings Tolkning

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Ta du fram en tolkning och lägg här, gör inget om alla kan se. Blir jag mer sugen kan jag höra av mej.

Annons:
[MargaretaA]
2008-11-11, 15:42
#1

Du har Skytten som Ascendent vilket gör tur och lyckoplaneten Jupiter till din Horoskopshärskare. Han befinner sig i det Tolfte huset.

Solteckenshärskaren Merkurius är i det Nionde Huset tillsammans med Solen, Venus och Pluto, vilket gör detta till ett av de viktigaste huset (livsområdet) i ditt Horoskop.

Så detta  ska vi nog titta närmare på;

Din Ascendent i Skytten

Med det äventyrliga tecknet Skytten stigande över horisonten vid tidpunkten för din födelse, ser du livet i stort och du målar på den stora duken. Liksom stjärnhimlens bågskytte som riktar sin pil mot himmelen, är du på en resa för att finna livets mening, och att se världen, vilket betyder att du snart blir rastlös om du stannar för länge på samma ställe.

Att lära, för att sedan undervisa, är dina huvudmål i livet, att finna sätt att bygga en bättre värld och hjälpa mänskligheten på sin stora resa, är vad som motiverar dig. Du är en född idealist, och, med ditt välutvecklade sociala sinne, tenderar du att spela en ledande roll i vilken grupp du än tillhör.

Med Skytten i stigande, är du styrd av den expansiva, optimistiska planeten Jupiter. Det tecken och husposition - såväl som de aspekter Jupiter gör till andra planeter i ditt födelsehoroskop är nyckelaspekter i ditt horoskop.

Din Jupiter i det Tolfte Huset

Det tolfte huset styr det omedvetna, och är platsen där vi söker enhet med allt liv. Telepati och psykiska krafter, intuition och förmågan att uppfatta gömda behov och känslor, både i oss själva och andra, finns här. Det är också självuppoffringens hus, och hemligheternas, och platsen där vi är länkade till den andra sidan.

Med den optimistiska Jupiter i det område av horoskopet som styr din inre värld och dina länkar till det undermedvetna, har du stor tilltro till livet. Som regel kommer din skyddsängel, som du så starkt tror på, inte att svika dig. Med Jupiter här, finner du inte meningen med existensen i den yttre världen, eller i ortodoxa religioner, utan genom att göra en resa i själen, finna den djupt inom dig själv.

Du kan också vara en född healer, då du inte bara har en instinktiv tilltro, utan också en stor medkänsla med de mindre lyckligt lottade än du själv, och din optimism och tilltro kan vara till stor hjälp för andra.

Din Merkurius i det Nionde Huset

 Det nionde huset styr långa resor, upptäckter och vidgade vyer. Det styr inte bara långväga resor och avlägsna länder, utan också religion och filosofi, därför att många av våra resor är inre resor, upptäcktsresor för att finna meningen med existensen. Det tecken som huset står i, och eventuella planeter här, beskriver vår resa eller vår vision av universums mening. Här kan vi stå tillbaka, se livet som en helhet, sammanfatta våra erfarenheter och känna en mening våra liv.

Med den snabba Merkurius, kommunikationens planet, i det Nionde Huset i ditt horoskop, är du en vandrare och upptäcktsresande, alltid sökandes efter nytt land och nya erfarenheter. Du trivs inte med att leva i en liten, trång cirkel, och du har förmodligen vänner på Jordens alla hörn.

Du är mycket nyfiken på vad andra tror på, och du använder dina rationella förmågor till att lära, och förstå, filosofier annorlunda än de du växte upp med. Du är också klar och objektiv, och tror att allt på Jorden och i universum kan förklaras rationellt, om man bara tar ett steg tillbaka och ser det övergripande mönstret. Du är också en född lärare, och du har lätt att förklara idéer på ett klart och enkelt sätt.

Mammzing
2008-11-11, 18:50
#2

Ska läsa och fundera. Känner igen endel, idealist, social, hjälpande, men resor och att lära yt är helt främmande!

Men tack

Upp till toppen
Annons: