Annons:
Etikett2-personliga-horoskop
Läst 931 ggr
vitlilja
2008-11-11, 16:19

Vitliljas Tolkning

Ser fram emot detta.Spännande

Annons:
[MargaretaA]
2008-11-11, 16:42
#1

Du har Ascendenten i den eldiga Väduren, vilket gör Mars till din Horoskopshärskare.

Mars befinner sig i ditt Tionde Hus av karriär och social status.

Solen i Lejonet ökar på elden ännu mer och efter som det är Solens eget tecken blir Solen solteckenshärskaren.  Den står i hus Fyra som styr bakgrund, hem och familj. Ett av dina viktigaste livsområden. Du har även Solen i Konjunktion (sammansmält) med Venus i samma hus.

Det lyder som följer;

Din Ascendent i Väduren

Med det eldiga pionjärtecknet Väduren stigande över horisonten vid det ögonblick du föddes, ser du livet som ett äventyr och en utmaning. Får du en ny idé, agerar du omedelbart, då det definitivt inte är din stil att först väga alla för- och nackdelar mot varandra i de olika situationer du ställs inför.

Mer försiktiga människor kan tycka att du är dumdristig, men som regel har du modet och kraften att övervinna problem och gå framåt. Du kan vara envis och temperamentsfull ibland, men din ärlighet, idealism och originalitet kompenserar mer än väl för det.

Med Väduren i stigande, är din härskande planet den eldiga och dynamiska Mars. Det tecken och husposition - såväl som de aspekter Mars gör till andra planeter i ditt födelsehoroskop är nyckelaspekter i ditt horoskop.

Din Mars i det Tionde Huset

Det tionde huset representerar vår sociala image, vår karriär och position i världen. Det tecken som huset står i, liksom eventuella planeter här, visar hur vi projicerar oss själva gentemot andra och den roll vi spelar på livets scen. Detta hus visar också vår attityd till auktoriteter och är knutet till våra föräldrar, då det är från dem vi får vårt första intryck av världen och lär oss hur vi ska fungera i den. Det är här vi ger konkret form åt den vision av världen vi utvecklade i det nionde huset, som styr vår livsfilosofi.

Med Mars i hus tio, är du en dynamisk och ambitiös person. Inte mycket kan stoppa dig i din klättring mot toppen, och chansen finns att du med lätthet når vilka mål du än har satt upp. Andra ser dig som en kraft att räkna med och du njuter av - och behöver - det erkännande du får. Det tecken Mars står i visar på vilken arena du väljer att lysa, medan aspekter till Mars, om det finns några, från andra planeter avslöjar mycket om hur du ser på livet. Med positiva aspekter, kan den ena eller båda dina föräldrar ha varit goda förebilder. Om aspekterna är svåra, kan du se på hela världen som ett stort slagfält.

Din Sol i hus fyra

Det fjärde huset representerar det mest privata, dolda området av ditt psyke, motsatsen till din offentliga image och ansiktet du visar för världen. Det står också för allt du bär med dig från det förflutna, dina rötter, din familjehistoria och ditt hem. Här slutar sökandet efter den kunskap som började i hus tre, och vi kommer hem till oss själva, varvar ner och återvänder till källan för vårt varande.

Med din Sol här, är du en privat person som hellre tittar inåt och ditt inre liv betyder mer för dig än pengar och karriär. Din familj och dina rötter är mycket viktiga för dig, och du föredrar att spendera din tid i hemmet med dem du bryr dig om. Att se dig själv som en individ, mera än en familjemedlem, kan vara svårt ibland, då din barndom och bakgrund har ett kraftfullt inflytande i ditt liv.

Du har också en tendens att vända ryggen till möjligheten att skapa dig en egen nisch i världen, och du kan ha svårigheter att utveckla en verklig känsla för vem du är när du bara är du.

Du kan också finna verklig tröst och tillfredsställelse i studier av det förgångna, då denna position ger en kärlek till historia.

Din sol i konjunktion med din Venus

Med den förföriska Venus i konjunktion med din Sol, har du fått mer än din beskärda del av charm, magnetism och charisma. Du är mycket social, vänlig och gladlynt, är vanligen på gott humör och gillar att ha roligt. Andra uppskattar din förmåga att lyssna och trivs i din närhet. Du gillar inte att förbisedd och är mycket medveten om det intryck du gör på andra - du vet hur du skall göra dig själv ihågkommen på ett positivt sätt, även om lite ödmjukhet nu och då inte skulle saknas! Du är också mycket kreativ och skulle kunna vara framgångsrik inom konst eller musik. Eftersom du är känsloorienterad, fattar du ofta instinktiva beslut. Att spekulera på marknaden kan bli lönsamt för dig - men se upp för illusioner inom det området.

vitlilja
2008-11-11, 16:45
#2

En stor kram til dig som tack för allt jobb

Upp till toppen
Annons: