Annons:
Etikett3-övrig-astrologi
Läst 801 ggr
Issaabell
2008-11-11, 16:18

Issaabells tolkning

Sådär ja, hoppas jag gjorde rätt nu.

Är ny här så jag är inte så haj på allt Skäms

Annons:
[MargaretaA]
2008-11-11, 16:33
#1

Du har Ascendente i Skytten vilket gör Jupiter till din Horoskopshärskare.

Jupiter är i ditt Åttonde Hus.

Solen i Oxen i Hus Sex är viktig liksom  din Solteceknshärkare Venus i hus Fem. Venus gör också aspekter till Ascendenten och Jupiter vilket ökar på hennes tyngd.

Din Ascendent i Skytten

Med det äventyrliga tecknet Skytten stigande över horisonten vid tidpunkten för din födelse, ser du livet i stort och du målar på den stora duken. Liksom stjärnhimlens bågskytte som riktar sin pil mot himmelen, är du på en resa för att finna livets mening, och att se världen, vilket betyder att du snart blir rastlös om du stannar för länge på samma ställe.

Att lära, för att sedan undervisa, är dina huvudmål i livet, att finna sätt att bygga en bättre värld och hjälpa mänskligheten på sin stora resa, är vad som motiverar dig. Du är en född idealist, och, med ditt välutvecklade sociala sinne, tenderar du att spela en ledande roll i vilken grupp du än tillhör.

Med Skytten i stigande, är du styrd av den expansiva, optimistiska planeten Jupiter. Det tecken och husposition - såväl som de aspekter Jupiter gör till andra planeter i ditt födelsehoroskop är nyckelaspekter i ditt horoskop.

Din Jupiter i det Åttonde Huset

Det åttonde huset står för avslutningar och nystarter, med pånyttfödelse och förvandling. Här gör vi oss av med det vi har vuxit ur för att skapa plats för det nya. Här går vi också ända in till kärnan av saker, skalar av det ena lagret efter andra av sånt som skymmer sikten, för att avslöja sanningen eller själva essensen i det vi vill veta mer om. Detta hus styr också arv och andra finansiella spörsmål, sexualitet och resurser vi delar med andra.

Med Jupiter här, är du generös och expansiv i dina närmaste relationer med andra. Du är lycklig när du kan dela dina tillgångar med dem du älskar. Du är alltid redo att gå halva vägen för att möta någon och att förlåta dem deras fel. Dock, du kan vara otrogen mot din partner, då du drivs av ett stort behov av nya erfarenheter som vidgar dina horisonter. Med Jupiter här, bör du också ha tur med pengar, och du kan också ärva betydande tillgångar.

Din Sol i hus sex

Det sjätte huset är där vi lär oss hantera livets realiteter och dagliga rutin, och det är genom att leva i nuet och noga uppmärksamma detaljerna i livet som du upplever den starkaste känslan av vem du verkligen är. När alla hjulen snurrar som de ska är du centrerad och avslappnad.

Sjätte huset styr också över hälsan, och med Solen här, kan frågor kring terapi och medicin vara viktiga för dig. Att ge service till andra är också  ett område som styrs av detta hus och du kan finna tillfredsställelse med ett yrke i vård- och omsorgssektorn.

Din Venus i det Femte Huset

I hus fem vill vi, och behöver, stå i centrum för uppmärksamheten. Detta hus visar också hur vi utvecklar våra unika talanger och uttrycker oss själva. Femte husets tecken och de planeter som kan finnas här, beskriver hur du njuter av livet och vad som ger dig glädje, samt hur du uttrycker din individualitet.

Traditionellt styr femte huset barn, nöjen, konst, musik och kärleksaffärer där vi ger uttryck för vår verkliga person och våra verkliga känslor.

Med Venus här, har du stor stil och smak. Du kan mycket väl vara en konstnär, och det ger dig enorm glädje att få använda dina talanger även om du, idag, bara ser det som en hobby. Du har många gåvor, inte minst förmågan att charmera andra. Romantik är lika viktigt för dig som luften du andas, och en hel skara av beundrare brukar följa dem med Venus här.

Du har också en tendens att bli kär för kärlekens egen skull, men du kan vara en perfekt partner, då du vet bättre än de flesta hur man roar sig och kan se till att andra gör det också. Du är också en god förälder och ger dina barn gott självförtroende, då du alltid slösar med beröm for dina barns ansträngningar. Ditt behov att uttrycka din unika individualitet och dina känslor på ett fritt och öppet sätt, är större än något annat.

Upp till toppen
Annons: