Annons:
Etikett2-personliga-framtidshoroskop
Läst 955 ggr
[MargaretaA]
2008-11-11, 11:27

Issabells prognos

Transiterande Saturnus i ditt Tionde Hus

2008-08-16 - 2010-10-14

Det tionde husets ämne är utmaningen att bestämma din position i livet. Detta inkluderar ditt yrke och din sociala status och alla dina aktiviteter som placerar byggandet av din karaktär i förgrunden. Det kan vara viktigt att tänka över dina mål och att undersöka hur långt du redan har insett dem.

Sambandet mellan Stenbocken och tionde huset bör göra att Saturnus egenskaper märks nu, och det är därför du förmodligen tar ditt ansvar på allvar och inte har några större problem med att därigenom gå miste om en och annan fritidsaktivitet. Du bör försöka att se din roll i det större systemet realistiskt. Vid denna tid är den viktigaste uppgiften att hitta dina styrkor och svagheter och undersöka dem.

I det tionde huset känner sig Saturnus hemma, och det är också Stenbockens hus. Nu är allt centrerat på att hitta en position i livet.

Hur mycket ansvar har du visat under de senaste åren?  Har du riktat ditt liv åt rätt håll? Om så, kan du skörda frukterna av denna två till tre år långa fas och få en tydligare bild av hur ditt liv kan komma att se ut i framtiden.

Saturnus resa genom tionde huset kan tyda på någon form av professionellt avancemang i yrkeslivet. Du kommer att få se vad du kan uppnå om du vill, och du vill även göra andra medvetna om det.

Det bör inte finnas några hinder mot detta i allmänhet, men du bör se upp så att din verksamhet inte tar sig alltför omfattande former, annars kan din kropp komma att få betala priset för det så småningom.

Transiteras Jupiter i ditt tredje hus

2009-02-15 - 2010-02-26

_Vid denna tidpunkt kan du bli centrum i din närmaste omgivning. Det tredje huset betonar kommunikation och Jupiter kommer att ta hand om dess utveckling. Dessutom kommer du att intensifiera relationerna till dina bröder och systrar och resten av din familj.

Detta är Merkurius hus och förhållandet mellan Merkurius och Jupiter har alltid setts som ett tecken på litterär talang. Även om du inte är född författare, är det är ett bra tillfälle att ägna lite tid till att skriva. Till exempel, en student arbetar på en uppsats och kanske undrar över hur lätt orden komma upp under denna fas. Det tredje huset handlar också om korta resor, vilka kommer att ge dig en god möjlighet att vidga dina vyer._

Annons:
Issaabell
2008-11-11, 15:30
#1

Tack så jätte mycket Skrattande

Upp till toppen
Annons: