Annons:
Etikett2-personliga-framtidshoroskop
Läst 1015 ggr
chania
2008-11-10, 20:30

chanias tolkning

Hej ! !

Jag vill veta vad som är min styrka och vad jag ska fokusera på både personligt och i mitt arbete.

Födelsedatum 19600123 i Lund kl.02.15

Annons:
[MargaretaA]
2008-11-11, 11:54
#1

Hej chania - jag bytte rubrik på denna tråd för att den bättre ska beskriva innehållet.

För att kunna svara på dina frågor krävs en mera djupgående analys, än i de tolkningar som avses i Gratis horoskop - kartan

men det finn givetvis intetning som hindrar att även andra medlemmar försöker sig på att analysera ditt horoskop. Be dem snällt så kanske det dyker upp någon som vågar Flört

här kommer den kortare tolkningen av några av de viktigare punkterna i ditt horoskop plus bilden av kartan.

Du har Ascendenten i Skorpionen, vilket gör Pluto till din Horoskopshärskare. Du har Pluto ditt Tionde Hus som står för bl a karriär och social status. Ett mycket viktgt livsområde för dig.

Du har Solen i Stenbocken vilket gör Saturnus till till din Solteckenshärskare. Han befinner sig i ditt tredje hus tillsammans med Solen. Eftersom Solens hus är viktigt i allas horoskop, bör du ägna mycket intresse åt tredje husets områden - närmaste omgivning, grannar, syskon och kortare resor.

Vi tittar närmare på vad de färdiga texterna har att säga om dessa punkter

Din Ascendent i Skorpionen

Med den intensiva och passionerade Skorpionen i stigande vid tiden för din födelse, gör du ingenting till hälften. Du är heller inte nöjd med ytliga svar och du vill alltid försöka se under ytan för att finna livets verkliga mening. Skorpionen styr, födelse, sex, död och pånyttfödelse, och ditt mål i livet är ingenting mindre än att finna sanningen. Eftersom Skorpionen är zodiakens detektiv, har du också ett sjätte sinne när det gäller andra människors motiv. Du tenderar att hålla dina mäktiga känslor för dig själv i rädsla för att bli sårad. Du är brinnande lojal mot dem som inte sviker dig, men din förmåga att lämna de gamla bakom dig, vid behov, är din största styrka.

Med Skorpionen i stigande är du styrd av den intensiva planeten Pluto. Det tecken och husposition - såväl som de aspekter Pluto gör till andra planeter i ditt födelsehoroskop är nyckelaspekter i ditt horoskop.

Din Pluto i det Tionde huset

Det tionde huset representerar vår sociala image, vår karriär och position i världen. Det tecken som huset står i, liksom eventuella planeter här, visar hur vi projicerar oss själva gentemot andra och den roll vi spelar på livets scen. Detta hus visar också vår attityd till auktoriteter och är knutet till våra föräldrar, då det är från dem vi får vårt första intryck av världen och lär oss hur vi ska fungera i den. Det är här vi ger konkret form åt den vision av världen vi utvecklade i det nionde huset, som styr vår livsfilosofi.

Med Pluto här har du ett större behov än de flesta att hitta den rätta karriären, då det är mycket viktigt för dig att ditt yrke är meningsfullt och tillfredsställande. Tills du har hittat rätt väg, kan du mycket väl ändra riktning flera gånger, experimenterande tills du har funnit det som passar dig bäst. Du behöver också känna att du har kontroll över din tillvaro, och du kan använda de krafter du har, över kollegor och underordnade för att du ska känna dig mera säker. Du kan känna en dragning till arbete inom finansvärlden, eller i någon form av vetenskaplig forskning, som psykologi eller kriminologi, då du har ett välutvecklat sinne för andras motiv.

Din Sol i hus tre

Hus tre handlar om lärande, utbildning och kommunikation av alla sorter. I hus tre samlar vi fakta, analyserar erfarenheter och delar våra idéer med andra. Hur vi samlar information, etablerar kontakt och relaterar till grannar, syskon och klasskamrater, manifesteras genom det tecken som tredje huset står i, och av eventuella planeter som finns här - vilka också förstärker vikten av detta område i våra liv. Det är det rationella, konkreta sinnets hus.

Eftersom hus tre styr kommunikation, är du lyckligast när du kan vidga dina vyer och dela din kunskap och inspiration med andra. Du har en naturlig nyfikenhet, och ju fler områden du kan lära dig något om desto bättre. Du är också bra med ord, och att sitta och prata till långt inpå natten är din uppfattning om nöje. Du är intelligent och verbal, men känner alltid att du kunde bli ännu bättre, och du har en stark önskan och behov av att uttrycka dina åsikter - och att stå i centrum för uppmärksamheten. Du skulle bli mycket framgångsrik i en yrkeskarriär som  kräver goda kunskaper i kommunikation, exempelvis inom reklam eller media.

Upp till toppen
Annons: