Annons:
Etikett2-personliga-horoskop
Läst 801 ggr
Angel60
2008-11-03, 22:16

Angel60 tolkning

Annons:
[MargaretaA]
2008-11-04, 16:32
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#1

Hej Angel60

Du har Ascendenten (det du visar) i Skyttens tecken (äventyr), vilket gör Jupiter (expansion) till din Horoskopshärskare. Jupiter befinner sig dessutom i det Första Huset (gestalten), vilket ger honom ännu mera kraft. Du har Solen (anden) i Jungfrun (kritisk granskning) och det gör Merkurius (kommunikation) till din Solteckenshärskare.

Dina båda härskarplaneter står i gott förhållande till varandra genom en trigonspekt, vilket betyder att de samarbetar bra. Att Merkurius dessutom står i Jupiters hemmahus - det Nionde Huset (vidgade vyer) gör inte saken sämre.

jag lägger in din karta med de aktuella punkterna markerade.

Härnedan kommer en tolkning av dessa punkter;

Din Ascendent i Skytten

Med det äventyrliga tecknet Skytten stigande över horisonten vid tidpunkten för din födelse, ser du livet i stort och du målar på den stora duken. Liksom stjärnhimlens bågskytte som riktar sin pil mot himmelen, är du på en resa för att finna livets mening, och att se världen, vilket betyder att du snart blir rastlös om du stannar för länge på samma ställe.

Att lära, för att sedan undervisa, är dina huvudmål i livet, att finna sätt att bygga en bättre värld och hjälpa mänskligheten på sin stora resa, är vad som motiverar dig. Du är en född idealist, och, med ditt välutvecklade sociala sinne, tenderar du att spela en ledande roll i vilken grupp du än tillhör.

Med Skytten i stigande, är du styrd av den expansiva, optimistiska planeten Jupiter. Det tecken och husposition - såväl som de aspekter Jupiter gör till andra planeter i ditt födelsehoroskop är nyckelaspekter i ditt horoskop.

Din Jupiter i det Första Huset

Det första huset representerar din syn på livet, linsen genom vilken du ser på världen.

Det styr också din personlighet, ditt yttre och hur du framstår för andra. Eftersom det första husets tecken var det som steg upp över horisonten vid tidpunkten för din födelse, representerar det ditt första intryck av livet - och hur du även i framtiden kommer att se på det.

Med expansiva Jupiter i det Första Huset, har du en storsint och jovial personlighet som drar andra till dig, eftersom du är så glad och rolig att umgås med. Du är alltid med där saker händer, och du får lätt vänner. Du kan vara allting för alla människor - vilket kan bli för mycket ibland.

Du trivs med bekvämlighet och lyx i livet, och kan slösa dyrbar tid på nöjen, när du hellre borde jobba på att uppnå dina ambitioner. Men du har också en annan, mycket mera seriös sida. Du söker ständigt efter svaren på livets stora frågor, har en stark känsla för rättvisa och slåss för det du tror på. Faktum är att när du en gång har anslutit dig till sak, kan du bli dogmatisk och försöka att tvinga dina synpunkter på andra. Men, för dig är livet ett äventyr och du kommer att finna många lojala och pålitliga vänner efter vägen.

Din Merkurius i det Nionde Huset

Det nionde huset styr långa resor, upptäckter och vidgade vyer. Det styr inte bara långväga resor och avlägsna länder, utan också religion och filosofi, därför att många av våra resor är inre resor, upptäcktsresor för att finna meningen med existensen. Det tecken som huset står i, och eventuella planeter här, beskriver vår resa eller vår vision av universums mening. Här kan vi stå tillbaka, se livet som en helhet, sammanfatta våra erfarenheter och känna en mening våra liv.

Med den snabba Merkurius, kommunikationens planet, i det Nionde Huset i ditt horoskop, är du en vandrare och upptäcktsresande, alltid sökandes efter nytt land och nya erfarenheter. Du trivs inte med att leva i en liten, trång cirkel, och du har förmodligen vänner på Jordens alla hörn. Du är mycket nyfiken på vad andra tror på, och du använder dina rationella förmågor till att lära, och förstå, filosofier annorlunda än de du växte upp med. Du är också klar och objektiv, och tror att allt på Jorden och i universum kan förklaras rationellt, om man bara tar ett steg tillbaka och ser det övergripande mönstret. Du är också en född lärare, och du har lätt att förklara idéer på ett klart och enkelt sätt.

Angel60
2008-11-06, 10:30
#2

Blir lite konfunderad…

det känns som om jag är läst för födelse i skorpionens tecken?

Eller är jag helt ute och cyklar?

[MargaretaA]
2008-11-06, 14:40
#3

du är född 26 augusti och det blir i slutet av Lejonets tecken. Med det klockslag du gett mig hamnar Ascendenten i Skytten.

Om det är så att du känner dig som en Skorpion så beror det sannolikt på att du har MC där.

MC punktens tecken visar bl a på hur vi uppfattar oss själva och hur vi tror att vi är. Vi förklarar våra handlingar med att "det är därför att jag är…"

En person med MC i Skorpionen beskriver sig kanske som en mycket passionerad människa med många starka känslor.

Upp till toppen
Annons: