Annons:
Etikett2-personliga-horoskop
Läst 898 ggr
Mnleo
2008-10-29, 23:47

Mnleos tolkning

Här kommer MargaretA tolka mitt pesonliga horoskop samt framtidshoroskop.

Bifogade bilden visar min horoskopkarta.

För er som är nyfikna så är hjag född 5:e November, 1989 kl.21.35 i Stockholm.

Annons:
[MargaretaA]
2008-10-30, 15:20
#1

Hej Här kommer den - jag konstaterar att du är en av dem som kan ha extra intresse av att läsa om månadens Tema Skorpionen  Glad

jag lägger in bilden på ditt horoskop med de punkter jag tolkat markerade med ljust rött.

Din Ascendent i Lejonet

Med det kungliga, eldiga Lejonets tecken stigande över horisonten vid tidpunkten för din födelse, har du en generös och öppen inställning till livet. Du är inte intresserad av de små detaljerna när du målar på livets stora duk och du älskar det storvulna, även när det  anstränger dina finanser. Du har en stark föreställningsförmåga, vilket betyder att allt som är möjligt, inte bara i verkligheten, är det som upptar ditt intresse. Du har också ett naturligt sinne för det dramatiska och du står gärna i centrum på scenen.

Med Lejonet i stigande, styrs du av den mäktiga och livgivande Solen. Det tecken och husposition - såväl som de aspekter Solen gör till andra planeter i ditt födelsehoroskop är nyckelaspekter i ditt horoskop.

Du har alltså Solen som Horoskopshärskare och den finns i Skorpionen. Eftersom du säkerligen redan kan beskrivningen av ditt Soltecken, så tittar vi i stället lite närmare på Skorpionens härskare Pluto, som är din Solteckenshärksare. Solen och Pluto är alltså ditt horoskops viktigaste planeter. Som om det inte vore nog så ligger dessa två horoskopsgiganter i konjunktion (så nära att de sammansmälter) med varandra vilket lägger ännu mera kraft till den redan mäktiga Solen. Låt oss se hur detta kan tolkas.

Din Sol i konjunktion med din Pluto

Denna aspekt ger dig stor känslomässig intensitet och stora energireserver som både du, och andra människor kan utnyttja och dra fördel av. Du har en enorm energi och du avslutar alla uppgifter du tagit på dig, och tvekar inte att acceptera varje utmaning som kommer i din väg. Du har förmodligen en intensiv blick och tillräckligt med beslutsamhet för att gå till botten med varje fråga. Du har också tillräckligt känslomässigt djup för att nå fram till andra, och högre nivåer av medvetenheten för att förstå dem. Makt - över både dig själv och andra människor - är något som intresserar dig mycket.

Vi bör också titta närmare på ditt Fjärde Hus där denna kraftkonjunktion befinner sig. Här kommer det mesta av dess energier att komma till uttryck.

Din Sol i hus fyra

Det fjärde huset representerar det mest privata, dolda området av ditt psyke, motsatsen till din offentliga image och ansiktet du visar för världen. Det står också för allt du bär med dig från det förflutna, dina rötter, din familjehistoria och ditt hem. Här slutar sökandet efter den kunskap som började i hus tre, och vi kommer hem till oss själva, varvar ner och återvänder till källan för vårt varande.

Med din Sol här, är du en privat person som hellre tittar inåt och ditt inre liv betyder mer för dig än pengar och karriär. Din familj och dina rötter är mycket viktiga för dig, och du föredrar att spendera din tid i hemmet med dem du bryr dig om. Att se dig själv som en individ, mera än en familjemedlem, kan vara svårt ibland, då din barndom och bakgrund har ett kraftfullt inflytande i ditt liv.

Du har också en tendens att vända ryggen till möjligheten att skapa dig en egen nisch i världen, och du kan ha svårigheter att utveckla en verklig känsla för vem du är när du bara är du.

Du kan också finna verklig tröst och tillfredsställelse i studier av det förgångna, då denna position ger en kärlek till historia.

Din Pluto i det Fjärde huset

Med Pluto i det fjärde huset i ditt horoskop, älskar du naturen och behöver känna dig i kontakt med den för att vara trygg. Hur många förändringar du än gick igenom i tidiga år - och det var förmodligen många - har du alltid funnit styrkan att börja om igen och återuppbygga dit liv på det sätt du ville ha det, genom att spendera tid ensam i naturen. Du har en stor förmåga till återskapande och klarar av att se Pluto rakt i ansiktet här. Du är också en mycket passionerad person, men du visar inte gärna dina känslor, eftersom du är en privat och till och med hemlighetsfull person, som i djupet av själen känner mycket mer än du visar.

Mnleo
2008-10-30, 15:24
#2

Åh vad intressant! :)

Upp till toppen
Annons: