Annons:
Etikett2-personliga-framtidshoroskop
Läst 832 ggr
[MargaretaA]
2008-10-29, 13:47

Prognos till Mammaru

Mammaru

Du har Saturnus i ditt Andra Hus från 2008-09-02 till 2011-07-21

Det kan tolkas som här nedan.

Transiterande Saturnus i ditt Andra Hus

I traditionell astrologi är detta är en tid för materiella förluster. Men det  är inte något du bara ska acceptera. Det kommer endast att bli förluster inom detta område om din syn på livet placerar dina egna personliga fördelar före allting annat.

Detta är en längre period där dina erfarenheter leder till att du omprövar dina värderingar. Även om du har oroat dig för din framtida ekonomiska situation, vore det bättre om du började tänka på de mera mänskliga värdena.

Om du koncentrerar dig bara på ekonomiska värden, finns en risk att du glömmer bort det som verkligen är viktigt och sedan finner dig själv i ekonomiska svårigheter. Det bästa vore att organisera din bokföring så att du får tid över för viktigare saker i livet.

Från 2009-02-24 kommer Jupiter att lämna ditt Sjätte Hus som berör arbete och hälsa och vandrar in i det Sjunde Huset som har att göra med partners.

_Transiterande Jupiter i ditt sjunde hus __
Under denna period kommer du att kunna göra något mer av dina personliga relationer. Ett befintligt förhållande kan förstärkas eller kanske kommer du att förälska dig ofta. Din partner kommer att vara mycket tillmötesgående och om din relation är stabil, är det ett bra tillfälle att göra planer för en framtid tillsammans. Det kan hända att ni velat flytta ihop under lång tid eller att ni har planerat att bygga en framtid tillsammans.

Du lär dig nu det bästa sättet att utveckla ytterligare genom att söka kontakt med andra och utbyta idéer med dem på alla nivåer. Verksamheter tillsammans med andra kan påverka din syn på världen, och förmodligen du är mycket omtyckt eftersom du är öppen och generös mot andra. Folk vet att de kan göra affärer med dig eftersom du inte är en fuskare som affärspartner._

Annons:
mammaru
2008-10-29, 20:37
#1

Hm. Det var ju värst så länge Saturnus ska hålla på och konstra. I vilket fall har jag den här hösten nått ett stadie då jag verkligen försöker ändra på vissa saker angående mitt företagande och det kan stämma med Jupiter sen i februari.

Det ska bli spännande att se hur allt utvecklar sig!

Tusen tack Margareta A!

Upp till toppen
Annons: