Annons:
Etikett2-personliga-framtidshoroskop
Läst 983 ggr
[MargaretaA]
2008-10-27, 13:30

Prognos till Lean

Hejsan hoppsan - här har vi en till med tyngdpunkten på karriär och möjlig löneförhöjning

Saturnus är i ditt tionde hus från 2008-09-15 till 2009-10-27

Det tionde husets ämne är utmaningen att bestämma din position i livet. Detta inkluderar ditt yrke och din sociala status och alla dina aktiviteter som placerar byggandet av din karaktär i förgrunden. Det kan vara viktigt att tänka över dina mål och att undersöka hur långt du redan har insett dem.

Sambandet mellan Stenbocken och tionde huset bör göra att Saturnus egenskaper märks nu, och det är därför du förmodligen tar ditt ansvar på allvar och inte har några större problem med att därigenom gå miste om en och annan fritidsaktivitet. Du bör försöka att se din roll i det större systemet realistiskt. Vid denna tid är den viktigaste uppgiften att hitta dina styrkor och svagheter och undersöka dem.

I det tionde huset känner sig Saturnus hemma, och det är också Stenbockens hus. Nu är allt centrerat på att hitta en position i livet.

Hur mycket ansvar har du visat under de senaste åren?  Har du riktat ditt liv åt rätt håll? Om så, kan du skörda frukterna av denna två till tre år långa fas och få en tydligare bild av hur ditt liv kan komma att se ut i framtiden.

Jupiter befinner sig i ditt andra hus från 2008-09-28 till 2009-03-04

Detta är en period som ger dig många tillfällen att höja din levnadsstandard. Kanske kommer du att starta eget företag, som med stor sannolikhet blir framgångsrikt.

Tankar om värderingar, moraliska och etiska ställningstaganden kommer att öka under denna fas.

Det sker en expansion när det gäller materiella värden som är nödvändiga för tillfället. Men det finns också en risk att Du kanske kommer att börja samla på olika saker, kasta pengarna i sjön eller vältra dig i lyx.

Du bör motivera dig själv och skaffa ett bredare perspektiv för att bli framgångsrik i affärer, men du ska inte överdriva det. Vissa människor kan inte hantera sin "lycka" och blir arroganta och nedlåtande. Bli inte inbilsk, utan dela vad du har åstadkommit med andra och du kommer att få mer.

Annons:
Upp till toppen
Annons: