Annons:
Etikett2-personliga-framtidshoroskop
Läst 861 ggr
[MargaretaA]
2008-10-20, 16:56

Prognos till Donnatessa

Här nedan kommer en tolkning av Saturnus påverkan på din Venus.

Saturnus har passerat punkten där den når din Uranus, så det inflytandet är över och kommer inte tillbaka.

Saturnus kvadratur till Venus

från 2008-10-20 - 2008-10-30

från 2009-03-10 - 2009-04-06

från 2009-06-28 - 2009-07-23

_Den här transiten kommer tyvärr inte att ge dig mycket nöje. Eventuellt måste du uppfylla sociala eller familjära skyldigheter som begränsar dig och stör din glädje över livet. Det kommer att bli svårare än vanligt att komma i kontakt med andra. Mycket kommer att vara lite mer allvarlig och ofta sluta med besvikelse.

Antingen förväntar du dig för mycket från andra, alternativt utsätts du för alltför stor press. Du är inte öppen för den trevliga sidan av livet, eftersom allt som är kul snabbt tycks vara ytliga. Det kan även upptäcka att människor undviker dig och det kan bero på att du har svårt för ytlig konversation och du är på humör för att skratta och skämta heller._

Allt detta kan leda till hämningar eller farhågor inför möten med nya människor. Att vara centrum för uppmärksamheten i en stor grupp människor gör dig osäker, du kan också känna dig illa till mods när andra förväntar sig att du ska vara charmig.

Isolera dig inte, utan ha förtroende för dina vänner, som inte kommer att göra dig besviken under denna svåra fas. Du får inte begrava dig själv i arbete och försumma romantiska relationer, därför att efter denna transit kan du komma att ångra det.

Annons:
Upp till toppen
Annons: