Annons:
Etikett2-personliga-horoskop
Läst 944 ggr
Svintass
2008-10-20, 15:28

Svintass tolkning

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

 Maggan tog sig friheten att lägga in din karta Glad

Annons:
Svintass
2008-10-20, 15:41
#1

FlörtMaggan gjorde helt rätt!!!

[MargaretaA]
2008-10-20, 15:43
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#2

Okej - här har vi mycket eld. Ascendenten i Lejonet (eld) gör Solen i fjäde huset i Skytten (eld) till horoskopshärskare och Jupiter i första huset till solteckenshärskare. Se markeringarna (ljusröda punkter) jag gjort på kartan.

[MargaretaA]
2008-10-20, 15:45
#3

Tolkningen av dessa punkter lyder som följer:

Din Ascendent i Lejonet

Med det kungliga, eldiga Lejonets tecken stigande över horisonten vid tidpunkten för din födelse, har du en generös och öppen inställning till livet. Du är inte intresserad av de små detaljerna när du målar på livets stora duk och du älskar det storvulna, även om det skulle anstränga dina finanser. Du har en kraftfull föreställningsförmåga, vilket betyder att allt som är möjligt, inte bara i verkligheten, är det som upptar ditt intresse. Du har också ett naturligt sinne för det dramatiska och du står gärna i centrum på scenen.

Med Lejonet i stigande, styrs du av den mäktiga och livgivande Solen. Det tecken och husposition - såväl som de aspekter Solen gör till andra planeter i ditt födelsehoroskop är nyckelaspekter i ditt horoskop.

Din Jupiter i det Första Huset

Det första huset representerar din syn på livet, linsen genom vilken du ser på världen.

Det styr också din personlighet, ditt yttre och hur du framstår för andra. Eftersom det första husets tecken var det som steg upp över horisonten vid tidpunkten för din födelse, representerar det ditt första intryck av livet - och hur du även i framtiden kommer att se på det.

Med expansiva Jupiter i det Första Huset, har du en storsint och jovial personlighet som drar andra till dig, eftersom du är så glad och rolig att umgås med. Du är alltid med där saker händer, och du får lätt vänner. Du kan vara allting för alla människor - vilket kan bli för mycket ibland. Du trivs med bekvämlighet och lyx i livet, och kan slösa dyrbar tid på nöjen, när du hellre borde jobba på att uppnå dina ambitioner. Men du har också en annan, mycket mera seriös sida. Du söker ständigt efter svaren på livets stora frågor, har en stark känsla för rättvisa och slåss för det du tror på. Faktum är att när du en gång har anslutit dig till sak, kan du bli dogmatisk och försöka att tvinga dina synpunkter på andra. Men, för dig är livet ett äventyr och du kommer att finna många lojala och pålitliga vänner efter vägen.

Din Sol i hus fyra

Det fjärde huset representerar det mest privata, dolda området av ditt psyke, motsatsen till din offentliga image och ansiktet du visar för världen. Det står också för allt du bär med dig från det förflutna, dina rötter, din familjehistoria och ditt hem. Här slutar sökandet efter den kunskap som började i hus tre, och vi kommer hem till oss själva, varvar ner och återvänder till källan för vårt varande.

Med din Sol här, är du en privat person som hellre tittar inåt och ditt inre liv betyder mer för dig än pengar och karriär. Din familj och dina rötter är mycket viktiga för dig, och du föredrar att spendera din tid i hemmet med dem du bryr dig om. Att se dig själv som en individ, mera än en familjemedlem, kan vara svårt ibland, då din barndom och bakgrund har ett kraftfullt inflytande i ditt liv.

Du har också en tendens att vända ryggen till möjligheten att skapa dig en egen nisch i världen, och du kan ha svårigheter att utveckla en verklig känsla för vem du är när du bara är du.

Du kan också finna verklig tröst och tillfredsställelse i studier av det förgångna, då denna position ger en kärlek till historia.

Svintass
2008-10-20, 15:56
#4

Jag känner igen mig i vissa saker. Måste läsa fler gånger och smälta det. Tack så länge Maggan!!!

Upp till toppen
Annons: