Annons:
Etikett2-personliga-horoskop
Läst 746 ggr
kicki13
2008-10-16, 22:13

kicki13 tolkning

Annons:
[MargaretaA]
2008-10-17, 10:33
#1

Okej Kicki

Jag väljer att tolka ASC i Lejonet, Horoskopshärskaren Solen i Skorpionen i hus fyra och solteckenshärskaren Plutos placering i hus två.

I den bifogade bilden har jag markerat dessa punkter.

Din Ascendent i Lejonet

Med det kungliga, eldiga Lejonets tecken stigande över horisonten vid tidpunkten för din födelse, har du en generös och öppen inställning till livet. Du är inte intresserad av de små detaljerna när du målar på livets stora duk och du älskar det storvulna, även om det skulle anstränga dina finanser. Du har en kraftfull föreställningsförmåga, vilket betyder att allt som är möjligt, inte bara i verkligheten, är det som upptar ditt intresse. Du har också ett naturligt sinne för det dramatiska och du står gärna i centrum på scenen.

Med Lejonet i stigande, styrs du av den mäktiga och livgivande Solen. Det tecken och husposition - såväl som de aspekter Solen gör till andra planeter i ditt födelsehoroskop är nyckelaspekter i ditt horoskop.

Din Sol i hus fyra

Det fjärde huset representerar det mest privata, dolda området av ditt psyke, motsatsen till din offentliga image och ansiktet du visar för världen. Det står också för allt du bär med dig från det förflutna, dina rötter, din familjehistoria och ditt hem. Här slutar sökandet efter den kunskap som började i hus tre, och vi kommer hem till oss själva, varvar ner och återvänder till källan för vårt varande.

Med din Sol här, är du en privat person som hellre tittar inåt och ditt inre liv betyder mer för dig än pengar och karriär. Din familj och dina rötter är mycket viktiga för dig, och du föredrar att spendera din tid i hemmet med dem du bryr dig om. Att se dig själv som en individ, mera än en familjemedlem, kan vara svårt ibland, då din barndom och bakgrund har ett kraftfullt inflytande i ditt liv.

Du har också en tendens att vända ryggen till möjligheten att skapa dig en egen nisch i världen, och du kan ha svårigheter att utveckla en verklig känsla för vem du är när du bara är du.

Du kan också finna verklig tröst och tillfredsställelse i studier av det förgångna, då denna position ger en kärlek till historia.

Din Pluto i det Andra huset

Det andra huset visar din attityd till trygghet, pengar och ägodelar. Det handlar också om att etablera en verklig känsla för vem du är, genom att skapa en stark position i den verkliga världen, den stabila grunden under dina fötter. I hus ett föds den första insikten om detta.

I det andra huset ger vi en solid bas till våra liv och definierar vilka vi är. Planeter i hus två visar vår potential - den vi kan förverkliga genom att ta oss an livet och deala med det. Det visar också vad vi värderar högst och vad vi hoppas att uppnå, samt hur vi värdesätter oss själva.

Med Pluto i det område av ditt horoskop som styr dina finanser, kan makt och pengar vara nära sammanflätade. Eftersom Pluto, det extremas planet, också härskar över välstånd, finns möjligheten att du lägger stor vikt vid dina ägodelar, och att du kommer att få uppleva både fattigdom och rikedom någon gång i livet. Med du har mer än väl förmåga att klara av alla utmaningar, då du har en förmåga att resa dig, likt fågel Fenix, ur askan, och börja på nytt. Du har också en stark instinkt för vad som är värt att satsa på eller inte. När du lärt dig Plutos läxor blir det möjligt för dig att använda de medel du har till mänsklighetens bästa.

Upp till toppen
Annons: