Annons:
Etikett2-personliga-framtidshoroskop
Läst 802 ggr
[MargaretaA]
2008-10-15, 16:41

Prognos till Molly57

För din del så handlar det om Jupiter (expansion) i det tredje huset (närmaste omgivning)

Från 2008-02-04 - 19  februari 2009-02-19

_Vid denna tidpunkt kan du bli centrum i din närmaste omgivning. Det tredje huset betonar kommunikation och Jupiter kommer att ta hand om din expansion. Dessutom kommer du att intensifiera relationerna till dina bröder och systrar och resten av din familj.

Dessutom är detta Merkurius hus och förhållandet mellan Merkurius och Jupiter har alltid setts som ett tecken på litterär talang. Även om du inte är född författare, är det är ett bra tillfälle att ägna lite tid att skriva. Till exempel, en medicinare arbetar på en avhandling och kanske undrar över hur lätt orden komma upp under denna fas. Det tredje huset avser också korta resor, vilket kommer att ge dig en bra möjlighet att vidga dina vyer._

Saturnus (ansvar) finns i ditt elfte hus (vänner/föreningsliv) från 2008-08-25 - 2011-06-27

Senare Astrologi länkar Saturnus till Vattumannen, och det är därför han känner sig som hemma i elfte huset. Vattumannen står för kollektiv insats och Saturnus i elfte huset kommer att visa dig bättre sätt att hantera gemensamma strävanden.

_Varje gång du kommer i kontakt med andra för att arbeta för gemensamma mål, får du erfarenheter som lär dig hur man bättre kan samarbeta inom en grupp, så länge det ligger utanför dina professionella intressen.

Om du lyckas kan du vara säker på att vinna uppskattning från de inblandade, om inte, kommer de att göra dig medveten om vad du gör fel.

Allt som allt, bör denna transit främja utvecklingen av ett gruppmedvetande som kommer till uttryck genom samordnade aktiviteter. Saturnus kommer att leda dig dit på sitt eget sätt, men det sker inte nödvändigtvis helt smärtfritt._

Annons:
molly57
2008-10-15, 20:17
#1

Tusen tack…det ser spännade ut..

Många kramar molly

Upp till toppen
Annons: