Annons:
Etikett2-personliga-framtidshoroskop
Läst 735 ggr
[MargaretaA]
2008-10-15, 16:39

Prognos till april4

Jupiter (expansion) kommer att finnas i ditt andra hus (resurser) från februari 2008-02- 2009-02-22

Detta är en period som ger dig många tillfällen att höja din levnadsstandard. Kanske kommer du att starta eget företag, som med stor sannolikhet blir framgångsrikt.

Tankar om värderingar, moraliska och etiska ställningstaganden kommer att öka under denna fas.

Det sker en expansion när det gäller materiella värden som är nödvändiga för tillfället. Men det finns också en risk att Du kanske kommer att börja samla på olika saker, kasta pengarna i sjön eller vältra dig i lyx.

Du bör motivera dig själv och skaffa ett bredare perspektiv för att bli framgångsrik i affärer, men du ska inte överdriva det. Vissa människor kan inte hantera sin "lycka" och blir arroganta och nedlåtande. Bli inte inbilsk, utan dela vad du har åstadkommit och du kommer att få mer.

Saturnus (ansvar) gick in i ditt tionde (social status) hus 2008-08-20 och kommer att stanna där till oktober 2010-10

Det betyder som följer;

Det tionde husets ämne är utmaningen att bestämma din position i livet. Detta inkluderar ditt yrke och din sociala status och alla dina aktiviteter som placerar byggandet av din karaktär i förgrunden. Det kan vara viktigt att tänka över dina mål och att undersöka hur långt du redan har insett dem.

I det tionde huset känner sig Saturnus hemma, och det är också Stenbockens hus. Nu allt är centrerat på att hitta en position i livet.

_Hur mycket ansvar har du visat under de senaste åren? Har du riktar ditt liv åt rätt håll? Om så, kan du skörda frukterna av denna två till tre år långa fas och få en tydligare bild av hur ditt liv kan komma att se ut i framtiden. Under denna process, kommer dina förväntningar säkerligen att spela en roll. Om ditt livs perspektiv inte har utvecklats mycket, bör du kunna ta igen det nu.

Saturnus resa genom tionde huset kan tyda på någon form av professionellt avancemang i yrkeslivet. Du kommer att se vad du kan uppnå och du vill även göra andra medvetna om det._

Det bör inte finnas några invändningar mot detta i allmänhet, men din verksamhet bör inte ta sig alltför omfattande former, eller din kropp kommer att få betala priset för det så småningom.

Annons:
april4
2008-10-15, 18:30
#1

Hej och tack snälla Margareta för den tolkningen.  Det var spännande att läsa den.

Upp till toppen
Annons: