Annons:
Läst 319 ggr
Dagnykatt
2021-02-20, 21:10

Börja med astrologi

Snubblade in på detta forum av en slump(?). Tänkte höra med er som säkert vet. Hur kan man själv enkelt ta reda på hur man ligger till astrologiskt? Det är så att jag har två riktigt tunga år bakom mig, och det tycks bara fortsätta! Undrar desperat när det blir någon ljusning. Tacksam för hjälp om hur man ska göra eller om någon är intresserad av att utläsa något åt mig!? Vet ju inte riktigt hur ni brukar göra och om ni gör sånt åt varandra!?
(att ringa till någon spådam med höga minutpriser går helt bort, är mera intresserad av vad astrologin säger)

Annons:
Kyllan56
2021-02-21, 13:17
#1

Att själv kunna läsa ut vad som händer i sitt horoskop, tar tid. Det är mycket man måste lära sig.

En duktig astrolog, kan titta på ditt horoskop och berätta dina styrkor och svagheter. I vissa perioder av ens liv, skapas negativa transiter och progressioner till aspekterna i ditt födelsehoroskop. Det kan göra att livet känns tungt. Det är en del i hur vi människor utvecklas. Många har varit påverkade de senaste åren, p.g.a. tunga aspekter.

Börja med att göra ett horoskop för dig. Gå in på astro.com och fyll i dina uppgifter.

En duktig svensk astrolog är Katarina Campagnola, som finns här https://www.astro.se/ Hon gör konsultationer över Skype, då hon bor numera i USA.

Här kan man ställa enskilda frågor, men inte få hela horoskop gjorda.

Lycka till!

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Dagnykatt
2021-02-21, 22:59
#2

Testade besöka sidan du tipsade om och testade några gratishoroskop, vet inte riktigt. Jag har svårt att tolka resultatet. Vad kostar det på ett ungefär att få sitt horoskop gjort av någon som kan?

Kyllan56
2021-02-22, 12:49
#3

#2: För att tolka horoskopet, måste du åtminstone kunna grunderna i astrologi. Sedan börjar man tolka vänner och bekantas horoskop för att träna på det.

Det ligger nog runt en tusenlapp. Att tolka ett horoskop är inte gjort i en handvändning. Den astrologen, som jag tipsade dig om gör inga datoriserade tolkningar och du får prata med henne.

En astrolog som gör datoriserade tolkningar, som är bland de bästa jag sett heter Adrian Duncan. Det kostar ca 330 kr.

https://www.astrowow.com/astrology-reports/character-and-destiny-report/full-reports

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Get your personal astrology report, free destiny trials, personality chart reading, personal astrology by date of birth, personality chart astrology with two year astrology prediction
Lisa478
2021-03-21, 22:47
#4

http://mitthoroskop.nu/

här kanske du kan hitta något intressant :)

Sveriges vassaste professionella horoskop! Dagens horoskop framtagna av de främsta astrologerna och horoskopmakarna. Mycket nöje!
Upp till toppen
Annons: