Annons:
Etikettframtidshoroskop
Läst 15435 ggr
Kyllan56
2014-06-07, 12:08

"Framtidshoroskop" - predikterande astrologi

Det finns tre tekniker astrologer använder, som indikerar vilka energier en människa kommer att möta framöver. Det är transiter, progressioner och solreturen. När det gäller förutsägande astrologi är det viktigt att inte bli fatalistisk utan se det som energier/möjligheter som du skall möta under den närmste framtiden. När astrologer gör prognoser framtiden gör de det oftast ett år i taget.

Transiter eller övergångar som de också kallas är när man studerar planeternas förflyttningar under en aktuell tid i relation till det födelsehoroskopets planeter och hus. 

På planeternas väg runt solsystemet får de hela tiden nya relationer till de positioner de hade i födelseögonblicket. Den planet som fixerades i vid födelseögonblicket är en stationär planet och den som är i ständig rörelse är den transiterade planeten. 

När en transiterande planet bildar aspekter till stationära planeter eller passerar en husgräns så aktiveras den aspekten eller husets livsområde utifrån planetens/planeternas kvalitet. 

De långsamt gåendes planeternas aspekter har större påverkan än de planeter som förflyttar sig snabbt. De befinner sig längre i aspekt och i kontakt med en stationär planet och i ett hus än te x. Månen som rör sig igenom ett tecken på ca: två och ett halvt dygn, vilket ger en sinnesstämning för en dag beroende på vilken planet den transiterar och i vilket hus Månen rör sig igenom. 

Om Saturnus - som är en karmaplanet och läromästare  - transiterar hus 11:a aktiveras området för vänskap och föreningsliv. Kanske en tid då man tittar på vem som är ens verkliga vänner, eller kan det också vara en tid då en vän man har ett karmiskt band med med träder in i ens liv. 

Astrologen Wiliam Axling liknade transiter vid meteorologiska förutsägelser. Men i stället för att använda låg- och högtryck visar planetrörelserna på "klimatförhållande", som uppstår hela tiden i människors liv. 

Hur du hanterar de "klimatförhållanden" som transiter. Har i allra högsta grad med ditt födelsehoroskop att göra och hur du har utvecklats i livet i relation till det och hur väl du lyckats möta de "klimatförändringar" du ställs inför.  Vilka redskap du har till ditt förfogande i ditt födelsehoroskop och hur väl du lyckats använda dem. 

Vissa människor föds med en välfylld verktygslåda medan andras ekar ganska tomma. Men de behöver inte vara negativt. För de du har kan utveckla din kreativitet så du använder dem på ett mer effektivt sätt och kanske genom dem skapar nya redskap.

Progressioner innebär att en grad i horoskopet får representera ett år i livet. Där planeterna flyttar sig en grad per dygn i horoskopet. När den progredierade Solen får kontakt med en stationär planet i födelsehoroskopet får det psykologisk påverkan och människan når oftast nya insikter. 

Solen är den viktigaste planeten i  progressioner och oftast den enda planeten astrologer använder sig av.

Är man född 5 grader in i ett tecken så byter den progredierade Solen tecken vid tjugofemårsålder. Det har en stor påverkan på en människa när den progredierade Solen byter tecken. Då byter Solen element, kvalitet och feminint/manligt tecken. Så är man född i ett ett feminint introvert tecken kan ens Ego gå från att ha verkat i skymundan träda fram och ta mer plats. 

Även när den progredierade Solen byter hus/ livsområde och när den aspekterar stationära planeter och planetkonstellationer som stortrigoner, storkors o s v. i födelsehoroskopet är viktigt. Aspekten börjar påverka ett år innan den är exakt till ett år efter när den klingar av. En lång period i en människas liv till skillnad från Solens snabba transiter.  

Solreturen betyder att man fryser ögonblicket när Solen står exakt på samma gradantal som den gjorde vid födelsen. Du får ett horoskop för ett år framåt som visar vilka redskap i din personliga utveckling du har att tillgå. Vilka områden i ditt liv som kommer aktualiseras och framförallt är solreturens ascendent och dess härskare betydande. Ascendenten kan berätta om du kommer vara mer extrovert eller introvert under året. Även vilket hus/livsområde Solen befinner sig i berättar vad året har i sitt sköte. 

Årshoroskop som ställs för en person ska innehålla alla tre tekniker av förutsägelser under nästkommande år. Om astrologen ställer årshoroskopet mellan två födelsedagar görs två Solareturerhoroskop.

Skriven av kyllan56

Bilden äger greenseng

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Annons:
Farwuq
2014-06-07, 12:15
#1

Mycket informativt. Jag hade inte ens hört talas om "Solreturen" innan.

👍

Ett stort tack.

Ska vi göra en artikel på löpet av detta?

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Kyllan56
2014-06-07, 13:38
#2

Tack Draken!😃

Du får gärna lägga artikeln på löpet!👍

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

[greenseng]1
2014-06-08, 03:04
#3

  Mycket bra. Skall läsa den igen när jag är i lite mer Astro-mood.

Transiter har jag sysslat med men inte med progressioner eller solreturer. Finns alltid något mer att lära.

Kyllan56
2014-06-08, 11:45
#4

#3 Ja man lär sig hela tiden nya saker. Bra är det för då blir livet lite mera långtråkigt.

För den observante - som greenseng påpekat för mig - så finns det två typer av progressioner. Primärprogressioner, som knappt används av astrologer. Då flyttar man alla planeter en grad/år. Och sekundärprogressioner följer planeternas rörelse.

Gemensamt för de båda är Solen som faktisk rör sig ca: 1 grad per dag. 

Därför har jag bara förklarat sekundärprogressioner som de allra flesta astrologer använder sig av.

Om man vill se var ens progressiva horoskop befinner sig räknar man fram horoskopet i efemeridertabellen en dag för varje år. Om jag vill se mina progressiva planeter när jag är trettio år så står Solen på ungegör samma gradantal som när jag föddes men i nästkommande tecken. Så har jag min Sol 5 grader Väduren, så kommer den progressiva Solen befinna sig ca 5 grader Oxen. De långsamtgående planeterna har knappt hunnit röra sig. Den progressiva Månen byter tecken ca vart två och ett halvt år, eftersom det tar Månen ca:a två och en halv dag att byta tecken.

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Farwuq
2014-06-08, 13:16
#5

#4

😃

Då får jag nästan räkna fram ett helt varv.

🤪

(Nja… nästan två tecken om sanningen ska fram)

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Kyllan56
2014-06-08, 19:48
#6

#4 Märkte att jag skrivit fel i mitt inlägg. Naturligtvis ska det vara att livet blir mindre tråkigt.😉

#5 Så är det att ha några år på nacken. Själv gick jag för ca:a tre år sedan i i Oxen, vilket gjort mig mer jordad. Det är jag glad för som saknar jord i mitt horoskop. I mitt solarreturhoroskp har jag Jungfruascendent och jag har för mig att min progressiva Måne också befinner sig i Jungfrun. Kanske därför jag är kolugn nu.😎

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Annons:
Farwuq
2014-06-09, 15:18
#7

Min Sol borde vara på 22° Vädur, en bra bit inne i 3:e huset.

🤔

Min Ascendent borde ligga mycket nära min Sol just nu.

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Kyllan56
2014-06-09, 17:07
#8

Om ca:a 8 år byter solen tacken till Oxen. När ascendenten bildar konjunktion med Solen har du möjlighet att integrera din inre ande med din personlighet. Spännande! Kolla också om du har en husspets i Väduren och när den progressiva Solen byter hus.

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Farwuq
2014-06-09, 17:14
#9

3:e husets spets ligger på 10° Vädur enligt Placidus.

Det stämmer. Den progressiva Solen bör gå in i Oxen om ca åtta år.

🙂

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Kyllan56
2014-06-09, 17:32
#10

#9

Så för ca:a 12 år sedan i 3:de huset och kommunikation i alla former kom i fokus. Då börjar du lägga mer energi på att ta in och bearbeta information. Det blir också viktigt. Det blir viktigt för dig att förmedla tankar, idéer och information på ett förståeligt sätt. Du kanske börjar skriva.

När den progressiva Solen är negativt aspekterad genom sin resa i ditt 3:de hus, kan du ha svårt att koncentrera dig, problem med grannar och syskon. 

Intressant också att när den progressiva Solen byter tecken från den känsliga, drömmande Fisken till den målmedvetna, många järn i elden- och egocentriska Väduren. Blir du mycket mer extrovert och kanske startar projekt. Om åtta år lugnar du ner dig, blir mer jordad, praktisk njutningslysten. Jag kollade och min Progressiva Sol gick in i Oxen för ca två och ett halvt år sedan. För mig, som saknar jord har det inneburit mycket positivt.😃

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Kyllan56
2017-03-14, 15:35
#11

Puttar

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Wilyamna
2017-03-17, 09:03
#12

Så bra och intressant 👍👍

Kyllan56
2017-03-17, 10:33
#13

Roligt att du tycker det! Tack!

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Annons:
Kyllan56
2017-08-26, 19:23
#14

Puffar

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Wilyamna
2017-08-28, 18:11
#15

Så intressant med solarreturn, blev väldigt sugen att knappa in detaljerna och se hur horoskopet skulle se ut!!

RosaKatten
2017-08-28, 20:35
#16

Verkligen intressant!😊👍 Solreturen har jag nosat lite på tidigare och tycker att en hel del av det jag har lyckats tolka stämmer. Nu blir jag väldigt nyfiken på det här med progressioner, men har lite svårt att greppa det. Jag verkar iaf ha min progredierade sol på 12 ° i jungfrun, den har precis gått in i mitt tolfte hus. Men kan man få fram alla progredierade planeter på Astro.com, och hur gör man då i så fall?

Kyllan56
2017-08-28, 21:42
#17

Ja det är spännande RosaKatten!😃

Om du går in på astro.com/Free horoscop/Extended Chart Selection and Drawings/nästan längst ner står längst ner till höger Progressioner.


”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

RosaKatten
2017-08-30, 17:57
#18

#17 Tack Kyllan! Hur får man ihop dessa tre tekniker då?

Kyllan56
2017-08-30, 18:47
#19

#18 Bra fråga, men svår fråga! Jag tror man får göra dem var för sig och sedan väga in informationen i en övergripande tolkning. Saker som går i gen i alla tre tekniker, blir förstås extra viktiga. andra saker måste man väga mot varandra. Jag tror också att ascendethärskaren är extra viktig. Det som är av väldigt stor vikt i transit- och progressions horoskopen är när en planet byter tecken, eller hus. 

Som ett exempel från mitt eget horoskop. Betänk att jag saknar jord i mitt horoskop. Så när min progrierade  Sol gick i Oxen stå stabiliserades jag, jag blev mer grundad och plötsligt vårdade jag mina växter så de frodades. Solen är viktig, men i mitt horoskop är den extra viktig, då den är min ascendenthärskare.

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

RosaKatten
2017-08-30, 20:16
#20

#19 Tänk vad bra det vore om man kunde få fram en samlingskarta över alltihop :) Det är jättespännande det här med framtidsoroskopen! Jag kan se vissa tendenser återkomma i både transiterna, solreturen och progressionshoroskopet. Men det sistnämnda måste jag verkligen ta reda på mer om, har lite svårt att greppa det. Och konstigt nog har min progredierade Jupiter backat 2 grader, vilket tycks innebära att den har gått retrograd mer än den har gått direkt. Visserligen är den retrograd i mitt födelsehoroskop, det kanske påverkar. Nu behöver jag dock pausa gradtittandet en aning. Jag har tittat så mycket på grader den senaste tiden att jag har börjat tänka på klockslag som grader… nu är klockan snart en trigon över åtta ;) haha Så är det att vara intensiv.

Annons:
Kyllan56
2017-08-30, 21:40
#21

Ja RosaKatten, det kan bli för mycket av det goda. Jag kan också försjunka i något jag är intresserad av så tid och rum försvinner. Är rätt intensiv också, vilket inte är konstigt med all min eld. Även om det blivit lugnare me åren.

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Wilyamna
2017-09-01, 15:31
#22

Hihiii, vad lustigt RosaKatten att du ser allt i gradtal nu. Själv har jag inte satt mig in i solreturen eller progrierande planeter, har sett att solen byter hus om några år och sedan några år senare även tecken. Måste bara säga att jag haft det ganska tufft de senaste och hjärnan är väldigt mosig igen. Vet inte vilka transiter som spökar men just nu är det en dag i taget som gäller. Men jag kommer tillbaka så fort jag lyckas landa och jorda mig igen

Kyllan56
2017-09-01, 15:33
#23

Tråkigt att höra att du har det tufft! Hoppas du kommer ur din "svacka"!❤️

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

RosaKatten
2017-09-01, 17:09
#24

#22 Tråkigt att höra Wilyamna. Hoppas det lättar snart för dig!❤️ Du är åtminstone inte ensam i de mörkare regionerna. Jag har också gjort en riktig djupdykning sista dagarna. Men det var väntat, med så mycket Saturnus och Pluto som pressar på här.

Wilyamna
2017-09-01, 18:35
#25

Tack fina ni ❤️ För mig har det spökat i några veckor och kulmen kom nu igår när jag återigen inser att alla stressymtom är tillbaka. Då är det att dra i handbromsen innan det blir aktuellt med sjukskrivning, vill verkligen inte tillbaka. Men jag tror att sep kommer vara den ultimata transitutmaningen med Pluto i kvadratur med natala Pluto och Saturnus i konj med min styrande planet Merkurius. Kan inte vara en slump att de transiterande planeterna blir stationerade innan de vänder på exakta gradtal som kvadratur eller mitt över tunga placeringar. Det står väl skrivet i stjärnorna 😉

RosaKatten
2017-09-02, 08:10
#26

#25 Det är knappast en slump… eller som man säger, slumpen är ingen tillfällighet. Jag är helt säker på att det finns en mening med detta, och det viktigaste är väl helt enkelt att du tar hand om dig ordentligt nu. Jag funderar på om inte eklipserna kan ha påverkat. Jag läste någonstans att både under och även ett par veckor efter en eklipsperiod kan det bli ganska skumpiga och instabila energier. Jag tycker själv att jag har märkt av det, och det är väldigt mycket som har kommit upp till ytan som jag måste bearbeta.

Wilyamna
2017-09-02, 08:57
#27

Det är nog så RosaKatten, jag kan verkligen se att jag kommer vara en annan människa efter de senaste åren. Kanske att det tar ytterligare ett år, men jag känner mig som att jag har vuxit något otroligt och kan aldrig gå tillbaka. Hoppas det går bra för dig och att det inte är för tunga saker just nu. Tror du har rätt med eklipsen, för mig inföll den 2 grader ifrån med natala Saturnus och 1 grad från Yod:en men jag har reseonerat att två grader är för stort avstånd för att påverka mig personligt. Nåja, det spelar inte så stor roll vilka aspekter som är aktiverade, just nu skriker kroppen stopp!

Annons:
Wilyamna
2017-09-02, 08:58
#28

Vi får kämpa ihop RosaKatten 👍

RosaKatten
2017-09-02, 12:42
#29

Jajamänsan Wilyamna, det får vi göra!❤️ Det är bara att tillåta sig att VARA, och när man minst anar det så lättar det. Tänk vilka fantastiska varelser vi blir sedan, uppgraderade och alldeles skinande. ✨

Kyllan56
2017-09-02, 13:08
#30

Wilyamna och RosKatten, ja det är en konstruktiv inställning. Jag tänker alltid på den psykodynamiska teorin, där man säger att det är kriserna som för utvecklingen framåt. Förutsatt att man löser dem på ett konstruktivt sett.

Det är även en gåva att kunna se framåt på det positiva det jobbiga kommer att ge.

Själv mår jag för tillfället jättebra, trots min Saturnus/Mars transit. Jag mådde desto sämre när den gick in och hoppas det stillat sig. 

Nu hoppas jag att ni båda kommer ur era svackor och får återhämta er med all ny vetskap om er själva!

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Farwuq
2017-09-02, 16:08
#31

Jag hoppas att Saturnus lämna min ASC och XII huset i fred inom ett halvår eller så.
Sedan kommer säkert nya prövningar.

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

RosaKatten
2017-09-02, 16:22
#32

#30 Tack Kyllan!

Kyllan56
2017-09-02, 17:32
#33

#32❤️

Det hoppas jag med att det gör för dig, Draken!❤️Ja det kommer alltid nya utmaningar, det kan vi vara säkra på. Ens grundhoroskop med många negativa aspekter, visar på en ständig dynamik i livet. Men det behöver absolut inte vara dåligt. Men på Asc. vill man inta ha Saturnus eller i konjunktion ens Sol, för det påverkar hälsan och livsenergin. Ändå kommer Saturnus dit med ca 29 års mellanrum.

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Wilyamna
2017-09-03, 09:44
#34

Tack Kyllan Vad härligt att du mår så bra! Draken, jag hoppas också att Saturnus är nådig sista vändan och lunkar sakta vidare. Tydligen så lärde jag mig inte läxan fullt ut utan behövde ett varv till. Men nu har den mitt fulla fokus igen ;) Jag kämpar med att bara VARA men vet nog inte riktigt hur man gör.

Annons:
RosaKatten
2017-09-03, 10:29
#35

#34 Det där varandet kanske är en del av läxan?

Kyllan56
2017-09-03, 11:56
#36

Tack till Dig RosaKatten och Wilyamna!❤️

#34 Ja tror du träffade huvudet på spiken RosaKatten!

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Wilyamna
2017-09-03, 12:20
#37

Hahhaaaa, ja, ni har så rätt ❤️

Farwuq
2017-09-03, 19:12
#38

Läxor behöver man alltid.
2023 är Saturnus framme vid min sol, då bör jag vara 66 - om man nu klarar sig så långt.
🤪

Då är Norra noden nära min Mars dessutom.

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Kyllan56
2017-09-03, 19:27
#39

Ja Draken, Saturnus läxor kommer man inte undan. Han finns alltid någonstans i ens horoskop och skakar om en.

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Farwuq
2017-09-04, 10:35
#40

Usch, om det inte är direkt konjunktion  så är det kvadratur etc.
😭

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Kyllan56
2017-09-04, 10:44
#41

Ja precis, Draken! Ingen lång vila innan det brakar loss igen.😕

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Annons:
Wilyamna
2017-09-08, 17:04
#42

Förstår dig Draken! Jag kommer knappt få andrum resten av 2017 och 2018! Nu går snart Saturnus ur konj med min styrande Merkurius men redan nu går Pluto i kvadrat mot natala Pluto samt sextil mot Uranus om en halverad. När Pluto gått ur sin kvadratur i början 2018 så kommer Saturnus vandra in på min Venus och under året vidare mot min sol där Saturnus återigen väljer att vända retrograd på min sol, backar tillbaka på min Venus och blir stationär där också innan han vänder direkt och gör över solen och vidare. Sedan är 2018 slut, har inte vågat titta på fler aspekter sen. Åtminstone är ju Saturnus i sitt eget tecken så jag hoppas på lite "mearcy" ;) vi kan ha en egen tung Saturnus tråd, då är jag lätt med ;)

Kyllan56
2017-09-08, 17:59
#43

Ja det är inte lätt, men jag tror Saturnus vill att du tänka efter, Merkurius är också inblandad, för att du på ett seriöst sätt ska vet vad du ska satsa på framöver. Du står inför ett vägskäl och jag tror du vet vilken väg du ska välja, men du behöver veta hur du ska ta dig fram, med vilket "färdmedel". 

Pluto river ner det som behöver rivas ner för att du ska kunna bygga upp något nytt. Sedan måste inte alltid tunga aspekter vara tunga. När jag senast hade min Saturnus/Marskonjunktion i Skytten i 5:huset. Handlade det om att jag började läsa vid Universitetet i Lund. Det var en utmaning, men inget som jag uppfattade som negativt.

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Farwuq
2017-09-08, 18:26
#44

Jag får sätta mig ner och försöka finna de tider då det inte är kritiskt.
😉

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Wilyamna
2017-09-08, 21:13
#45

Tack för dina ord Kyllan! Jag återkommer 2019 med en utvärdering ;) Glömde nog nämna Uranus konj över min natala kiron också. Vad som än händer i livet tror jag mig vara rustad för det, jag tror inte universum ger mig en utmaning som jag inte reder ut. Men jag försöker vara uppmärksam på vad som händer med budskap och försöker inte kämpa emot utan acceptera. Men visst räds jag en del med dessa aspekter nu när jag börjar förstå planeternas rörelse, hus och tecken. Men vad vore livet utan lärdomar?? Herregud vad jag redan vuxit de senaste åren och jag känner mig inte riktigt framme än :) Samtidigt tänker jag att alla som är mellan 37-40 när Pluto kvadraturen kommer inte får livet raserat men visst är det väl då man kallar det för 40 års krisen?? ;)

Wilyamna
2017-09-08, 23:22
#46

Hej, Nu har jag en fråga, råkade börja astrologisurfa nu när jag fick en min över och blivit lite aktiv igen inom astrologin till min stora glädje :D hoppas det håller i sig helgen ut även om jag inte kommer ha en chans imorgon. Nu till frågan, har en vän som är singel och nu är nu redo att hitta en ny parter och jag har hjälpt henne med sitt horoskop. I veckan inföll fullmånen på 13 grader i fiskarna och solen stod 13 grader i jungfrun och då hamnade solen inom 5 grader till både mars och hennes natala sol i 5e huset. Jag tolkar detta som goda möjligheter att hon kanske kommer träffa någon inom denna månaden när månen är aktiv, eller vad tror ni?

Kyllan56
2017-09-09, 00:05
#47

Det är så svårt att veta när jag inte har hennes horoskop. Vilken är hennes styrande planet?  Om Mars/Solen ligger i hennes 5:e hus så kan det vara en kortare kärleksaffär, som är på uppsegling. 7: huset är det som har med samboskap och äktenskap att göra. 

För mig är det alltid svårt att fatta om jag inte ser det framför mig.

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

RosaKatten
2017-09-09, 07:41
#48

#46 Har du kollat hur hennes solretur för detta år ser ut? Där kan man ju se om hon har några planeter i femte eller sjunde huset.

Annons:
RosaKatten
2017-09-09, 07:52
#49

För övrigt kan jag tillägga att 2018 kommer bli tufft för mig också. Denna katt blev lite blek om nosen vid insikten av att Saturnus ska ligga och trycka runt min IC under stora delar av året, och i kvadratur min natala asc-Pluto (tjohoo). Och Pluto kommer att aspektera min styrare Venus, min måne och min Merkurius i princip hela 2018. Jag har nog ändrat uppfattning om Saturnus lite grann ändå. Efter att ha haft min alldeles egna privata Plutotransit hela sommaren, i form av en Pluto-man vars Pluto aspekterar min sol, måne, Venus, Merkurius, noder och lite annat krafs, måste jag nog säga att Pluto är den som skrämmer mig mest. Definitivt. Härom dagen hade jag dock en häftig meditation där jag fick insikten att planeterna är mina vänner, de hjälper mig att hitta mig själv och det är ingenting att vara rädd för. Nu försöker jag hålla kvar den känslan…. men det är inte helt lätt när hela grunden har krackelerat.

Kyllan56
2017-09-09, 09:43
#50

RosaKatten, precis så tror jag det är, att planeterna är våra vägvisare, eller vänner som du säger. Både du och Wilyamna är kloka kvinnor, som vill utvecklas. Just därför omfamnar ni de aspekter som kommer och  drar lärdom, precis som de är ämnade för. 

Folk som satt i koncentrations läger, som kunde hitta en mening med det som hände, klarade sig mycket bättre än de övriga koncentrationsfångarna. Så tror jag det är för dig Och Wilyamna. Ni hittar en mening med det som sker. Ni är nyfikna och vill utvecklas, därför går det bättre för er än för många. Det är en gåva som ni fått och som i stort underlättar livet!

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

RosaKatten
2017-09-09, 16:57
#51

#50 Tack Kyllan för dina fina och stärkande ord. Det betyder mycket.❤️

Kyllan56
2017-09-09, 17:16
#52

Tack själv RosaKatten!❤️Jag är så glad att du och Wilyamna är här!

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

RosaKatten
2017-09-09, 17:20
#53

Det är jag också!😍

Farwuq
2017-09-11, 17:07
#54

Ni är enormt duktiga alla tre.

👍

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Kyllan56
2017-09-11, 17:25
#55

Tack Draken!🌺

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Annons:
RosaKatten
2017-09-11, 17:56
#56

#54 Tack Draken! Roligt att få ett livstecken från dig :)

Farwuq
2017-09-13, 09:46
#57

#56 Ja, jag får lite ork då och då att logga in; energin används annars för att klara vardagen. 😉

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Wilyamna
2017-09-16, 10:26
#58

Vilka fina ord Kyllan och Draken, stort tack 💖 De värmer i allt kämpande!

Wilyamna
2017-09-24, 20:35
#59

Hej, Jag har glömt återkoppla Kyllan & RosaKatten # 47&48 sorry :( Hennes asc ligger en grad från min egen :) inte konstigt vi är bra vänner ;) Kyllan, med andra ord har hon en tvilling asc med styrande Merkurius som ligger i jungfrun 5 huset som också var 4 grader ifrån månen I 7e huset har hon Jupiter på 28 grader skytten så oavsett vad som är på uppsegling så ska det igenom Saturnus transiten under hösten/vintern. Men saken är den att hon faktiskt eskalerat händelserna med en manlig kollega och som jag förstår det är de förälskade men ingen av dem vill egentligen inte träffa någon på sin arbetsplats. Övrigt så har hon natala Saturnus på 20 grader tvillingen så aspekterande Saturnus har precis släppt greppet i oppositionen också. RosaKatten, tyvärr har jag inte kollat solreturen, borde nog gjort det för hon fyllde för bara en vecka sedan.

Upp till toppen
Annons: