Annons:
Etikettot-allmänt
Läst 22230 ggr
Leffe
2013-08-13, 12:07

iFokus växer så det knakar

Nu finns det massor av olika sajter i nätverket iFokus. Här kommer de med en liten presentation. För att bli medlem i någon/några sajter är det bara att gå in via länken och sedan lägga den bland dina favoriter.

 • Adopterade iFokus

  Hem & Familj

  För dig som är adopterad, du som funderar på att adoptera, ni som har adopterat och alla som bara undrar hur det är att adoptera eller vara adopterad. Detta är mötesplatsen för dig som vill byta tankar, erfarenheter eller har funderingar kring adoption.

 • Agility iFokus

  Sport & Fritid

  Håller du redan på med agility i någon form, eller är du sugen på att börja? Här har du ett forum endast för den här sporten - oavsett kunskapsnivå och ambition så är alla välkomna hit för att diskutera, fråga och ge råd.

 • Akvariefisk iFokus

  Djur

  Stället för dig som tycker att akvarier ger en liten extra krydda på tillvaron i livet. Har du akvarium, vill du skaffa, är du bara nyfiken på hur det fungerar, eller vilka fiskar som heter vad.

 • Allergier iFokus

  Kropp & Själ

  Här kan du  få svar på dina funderingar/dela dina erfarenheter om allergier. Eftersom det är ett diskussionsforum så kan svaren komma ifrån vem som helst här inne och utgångspunkten är att alla skriver i gott syfte.

 • Alternativbehandlingar iFokus

  Kropp & Själ

  Fokuserar på österländsk visdom och kunskap, men lyfter också fram alternativa läkemedel och kosmetika, som framställts av örter.

 • **Amerikanska bilar iFokus
  **

  Hantverk & Hobby

  Här är sajten för dig som gillar amerikanska bilar. Alla dessa vackra bilar som syns ute på vägarna under vackra sommardagar. Oavsett om du har en egen amerikanare eller drömmer om att ha en, så är du välkommen att bli medlem på denna sajt.

 • **Amigurumi iFokus
  **

  Hantverk & Hobby

  Detta är en sajt om Amigurumis, det vill säga virkade (eller stickade) mjuka djur och dockor. Tanken med den här sajten är ett gemensamt forum för alla som är intresserade av hantverket, vare sig man är nybörjare eller veteran.

 • Amstaff iFokus

  Djur

  Det här är sajten är till för alla med intresse för rasen American staffordshire terrier. Här kan du ställa dina frågor, dela med dig av dina berättelser och erfarenheter.

 • Andlig skepticism iFokus

  Kropp & Själ

  Visionen är att det här ska vara en samlingsplats för de som delar den andliga tron i kombination med de som vill veta mer, eller helt enkelt vill ifrågasätta det mediala arbetet.

 • Andlig utveckling iFokus

  Kropp & Själ

  Här diskuteras allt som rör den andliga utvecklingen och olika sätt att se på själen. Den andliga utveckling som diskuteras på sajten handlar om utveckling av själskontakt och att bli medveten om den inre anden.

 • **Android iFokus
  **

  Datorer & Prylar

  Välkommen till en mötesplats där det diskuteras allt som har med android att göra! Information om de senaste uppdateringarna, diskussioner om appar, olika mobiltillverkare osv. Här tas även upp Android-relaterade problem, lösningar, tips och trix.

 • Anhöriga iFokus

  Hem & Familj

  Här är platsen för dig som är anhörig. Här får du synas och ta plats. Vanligtvis är det den "sjuke" som tar plats, du kanske är medberoende och vill träffa likasinnade. Det är otroligt lätt att som närstående hamna i kläm.

 • Antikviteter iFokus

  Geografi & Historia

  Har du tänkt på vad som egentligen definerar en "sak"? varje föremål och ting har en historia, en slags själ med berättelser som vi ibland kan se, ibland bara kan spekulera kring. Gamla föremål kan lära oss om vår historia och i sin tur vår nutid.

 • **Arabiska fullblod iFokus
  **

  Djur

  Här är alla som är intresserade av arabiska fullblod välkomna, även du som har arabkorsningar är välkommen. Sajten handlar om det arabiska fullblodet och dess många olika användningsområden och allmänt om att vara hästägare.

 • Astrologi iFokus

  Kropp & Själ

  Detta är sajten för alla som intresserar sig för Astrologi och Horoskop. De flesta vet nog vilket stjärntecken man är född i, men riktig Astrologi är ju så mycket mer.

 • Astronomi iFokus

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Här diskuteras rymden i dåtid, nutid och framtid. Du är välkommen på en resa ut i universum genom cyberrymden. Det som händer nu och i framtiden sker i rymden. Vi lär oss mer och mer om rymden, ser längre och längre bort.

 • Australian Shepherd iFokus

  Djur

  Sajten för dig som vill ha ett aussieforum där alla känner sig lika värda, nybörjare som erfarna uppfödare. Där man inte behöver vara inbiten bruksmänniska.

 • Avenged Sevenfold iFokus

  Kultur & Nöjen

  Avenged Sevenfold iFokus är en sajt där du kan diskutera A7X underbara musik med andra fans. Du kommer att kunna läsa om vad som händer hos bandet och andra roliga saker.

 • Bakverk iFokus

  Det Goda Livet

  Tanken med den här sajten är att de som gillar att baka och pyssla med sugarcraft ska kunna samlas för att diskutera, dela med sig av recept samt få/ge tips, råd och inspiration. Om du bakar matbröd, kakor, tårtor, cupcakes eller lite av varje spelar ingen roll.

 • **Bandy iFokus
  **

  Sport & Fritid

  Bandy i Sverige förknippas med den gamla portföljen med värmande dryck i. Sverige är en av de stora nationerna inom bandysporten. Nu blir det sakta men säkert fler och fler inomhusarenor. Här på sajten pratas nostalgi och framtid. Självklart också nutid.

 • **BARF iFokus
  **

  Djur

  Det här är en sajt om hundens, kattens och illerns näringslära, för dig som vill ha lite mer kött på benen om ämnet BARF, Biologiskt Anpassad Rå Föda. Här diskuteras precis allt som har med BARF och våra djurs utfodring att göra.

 • Barn iFokus

  Hem & Familj

  Som gröngöling inom barnområdet får man hela tiden råd, varesig man vill eller ej - bra som dåliga. Här kan dela med sig av sina erfarenheter. Bli visare och få hjälp vid problem, oavsett åldern på våra barn.

 • **Barnens iFokus
  **

  Hem & Familj

  Sajten för alla barn på iFokus. Här får man skriva om nästan allt. Vad man gör och tycker om. Om man sett någon spännande film. Hittat något roligt spel. Allt får plats. En viktigt sak till är att det är okey att stava fel.

 • **Barnlöshet iFokus
  **

  Hem & Familj

  Det är många kvinnor som är barnlösa, om det är tillfälligt eller inte känns i stunden lika hemskt. Alla här sitter i samma båt, har barnlängtan och behöver tips, tröst och stöd av varandra. Här på sajten ska alla kunna dela känslor och tips med varandra.

 • Beroenden iFokus

  Kropp & Själ

  Huvudsyfte med sajten är att manska kunna finna ett forum där man kan få dela med sig av sina tankar oavsett vilket beroende man lider av. Att man kan få känna att man inte är ensam med sina ibland "tokiga" tankar utan att man tillhör en gemenskap där man kan få tips, råd och stöd.

 • **Bichon iFokus
  **

  Djur

  Här diskuteras allt som har att göra med dessa trevliga sällskapshundar. Allt från pälsvård till foderfrågor. Alla är välkomna hit, ägare och alla andra som tycker om rasen och intresserar sig för den.

 • **Bildredigering iFokus
  **

  Datorer & Prylar

  Mötesplatsen för dig  som är intresserad av att lära dig mer om och dela med dig av kunskaper om fotomanipulation, digital restaurering och retuschering av bilder. Vare sig du är nybörjare eller har avancerade kunskaper är du välkommen hit.

 • Blandrashundar iFokus

  Djur

  Denna sida är till för dig som har blandrashund, renrasig hund utan stamtavla eller för dig som helt enkelt är intresserad av blandraser. Givetvis är även du som har renrasig hund med stamtavla också välkommen.

 • **Blodgivning iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Har du någonsin funderat på att bli blodgivare? Eller är du redan? Är det något som är oklart för dig, och som kanske håller dig tillbaka från att anmäla dig? Då är det här forumet för dig!

 • **Bloggande iFokus
  **

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Vill du starta en blogg eller har du redan en? Då är den här sajten något för dig! Detta är en sajt med tillhörande forum där man kan diskutera olika saker som rör bloggar, allt från design till koder till bilder till events för bloggare och olika slags tips.

 • **Bodyart iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Ett forum för dig som älskar eller bara gillar olika sorters bodymodifications. Här diskuteras allt som hör kring bodymodification. Här finns det både nybörjare och inbitna medlemmar. 

 • **Bokstavsfolk iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Denna sida är till för alla de som vill veta mer och prata om "bokstavshandikapp". Oavsett om du har något av dessa handikapp/funktionshinder själv, är anhörig eller bara intresserad av att veta mer, så är du välkommen.

 • Bortskänkes iFokus

  Det Goda Livet

  På denna sajt annonserar man om saker man vill skänka bort. Tänk på att läsa igenom sajtens regler innan du lägger upp en annons.

 • **Brott iFokus
  **

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Här på sajten diskuteras juridik, lagar, brottsfall samt etik och moral. Den ska vara ett stöd för brottsoffer, anhöriga till brottsoffer och kriminella. Framför allt är den en plats att diskutera juridik och aktuella rättsfall på.

 • Brukshundraser iFokus

  Djur

  Hit är alla välkomna både de med bruksras, annan renrasig och de med ej stambokförda hundar (även kallat blandras). Det finns idag 20 stycken hundraser som tillhör brukshundraserna.

 • **Bulldogg iFokus

  Djur

  H**är att de som har Engelsk eller Fransk Bulldogg sammanstråla för att kunna dela med sig av erfarenheter. Det ska vara en öppen sida där man kan diskutera rasens hälsoproblem, fördelar och nackdelar. Man måste givetvis inte ha någon bulldogg själv men iaf tycka om raserna.

 • Bullhundar iFokus

  Djur

  Sajten riktar strålkastarna mot de fantastiska bullhundarna, även kallade för muskelhundar. Här sprids och finns information, här delas erfarenheter. Här fokuseras på dessa goa glädjespridare och här stärks gemenskapen med alla andra likasinnade.

 • Burfåglar iFokus

  Djur

  Här är sajten för dig som är intresserad av burfåglar. Om du har undulater, zebrafinkar, nymfkakaduor eller ingen fågel alls spelar ingen roll. Här är alla välkomna!

 • **Burma iFokus
  **

  Djur

  Mötesplatsen för alla som är förtjusta i burma! Här kan alla förena nytta med nöje genom att tillsammans bygga upp en trevlig sajt, som vänder sig såväl till erfarna uppfödare som till dem som bara vill veta mer om rasen.

 • Buss & spårvagn iFokus

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Välkommen att kliva ombord för färd ut i buss- och spårvagnsvärlden. Förhoppningsvis får du en trevlig resa. Det är upp till dig om det ska vara en kort eller lång resa. Färden kostar inget.

 • **Camping iFokus
  **

  Sport & Fritid

  Sidan för de som älskar campinglivet. Även för dem som inte riktigt taget steget än men som gärna vill veta mer. Har du ett tips på vilken campingplats man bara måste besöka? Något roligt semesterminne att dela med dig av?

 • Cancer iFokus

  Kropp & Själ

  Att få ett cancerbesked är chockartat. Det här forumet är till allla som behöver råd, stöd, eller tröst, vare sig det gäller en själv eller någon annan, vare sig det gäller aktuella problem, oro för framtiden, eller något i det förflutna.

 • Chihuahua iFokus

  Djur

  Sajten för dig som är intresserad av chihuahua. Oavsett om du har en chihuahua, föder upp eller aldrig ens ägt en så är du välkommen. Denna sida är till för alla som är intresserade av rasen. Här delas erfarenheter, upplevelser, frågor och funderingar.

 • Chinchilla iFokus

  Djur

  Sajten för alla som är intresserade av chinchillor! Uppfödare, nya ägare eller helt enkelt intresserad av denna lilla gnagare? Sajten är för den som vill veta mer och för den som vill lära andra.

 • **Chinese Crested iFokus
  **

  Djur

  Sajten riktar in sig på allt som rör rasen och är en samlingsplats för Chinese crested intresserade. Här finns fakta, rasinformation och en hel del annat. Även om man inte har en Chinese Crested så är man välkommen hit.

 • Cocker spaniel iFokus

  Djur

  Sajten för dig som har en cocker spaniel, har haft en eller bara tycker om rasen. Här kan man dela med sig av sina erfarenheter om dessa underbara hundar och hjälpa och stödja varandra med våra fyrfota vänner.

 • Connemaraponny iFokus

  Djur

  Här diskuteras connemaraponnyn i det oändliga. Allt som har med rasen att göra, och lite till. Här bollas tankar och funderingar kring hingstval, utställningsresultat och tävlingar kanske? Hur förbereder man bäst sin connemara för till exempel treårstest?

 • Cornish Rex iFokus

  Djur

  Sajten där lyckliga, stolta ägare, uppfödare och utställare av Cornish Rex kan samlas och dela med sig av sina kunskaper och idéer. Sajten är självklart även till för dig som är intresserad, men inte har någon Cornish.

 • Crested gecko iFokus

  Djur

  Sajten är till dig som är intresserad av att ta hem en liten crested, avlar, vill veta mera om dem, behöver sälja eller vill köpa eller helt enkelt bara vill prata om dem eller söka hjälp hos personer som kanske vet något om just den här arten.

 • Datorn iFokus

  Datorer & Prylar

  Sajten för dig som gillar din dator eller för dig som med jämna mellanrum avskyr din dator för att den inte fungerar som du vill att den ska. Här är samlingsplats för bl.a. problem, lösningar och tips.

 • **Datorspel iFokus
  **

  Kultur & Nöjen

  Här ska alla, oavsett ålder, kunna diskutera tv-spel under ordnade former och med en mer avslappnad attityd. Det spelar ingen roll om du är en "hardcore-gamer", om du spelar Tetris eller om du bara spelar en stund då och då för att koppla av.

 • **Days of Our Lives iFokus
  **

  Kultur & Nöjen

  I Sverige började serien sändas 1997 och vi ligger ungefär fyra år efter USA. Hur var det då egentligen allting började? Vad var det som hände då för tio år sedan? Vad kommer hända nästa år? Vem är släkt med vem? Vem är den bästa karaktären? Det och mycket annat kan man diskutera här.

 • **Degus iFokus
  **

  Djur

  Sajten för dig som älskar degus eller bara är nyfiken, och den är till för alla oavsett ålder och kunskapsnivå. I forumet kan du prata om vad du än vill gällande degus; hur det är att vara degusägare, hur de ska bo eller vad de ska äta. Du kan presentera dina degus,

 • Devon Rex iFokus

  Djur

  Här kan alla som är ägda av en Devon, är uppfödare, utställare, intresserade och nyfikna dela med sig av erfarenheter, kunskap och tips och råd. Alla är givetvis välkomna hit, man behöver inte vara devonägare det räcker gott att vara nyfiken på rasen.

 • Diabetes iFokus

  Kropp & Själ

  En community där de som har diagnosen diabetes av vilken typ som helst kan diskutera med varandra, utbyta erfarenheter, tips, glädjeämnen och annat. Här ska man också kunna diskutera kring anhörigas frågor och undringar.

 • Djurannonser iFokus

  Djur

  Välkommen till Djurannonser! På denna sajt annonserar man ut djur som behöver nya hem. Tänk på att läsa igenom sajtens regler innan du lägger upp en annons.

 • Djurfoto iFokus

  Hantverk & Hobby

  Mötesplats för dig med intresse för foto med huvudinriktning på djur! Här har du möjlighet att dela erfarenheter, utbyta idéer eller också hjälpa varandra att utvecklas inom ämnet.

 • Djurparker iFokus

  Djur

  Visst är det underbart att vandra omkring i en djurpark. Visst drömmer man sig bort lite när man vandrar runt bland djur och växter. Bakom fasaden sker allt arbete med avelsprogram för att rädda utrotningshotade djurarter. Här diskuterar vi allt som rör djurparker.

 • Djurskydd iFokus

  Djur

  Den här sajten är till för dig som vill veta mer om djurskydd, lagar och regler. Här kan du läsa om djurvälfärd, djurbeteenden, djuretik och andra ämnen som är nära relaterade till vårt djurskydd.

 • Djurtransport iFokus

  Djur

  Djurtransport är en sajt som är tänkt att fungera som ett nätverk där privatpersoner erbjuder hjälp med att transportera djur runt om i Sverige, men även utomlands. Personer kan även be om hjälp med att få sina djur transporterade.

 • Dokumentärer iFokus

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Denna sajt är till för alla som älskar dokumentärfilmer. Alla är lika välkomna, gammal som ung, med litet intresse eller dokumentärnörd. Här diskuteras dokumentärer man sett, vill se, man tycker om och inte tycker om. Här diskuteras också de samhällsfrågor som hör dokumentärer till.

 • **Dressyr iFokus
  **

  Sport & Fritid

  Sajten har skapats för alla med ett intresse för dressyr! Kanske du har ett nyväckt intresse eller har ridit/kört i många år? Du kanske föder upp gångarthästar/ponnier eller har hingstar? Tävlingsrider eller har precis börjat på ridskola?

 • Druid & Shaman iFokus

  Kropp & Själ

  Vem är vi? Vad gör vi? Frågorna är många och under tidens gång så hoppas jag att åtminstone en del svar skall ges och klarhet komma i många!

 • Drömmar iFokus

  Kropp & Själ

  Alla drömmer fyra till fem gånger per natt. Forskning visar att om vi hindras att drömma blir vi fysiskt och psykiskt sjuka. Den omedvetna del av vårt psyke som drömmen uppenbarar och låter vårt omedvetna betrakta, innehåller både rationellt tänkande och stark emotion.

 • **Dvärghamster iFokus
  **

  Djur

  Ett community för dig som äger och/eller intresserar dig för dvärghamstrar. Sajten bildades för att underlätta sökandet av information samt att synliggöra de olika dvärghamsterarterna.

 • Dvärgkaniner iFokus

  Djur

  Är du ägare till en dvärgkanin? Eller har du bara intresset för dom? Ja då har du kommit helt rätt! Här diskuteras allt från sjukdomar, till foder, ja allt möjligt om just dvärgkaniner! Har du frågor eller funderingar?

 • **Dvärgpinscher iFokus
  **

  Djur

  En sajt för alla som har ett intresse för dvärgpinschern. Här kommer du kunna se planerade och/eller födda kullar. Komma i kontakt med olika uppfödare/kennlar och ägare av DP. Läsa om dvärgpinschern som individ samt deras sjukdomar. Med mera.

 • Engelskt Fullblod iFokus

  Djur

  Här på forumet diskuteras allt som rör det engelska fullblodet, både som ras och individ. Bland annat diskuteras ämnen som avel, användningsområden, vård och skötsel, utbildning och mycket därtill - allt som hör till rasen helt enkelt.

 • **Ensamhet iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Sajten riktar sig till människor som känner sig ensamma. Ensamhet kan orsakas av många olika saker, som t.ex social fobi, ofrivillig ensamhet, svek eller mobbning. Sajten riktar sig också till människor som vill och kan hjälpa andra att känna sig mindre ensamma.

 • **Epilepsi iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Epilepsi har hetat både fallandesot och fallsjukan. Epilepsi kan drabba både människa och djur. Alla kan drabbas i olika åldrar. Det är individuellt hur epilepsin ser ut, från stora anfall till frånvaroattacker.

 • Epoker iFokus

  Geografi & Historia

  Här  kommer du finna mycket inom historia, det som gjorde livet vardagligt. Här finns mode- och designhistoria, arkitektur, musik, litteratur, leverne m.m. Ta en titt och utforska sajten. Finner du inte vad du söker, fråga, eller saknar du en artikel så önska denna.

 • Eremitkräftor iFokus

  Djur

  Detta är en sajt för dig som har, vill eller ska skaffa, eller helt enkelt bara vill lära dig mer om eremitkräftor. Den är till för alla oavsett ålder, och du behöver absolut inte kunna något om eremitkräftor för att vara här.

 • Etisk djurhållning

  Djur

  Forumet är en plats att diskutera om djurhållning, både som sällskap samt som djurproduktion där etik och livskvaliteten för djuret ses som det primära. Här diskuteras hur lagstiftningen ser ut och hur den behövs förändras.

 • **Existens iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Forumet är till för dig som är sökande, som funderar på detta med livet. Är man en sökande person så finns där alltid många olika frågor, svar och tolkningar. Det är inte fel att prova på olika läror och livsåskådningar, mendet viktigt att man känner efter i sitt hjärta vad som är ens egen tolkning.

 • Exotiska Djur

  Djur

  Detta forum var i första hand att få ut information om den Gambianska jättepåsråttan, men breddar sig hela tiden, och vill alltid ha in ny information om alla möjliga exotiska och ovanliga djur.

 • Fantasy iFokus

  Kultur & Nöjen

  Den här sajten är tänkt för alla er som älskar fantasy eller är nyfikna och vill veta mer om denna breda genre. Här är platsen för dig som vill snacka fantasy inom alla genrer.

 • Feminism iFokus

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Här är platsen där feministiska åsikter stöts och blötts utan att hängas på tork. På sajten är det ett bra debattklimat för att kunna diskutera olika fenomen och händelser i världen som på olika sätt påverkar oss.

 • Feng shui iFokus

  Kropp & Själ

  Egen härd är guld värd. Det gamla ordspråket som lyfter fram syftet med den här sajten. Ditt hem har du rätt att utforma helt efter egen smak. Sajten fokuserar på Feng Shui, en inredningsform som är starkt på frammarsch men det finns också plats för andra smakriktningar.

 • **Fibromyalgi iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Sajten riktar uppmärksamhet mot en svår sjukdom som numera fler och fler lever med i dagens samhälle. Vilka är sajten för? Bara personer med diagnosen FMS? Den är även för dig som ännu inte fått nån diagnos på dina smärtor. Den är för alla som har kroniskt ont i kropp och själ.

 • Film iFokus

  Kultur & Nöjen

  Film är något som alla kan relatera till och här kan du diskutera allt från gamla klassiker, kommande filmer, skådespelare och regissörer.

 • **Filosofi iFokus
  **

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  I denna sajt diskuteras allt från om glaset är till hälften tomt eller till hälften fullt till diskussioner om de antika grekernas filosofier och precis allt annat som har med just filosofi att göra. Är du en vardagsfilosof eller kanske rent av utbildad filosof? Sajten är för alla.

 • Finland iFokus

  Geografi & Historia

  Här får man veta mycket om de tusen sjöarnas land. Mycket fakta , historia, maträtter och mycket annat om vårt grannland. Det finns mycket att se och lära om landet.

 • Fiske iFokus

  Sport & Fritid

  På den här sajten samlas alla som är intresserade av all sorts fiske: Fluga, Spinn, Haspel, Mete. Isfiske ,Trolling m m. Här kan tipsa, diskutera och fråga om allt som rör fisket.

 • **Flyg iFokus
  **

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Många tycker att flygplan är något fantastiskt vare sig det är ett litet sportflygplan eller ett jättelikt passagerarplan, vare sig det är ett propellerplan eller jetplan. Här är platsen dig som gillar flyg av olika slag och för dig som håller på med stora plan eller med små modeller.

 • **Fotboll iFokus
  **

  Sport & Fritid

  Vem är den störste fotbollsspelaren genom tiderna?. Vem eller vilka är de största svenska lirarna? Vilket lag har tagit mest guld i VM och OS? Vilka av de svenska lagen har tagit mest Medaljer? Här diskuteras allt om fotboll.

 • Foto iFokus

  Hantverk & Hobby

  Vad gör en bild bra och hur använder man sin utrustning till att göra en bra bild? Det krävs inte att man har värsta kameran för att ta bra bilder utan det hänger på fotografen om en bild ska bli bra.

 • Fågelskådning iFokus

  Sport & Fritid

  Sajten är för dig som intresserar dig för fågelskådning. Här kan du lära dig om skogens och slätternas vackraste läten, följa deras liv och få det allra senaste nyheterna inom fågelvärlden. Det spelar ingen roll om du är amatör, proffs eller bara allmänt intresserad.

 • Fälttävlan iFokus

  Sport & Fritid

  En sajt om fälttävlan! Här pratas om allt som rör träning, tävling och lite till. Alla som är intresserade av fälttävlan är välkomna, ni som har tävlat i flera år och ni som just har börjat fundera på att börja!

 • Förhistoriskt iFokus

  Geografi & Historia

  Sajten grundas på den arkeologiska världen där historien talar om vilka vi är idag och hur vi kommit till det stadiet vi idag är i. Här ges det och delas med sig av kunskap om hur människans förhistoriska liv såg ut, hur dinosauriernas värld var och mycket mer.

 • **Försäkringskassan iFokus
  **

  Ekonomi & Finans

  Många kan inte eller får inget arbete av olika anledningar och är man inte berättigad någon a.kassa eller någon annan form av hjälp då är det försäkringskassan man vänder sig. Beslut tas om försäkringar, bidrag för familjer, personer med funktionsnedsättning och sjuka. Här diskuteras allt som rör Försäkringskassan.

 • **Galopp iFokus
  **

  Sport & Fritid

  Sajten är till för dig som är aktiv i sporten eller bara gillar galopp. Här kan du läsa intressanta artiklar och knyta nya kontakter med galoppsverige. Här diskuteras fullbloden, foder, träning, tävling och allt annat som har med sporten att göra.

 • **Gecko iFokus
  **

  Djur

  Detta är ett forum för alla geckointresserade. Hit är alla välkomna. Oavsett om man har geckos, vill ha, är intresserade eller bara är nyfiken på dessa underbara djur.

 • Gerbiler iFokus

  Djur

  Här diskuteras allt möjligt som handlar om gerbiler, skötsel, fakta, avel och genetik med mera. Sajten är en neutral mötesplats där alla möts på lika villkor, oavsett om du är privatperson, föreningsaktiv eller uppfödare.

 • **Glaskonst iFokus
  **

  Hantverk & Hobby

  Den här sajten handlar om glaskonst - vilket är ett mycket vitt begrepp. I glaskonst ingår tekniker att fusa och slumpa glas, ugnsgjuta glas, blåsa glas och arbeta med blyinfattning och Tiffany-tekniker. Likaså att måla på glas och omforma returglas.

 • Goda Nyheter iFokus

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Sajten för dig som vill ta del av det du sällan får läsa om i dagstidningarna. Goda Nyheter tycker att det skrivs på tok för mycket negativt överallt. Därför vill vi bringa lite glädje genom att låta dig få läsa och dela med dig av saker som gör just dig glad.

 • **Godmanskap iFokus
  **

  Hem & Familj

  Här kan man ventilera och diskutera med andra om både sina problem, som om sina glädjeämnen inom godmanskap. Anhöriga har också frågor om man får göra si eller så. Personal vet inte riktigt hur dom ska hantera alla situationer.

 • **Gotlandsruss iFokus
  **

  Djur

  Har du ett gotlandsruss, är uppfödare eller bara gillar russ? Vill du läsa intressanta artiklar och knyta nya kontakter med andra erfarna uppfödare eller nyblivna ägare? Då är detta sajten för dig. Här kan du också läsa och diskutera om rasens dåtid, nutid och framtid!

 • Gravid iFokus

  Hem & Familj

  Här kan du ställa frågor och skriva om allt som handlar om graviditet, barn i alla åldrar och om föräldraskapet. Här kan du skriva om allt du funderar över eller något som du vill ge råd om eller berätta kanske berätta om.

 • **Haflinger iFokus
  **

  Djur

  Här diskuteras förstås det som ligger varmast om hjärtat - haflingern. På forumet kan du ställa frågor, tipsa och besvara, utan krav på någon föreningstillhörighet. Oavsett om du är ägare, eller bara råkar gilla denna hästras, så är du välkommen.

 • **Hamster iFokus
  **

  Djur

  Ett hamsterforum som ständigt ökar i medlemsantal. Välkommen in och delta i våra diskussioner, tävlingar eller varför inte se över våra informationsnyttiga artiklar?

 • Harkaniner iFokus

  Djur

  Här pratas om allt som handlar om dessa underbara harar. Ni som har harar eller bara gillar de olika raserna är varmt välkommen till sajten. Du kan delta i tävlingar och diskussioner. Du kanske hittar svar på något du undrar över angående dessa fina djur.

 • Harry Potter iFokus

  Kultur & Nöjen

  Här på forumet kan allt diskuteras som rör den värld som Harry Potter-fenomenet skapat. Böckerna, filmerna, karaktärerna, skådisarna… ja allt som tänkas kan är öppet för diskussion!

 • HBT iFokus

  Kropp & Själ

  HBT står för Homo, Bi och Trans och är ett samlingsbegrepp för alla som på något sätt inte passar in i den i samhället vedertagna heteronormen. Den här sajten riktar sig främst till dem, men naturligtvis är alla välkomna att gå med och deltaga i diskussionerna.

 • **Healing iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Kan Du trösta så kan Du hela! Men det finns mer healing än kram och bön. Här diskuteras healingens alla former och man kan båda önska att få samt erbjuda healing. Här pratas också om auror, chakror, tarot, stenar och kristaller och djurkommunikation.

 • Hemmet iFokus

  Hem & Familj

  Går du till exempel i renoveringstankar eller ska möblera om så får du tips och råd. Här diskuteras inredningar och annat som hör ett hem till.

 • Hemsidor iFokus

  Datorer & Prylar

  Här diskuteras allt som rör hemsidor och deras uppbyggnad. Du är välkommen såväl som nybörjare som proffs, bara du har ett intresse för hemsidor.

 • Hermelinkanin iFokus

  Djur

  Alla är välkomna vare sig man har en Hermelin, bara är intresserad av rasen eller kanske har någon annan ras. Det spelar ingen roll om du bara har en sällskapskanin, är en flitig utställare eller varför inte en uppfödare av rasen. 

 • Hittekatter iFokus

  Djur

  Sajten som sätter fokus på de hemlösa och utsatta katterna, vilket är en så vanlig företeelse i Sverige att det blivit landets största djurskyddsproblem.

 • Hockey iFokus

  Sport & Fritid

  Sajten tar upp det mesta som handlar om hockey, is-, inline-, bords- och landhockey, dam-, herr- och ungdomshockey. Du som inte kan något kan förhoppningsvis lära dig en del här.

 • Hundar iFokus

  Djur

  Mötesplats för de som har ett intresse för hundar. Här kan man lära av varandra, dela med sig av erfarenheter, få råd och tips, visa vackra bilder och roliga filmer och diskutera allt som har med hundar att göra.

 • Hundutställning iFokus

  Djur

  Denna sajten är tänkt passa dej som nybörjare men även dej som har hållt på med utställning i några eller flera år. Även ni som är nyfikna på att ställa ut eller er som brukar ställa ut eran blandras hund är välkommen hit.

 • Huskatter iFokus

  Djur

  Denna sajten är skapad för alla kattälskare. Sajten riktar sig först och främst till dig som äger en huskatt, men alla är välkomna, med eller utan katt. 

 • **Huvudvärk iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Sajten är en samlingsplats där det diskuteras allt som rör huvudvärk i alla former, olika former av läkemedel, olika former av behandlingar samt stöttar varandra! Här kan de med "intresset" huvudvärk ge råd och stöd till varandra, dela erfarenheter och bolla problem.

 • **Hypermobilitet iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Sajten handlar om överrörlighetssjukdomar, sjukdomar som få känner till. Många läkare tänker inte ens på att överrörlighet exiterar. Här kan du som drabbad eller anhörig få ventilera känslor och du som nyfiken få ställa frågor, läsa personliga berättelser och läsa fakta om de olika syndromen som på olika vis sorterar in under hypermobilitet.

 • Hållbar livsstil iFokus

  Det Goda Livet

  En samlingsplats för den som vill producera sina produkter själv för att minska sitt eget ekologiska fotavtryck. Det kan vara att hålla köttdjur, det kan vara att odla potatis och det kan vara att tillverka sina egna textilier. Sajten handlar om att arbeta mot att ha en hållbar livsstil.

 • Hår iFokus

  Kropp & Själ

  Sajten behandlar allt vad gäller hår. Här guidar man varandra genom djungeln av produkter och galna hårråd. Du ska här kunna hitta allt ifrån en ny fest- eller vardagsfrisyr till tips om hur man förbättrar sitt hårs hälsa, vilken färg som skulle passa dig bäst eller tipsa om din stads bästa frisör.

 • Hårdrock iFokus

  Kultur & Nöjen

  Sajten där du kan diskutera musiken med andra, eller se vad musiken kommer att erbjuda i framtiden. Här kan du läsa om hårdrockens historia, vilka som grundade den, läsa om olika band samt mycket mer.

 • **Hälsa iFokus
  **

  Kropp & Själ

  En sajt om Hälsa och det är ett väldigt stort och brett ämne. De flesta har egna personliga uppfattningar om vad Hälsa är för något. Det och annat om hälsa diskuteras på sajten. Det är intressant att Hälsa faktisk kan existera trots sjukdom och krämpor.

 • Hästfoto iFokus

  Hantverk & Hobby

  Forumet för dig som är, eller är på väg att bli hästfotograf. Förhoppningarna är att alla som vill delta i diskussionerna ska känna sig välkomna att göra det, oavsett förutsättningar eller erfarenheter.

 • Hästhoppning iFokus

  Sport & Fritid

  Hästhoppning är en sport som kräver känsla, koncentration, fart och ibland också tur, och konkurrensen ute på tävlingarna är ofta hård. Alla är dock inte intresserade av att tävla, och det kan vara minst lika kul att bara hoppa för skojs skull hemma i paddocken eller ute i skogen.

 • **Hästmassage iFokus
  **

  Djur

  Hästnassage och hästens hälsa. Att få en hållbar och stark häst. Här finns mycket intressant att läsa. Har du egna önskemål om vad det ska skrivas om så är du välkommen med både förslag och egna berättelser.

 • Häxor iFokus

  Kropp & Själ

  Det här är en sida för dig som hyser ett brinnande intresse för häxkonst, gudinnor, örtmagi, spådomar, magi och annan mystik. Det spelar ingen roll om du har levt fullt ut som häxa i många år, kanske är du aktiv wiccan eller om du precis har börjat nosa försiktigt på ämnet.

 • **Höns iFokus
  **

  Djur

  Höns är ett stort intresse för många och förhoppningen är att sajten ska vara en trevlig mötesplats och att fler får upp ögonen för dessa underbara djur. Här ska man kunna dela med oss av egna erfarenheter, tips och råd.

 • Hörselskadade iFokus

  Kropp & Själ

  Detta är sajten för dig med hörselskada och eller för dig som är anhörig eller vän till en hörselskadad.. Här diskuteras och debatteras allt mellan himmel och jord, men med utgångspunkt från hörselskadades situation.

 • **Igelkott iFokus
  **

  Djur

  Forumet handlar främst handlar om tamigelkottar alltså Afrikansk pygmeigelkott och Egyptisk långörad igelkott. Sedan några år tillbaka så har man hållt igelkottar i fångenskap. Vad som är viktigt att känna till är att det inte är vår Svenska vildigelkott man har som sällskapsdjur, då det är olagligt att hålla dem.

 • Iller iFokus

  Djur

  Sajten där alla illerfantaster samlas. Oavsett om du har eller funderar på att skaffa iller, så är det här sidan för dig. Här är alla välkomna. Du har din egen sida och en uppsjö med artiklar samt en forumdel.

 • **Indien iFokus
  **

  Geografi & Historia

  Alla som har intresse för Indien, indisk kultur, indiska traditioner, allt från andlighet, religion och meditation till vardagslivets vanor, mat och kläder, är välkomna att delta i diskussionerna. Här diskuteras allt som rör Indien.

 • **Insidan iFokus
  **

  Kropp & Själ

  En sajt som handlar om vår insida, dvs kropp & själ, behandlingsmetoder, healing, vägledning, tips & råd för att må bra eller må bättre, och mycket mer. Det som är viktigt för oss, helt enkelt. Här finns möjlighet att dela med sig av kunskap och erfarenheter, både positiva och negativa.

 • iPad iFokus

  Datorer & Prylar

  Det här sajten är för dig som har en iPad och vill ha tips och råd hur du bäst hanterar din iPad men också dela med dig av dina erfarenheter och kunskap. Är du också nyfiken på vad denna iPad är för produkt så är du välkommen med att läsa, ställa frågor och vara med i diskussioner.

 • iPhone iFokus

  Datorer & Prylar

  Sajten för dig som har en iPhone och vill ha tips på hur du bäst kan ta vara på möjligheterna med din telefon. Du som inte ännu har en iPhone är givetvis också välkommen.

 • Islandshäst iFokus

  Djur

  Detta är sajten för dig som har ett intresse för Gudarnas häst. Här tar vi upp allt ifrån hingstar och avel till tävlingar och gångartsproblem. Oavsett om du tävlar på hög nivå eller precis har upptäckt rasen så finns det fler här som delar samma intresse som du!

 • Jack Russell terrier iFokus

  Djur

  Sajten är till för den som älskar rasen och ser det charmiga med denna envisa terrier, men också för den som är nyfikna på rasen och vill veta mer. Tänk på att inga frågor är för dumma att ställa!

 • **Jakthundar iFokus
  **

  Djur

  Sajten är till för dig som har eller är intresserad av jakthundar. Spelar ingen roll om du jagar fågel eller älg, du är lika välkommen ändå. Här byter man erfarenheter med varandra. Här får man tips och råd som hjälper med den fortsatta jakten.

 • Japan iFokus

  Geografi & Historia

  Såväl gammal som ung är välkommen till forumet som är utformat för er som intresserar er för Japan och andra östasiatiska länder. Här kommer ni hitta information om allt möjligt såsom japansk musik, anime/manga, serier, konserter, språk och information.

 • Jedward iFokus

  Kultur & Nöjen

  Det här är sidan för dig som gillar John och Edward med andra ord Jedward. Här får och kan du skriva om vad som helst som rör Jedward. Måttot här är att vi under trevlig samvaro pratar om Jedward.

 • Jesus iFokus

  Kropp & Själ

  Denna sidan vänder sig till dig som har frågor och funderingar om den kristna tron. Här studerar vi vad Bibeln säger, diskuterar livsfrågor och hjälper och uppmuntrar varandra att vandra nära Gud.  Du behöver inte vara kristen för att skriva här.

 • Jobb iFokus

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  En sajt om ett av de mest aktuella ämnena idag. Många går arbetslösa och ungdomar kan söka jobb år efter år utan resultat, men det är såklart inte bara ungdomar som går arbetslösa, även många äldre, så den här sajten är till för alla.

 • Julen iFokus

  Det Goda Livet

  Detta är sajten för dig som gärna håller på med pyssel i förbindelse med julen. Kanske du älskar att göra hemgjorda julklappar eller börjar riktig tidigt med planeringen. Kanske du enbart behöver tips och ideer. Kanske du vill diskutera olika traditioner om julen.

 • **Justin Bieber iFokus
  **

  Kultur & Nöjen

  En sajt för alla Beliebers! Här diskuteras allting som har med Justin Bieber att göra. Foton, konserter, sånger, "crewmedlemmar", familj, allt! Välkommen in att delta i alla diskussioner!

 • Jättekanin iFokus

  Djur

  Här inne diskuteras allt som gäller jättekaniner, här inne på sajten kan du även hitta en hel del artiklar om jättekaninen och dess skötsel och behov. Har du någon idé på en ny artikel som du tycker borde finnas, kanske vill du skriva den själv?

 • **Kallblod iFokus
  **

  Djur

  En sida för dig som är frälst i kallblod. Här diskuterar vi allt från foder till tävling. Knyter kontakter med såväl nya likasinnade som gamla bekanta. Alla är välkomna, vare sig man är ägare eller bara intresserad av kallblod.

 • Kameleonter iFokus

  Djur

  Det här är sajten för dig som äger, vill äga, eller bara är intresserad av kameleonter! Här diskuteras allt som rör dessa fascinerande varelser. Vare sig du är nybörjare eller expert så finns det något för dig.

 • Kanin iFokus

  Djur

  Den här sidan är till för att alla ska kunna läsa och diskutera om allt de funderar över eller är nyfikna på som handlar om kaniner. Det spelar ingen roll om du är uppfödare sedan många år tillbaka och har hundratals kaniner hemma, eller om du aldrig ägt en kanin i hela ditt liv.

 • **Kaninhoppning iFokus
  **

  Sport & Fritid

  Sajten för dig som redan håller på, tävlar aktivt, vill börja eller kanske bara är intresserad av och vill veta mer om
  kaninhoppning.  Det spelar ingen roll om du har flera års 
  erfarenhet, eller ingen erfarenhet alls av kaninhoppning. Kanske vill du börja tävla men vet inte hur du skall gå tillväga?

 • Karbohydrater iFokus

  Kropp & Själ

  Dette forum er for deg som spiser LCHF; Low Carb High Fat, har tenkt å begynne med det,  eller er bare interessert i kosthold. LCHF er basert på animalisk høgfettkost, der karbohydrater er erstattet med fett og proteiner.

 • **Kaspisk häst iFokus
  **

  Djur

  Här på forumet diskuteras allt som rör den Kaspiska hästen. Här diskuteras ämnen som avel, användningsområden, vård, skötsel, utbildning och mycket mer. Detta forum är en samlingsplats för alla er som vill ta del av och dela med sig av information, nyheter, tips och råd om dessa underbara små hästar.

 • **Katter iFokus
  **

  Djur

  Sajten med klös! Här är det tänkt att alla som är intresserade av katter och kattrelaterade ämnen ska kunna mötas i en trevlig anda. En viktig målsättning med sajten är att hjälpa varandra att bli bättre på att ta hand om våra katter.

 • **Kattpolisen iFokus
  **

  Djur

  Det finns 100 000 hemlösa katter i Sverige och många förtvivlade kattägare som söker sin katt. Många katter har aldrig blivit id-märkta och då är chansen att få tillbaka sin katt väldigt liten. Men en bortsprungen katt är inte borta - den finns, fast var?

 • Kennel iFokus

  Djur

  Detta forum är i första hand för de som har kennel ska kunna diskutera alla möjliga saker som har med hunduppfödning att göra med andra som också vigt sitt liv åt detta. Man kan ha hund av många olika orsaker och också föda upp hundar på olika sätt och med olika syfte.

 • Keramik iFokus

  Hantverk & Hobby

  Här på sajten ligger fokus på konsthantverksbiten som den ser ut för en hobby- eller studiokeramiker. Är du intresserad av fabriksproducerad keramik, eller konsten att gjuta och högbränna en toalettstol så att den blir lagom stor och inte "slår sig" i bränningen, så är du naturligtvis lika välkommen.

 • Klickerträning iFokus

  Djur

  Den här sajten vänder sig både till dig som just hört talas om fenomenet "klickerträning" och är nyfiken på vad det är, och till vana klickertränare som vill diskutera med likasinnade och själva dela med sig av sina erfarenheter - vare sig det är via artiklar eller diskussionstrådar.

 • Kolhydrater iFokus

  Kropp & Själ

  Forumet förespråkar LCHF (LowCarbHighFat), som är den kost dr Annika Dahlqvist i Socialstyrelsen januari 2008 fått igenom som godkänd kostmodell för behandling av patienter med diabetes typ 2 och övervikt. Detta har i sin tur uppmärksammats i media.

 • Konstnärer iFokus

  Kultur & Nöjen

  Är du aktiv konstnär inom måleri, teckning och skulptur, och även till i viss mån konsthantverk såsom krukmålning, korgmålning eller annat som kan ingå i kategorin, så har du hittar rätt. Du kanske är glad amatör och gärna vill komma ut med dina arbeten och samtidigt utvecklas.

 • **Kost iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Sajten tar upp allt som har med kost, näring, mat och hälsa att göra, nyttigt såväl som onyttigt. Den är ett samtalsforum där man byter erfarenheter med varandra och alla är varmt välkomna att delta i trådarna och även starta egna.

 • **Kvinna iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Sajten vänder sig till alla kvinnor i alla åldrar, och du är varmt välkommen att diskutera och ställa frågor kring alla aspekter kring att vara kvinna. Taket är högt för vilka områden sajten kan omfatta - kvinnosjukdomar, sex och samlevnad, skönhetsråd, dina olika roller som kvinna, kvinnokroppen, historia…

 • **Körning iFokus
  **

  Sport & Fritid

  Här är sidan för alla som är intresserade av körning med häst. Här kan du som ny inom körningen hitta tips och råd från erfarna kuskar och groomar samt ställa egna frågor om det är något du undrar över. Är du redan en etablerad och kanske erfaren kusk eller groom? Självklart finns det mycket utbyte även för dig här.

 • Lagotto romagnolo iFokus

  Djur

  Den här sajten är en samlingspunkt för ägare, framtida valpköpare eller helt enkelt för nyfikna och intresserade av rasen. Här kan du ta del av och bidra till kunskap och erfarenheter om Lagotton, känn dig fri att ställa frågor och delta i diskussioner.

 • Lajv iFokus

  Hantverk & Hobby

  Ett forum där både nya förmågor och gamla uvar ska kunna utbyta erfarenheter och idéer. Ett forum där man enkelt kan hitta bra länkar till sömnadstips, handelsbodar och annat som rör lajvvärlden.

 • **Lantdjur iFokus
  **

  Djur

  Sajten för dig som gillar lantdjur, bondgårdar och landet. Här pratas om allt som rör lantdjur och gårdar. Både svenska klassiska lantdjur likväl som "nya" lantdjur. Du är lika välkommen in med eller utan egna djur.

 • Lantliv iFokus

  Det Goda Livet

  Lantliv, en salig röra av det som rör sig kring lantligt boende. Här hittar du säkert något spännande, intressant eller kul. Mindre hushållsdjur, odling och fägring i kruka och trädgård, annorlunda eller gammaldags hantverk.

 • **Law of Attraction iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Här är du som är nyfiken, intresserad, nybörjare och utövande varmt välkommen att delta och bidra. Här samlas alla vi som hyser ett brinnande intresse för Law of Attraction. Det kvittar vilken årgång du är eller vart du kommer ifrån, vi är alla från samma källa av flödande energi i grund och botten.

 • **Ledarhund iFokus
  **

  Djur

  Hit är alla hundvänner välkomna som har eller inte har ledarhund. Syftet med sajten är att sprida kunskap om hur det är att ha ledarhund.

 • Lejonkaniner iFokus

  Djur

  Detta är ett ställe där alla, stora som små, kan diskutera sitt intresse om lejonhuvade kaniner. De spelar ingen roll om din kanin är blandras, om öronen står upp eller hänger, eller om den inte alls är lejonhuvad! Alla är välkomna.

 • Lenormand iFokus

  Kropp & Själ

  Det här är ett forum dedikerad till "the Lenormand Oracle Deck", namngivet efter Europas mest berömda  medium: Mme Lenormand. Marie-Anne Lenormand. Mme Lenormand verkade i Frankrike sent 1700-tal och en bra bit in på nästa sekel.

 • Leopardgecko iFokus

  Djur

  Det här är platsen för dig som redan har leopardgeckos, funderar på att skaffa, eller för dig som helt enkelt bara är intresserad av dessa fantastiska reptiler!

 • Litteratur iFokus

  Kultur & Nöjen

  Här på sajten delar man med sig av recensioner, diskuterar, tipsar och hjälper varandra med smått och gott. Det kommer också att tävlas om böcker då och då!

 • **Livskvalitet iFokus
  **

  Det Goda Livet

  Mötesplats för de som i gemenskap med andra vill ventilera allt det som gör livet värt att leva. Alla är inte rika och friska med välbetalda jobb och jättespännande liv. Men alla har vi något stort i det lilla livet, som ger guldkant och skänker glädje i tillvaron.

 • Mac iFokus

  Datorer & Prylar

  Du behöver inte vara fanatisk eller ens särskilt intresserad av datorer för att vara välkommen här. Förr eller senare har du säkert någon fråga eller fundering du kan dela med dig av. Antingen inför ett förestående köp eller när du söker ett program som gör något du behöver. Fråga gärna.

 • Magdans iFokus

  Kultur & Nöjen

  Sidan handlar om orientalisk dans, som inbegriper magdans, arabisk, grekisk, turkisk, tribal och gothic, och nordafrikansk/arabisk dans. Sidan vänder sig till alla som dansar, har dansat, vill dansa eller bara är intresserade av den sortens dans.

 • **Maine Coon iFokus
  **

  Djur

  Sajten för alla som föder upp, äger eller bara älskar Maine Coon katten! Sajten är givetvis även öppen för dig som (ännu) inte äger en Maine coon men som ändå är intresserad av rasen. Målsättning är att på bästa sätt stödja, uppmuntra och dela med oss till varann.

 • Marsvin iFokus

  Djur

  Här är sajten för dig som gillar marsvin. Här finns alla typer av marsvinsintresserade, från nybörjaren som funderar på att skaffa sina första marsvin till den erfarne uppfödaren och utställaren som haft marsvin i många år.

 • Maskrosföräldrar iFokus

  Hem & Familj

  En maskrosförälder, är en mamma eller pappa som har erfarenhet av att deras föräldraskap har havererat på grund av missbruk. Barnet eller barnen har inte kunnat bo kvar hos föräldern, utan har fått bo i familjehem – antingen hos någon anhörig eller ett av socialtjänstens familjehem.

 • Matbröd iFokus

  Det Goda Livet

  Det är få som kan motstå doften av nybakat bröd. Här på sajten hittar du såväl snabba, enkla som mer avancerade brödrecept. Du kommer även kunna finna recept på brödbaserade maträtter som smörgåstårta och pizza. Att baka med surdeg blir alltmer populärt, därför hittar du både tips på surdegsgrunder och surdegsbröd.

 • Matlust iFokus

  Det Goda Livet

  Den breda sajten om allt som har med mat att göra, där alla, oavsett kosthåll och smak ska kunna mötas, diskutera och dela recept. Bärande för sajten är att vi alla delar bordets nöjen och ibland svårigheter, äta måste vi och här kan vi inspirera varandra att få till så god och bra mat som möjligt.

 • **Medeltiden iFokus
  **

  Geografi & Historia

  Det här är en sajt där du som är intresserad av medeltiden ska trivas, våga ställa frågor och komma med synpunkter. Målsättningen är att skapa ett community med information och frågeställningar om medeltiden

 • **Militärhistoria iFokus
  **

  Geografi & Historia

  Militärhistoria från karoliner till dagens stridsvagnar och massor med roliga lumparminnen. Hur var din värnplikt och hur var befälen? Hur såg det ut förr och vad hade de för beväpning och hur kommer framtidens militär att utvecklas? Hur såg Sveriges roll under andra världskriget ut?

 • Miljö iFokus

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Miljömedvetenheten i vårt samhälle ökar dag för dag, men ännu är det mycket som kan förbättras. Därför har den här sidan skapats, där vi kan diskutera problemen, lösningarna, nya rön och allt annat som har med miljö att göra. Miljöproblem kan vara allt från lokala till globala, vattenföroreningar till luftföroreningar med mera.

 • Minecraft iFokus

  Kultur & Nöjen

  Har du alltid drömt om att bygga dig ett höghus av klossar, eller kanske utforska grottor? Varför inte rida på grisar eller ha din egna varg som ett husdjur. Allt du kan tänka dig är möjligt med Minecraft. Det bästa av allt, du är inte ensam om att spela! Kom in i värmen här på sajten och dela med dig av dina tips och trix.

 • Misshandel iFokus

  Kropp & Själ

  Tanken är att du som sitter i våldet ska kunna hitta halmstrået till hjälp här, du som kommit loss kan söka stöd här och att du som kommit ännu längre kan hjälpa andra.

 • Mobbing iFokus

  Kropp & Själ

  Denna sida finns till för alla, oavsett om man blivit mobbad, har mobbat, har sett mobbing eller bara är intresserad av att lära sig mer. Vi håller god ton härinne och tar hand om varandra, för allas trivsel.

 • Mobiltelefoner iFokus

  Datorer & Prylar

  Mobilforum blir allt mer populärt och målet är att sträva efter att göra detta forum till det självklara valet av mötesplats för alla med intresse för mobiltelefoner. Planen är att utöka sajten med mycket information samt förbättra och utöka den.

 • **Mode & skönhet iFokus
  **

  Det Goda Livet

  Ett forum där vi diskuterar allt om kläder, smink, accesoarer och lite till! Här är alla välkomna att delta oavsett förutsättningar och kunskap, forumet finns för att du ska kunna dela med dig av dina kunskaper och för att dela åsikter, kunskap och annan information med andra.

 • Modellbygge iFokus

  Hantverk & Hobby

  På den här sidan ska inspirera gammal som ung, tjej eller kille, att börja med en hobby som ger så mycket! Och det gäller alla slags modeller, inte bara plastbyggsatser. Det handlar också om träbåtar, modelljärnväg, radiostyrt och mycket annat.

 • **Modellfoto iFokus
  **

  Hantverk & Hobby

  Här diskuterar man och delar med sig av allt det som tillhör seriös modellfotografering. Vad är då modellfotografering? Per definition är alla som ställer sig frivilligt framför en kamera modell för en stund. Men här ser vi lite snävare på begreppet till att gälla de som blir fotograferade mer än vid ett enstaka tillfälle.

 • **Mops iFokus
  **

  Djur

  Här samlas mopsälskare från hela Sverige för att samtala och dela med sig av just sina mopsar och deras erfarenheter av denna underbara ras. Här kan vi dela tips och idéer med varandra, ställa frågor, berätta om våra egna hundar med mera.

 • Motor iFokus

  Hantverk & Hobby

  Här är en sajt för alla motortokar runt om i landet. Här huserar de som är stolta över sina fordon, oavsett om man kör en BMW av senaste årsmodell, eller om man åker runt på en gammal moped. Här trängs bilfolk med mopedälskare och skotertokar under samma tak.

 • Motorcykel iFokus

  Sport & Fritid

  Sajten är till för alla med intresse för motorcyklar, även om du inte äger någon egen så är du mycket välkomna. Här hjälper man varandra, diskuterar och här visas nyttiga fakta om olika motorcyklar och allt annat som rör det ämnet.

 • **Mus iFokus
  **

  Djur

  Som musägare kan du här fokusera på ditt musintresse, odla det och sprida det genom att diskutera med folk som delar ditt intresse, inhämta kunskap, inspireras, ha kul och få nya vänner. På detta community hittar man massor med människor som delar ens intresse.

 • **Musik iFokus
  **

  Kultur & Nöjen

  Det här är sajten för alla oss som älskar musik. Här finns förhoppningsvis nåt för alla och är de nånting du tycker fattas, kom in och dela med dig! Här kan vi diskutera allt ifrån artister, skivor, konserter och låtar.Vi kan tipsa varandra om nya och gamla artister.

 • Musikproduktion iFokus

  Kultur & Nöjen

  Här kan du finna det mesta som rör sig om låtskriveri och annan musikproduktion. Det är också ett ställe för dig som är artist att ha chans att finna låtar. Här kan upphovsmännen lägga upp färdiga produktioner. Nybörjade som experter är välkommna.

 • Månväsen iFokus

  Geografi & Historia

  På månväsen hittar ni vampyrerna, varulvarna, älvorna, Näcken, Skogsrået och många andra väsen/företeelser inom folktro, mytologi och ockultism. Sajten riktar sig åt alla som är intresserade av folktro.

 • **Naglar iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Här kan du som nagelintresserad träffa andra med samma intresse! Ni kan diskutera allt som behöver diskuteras, fråga om ni undrar över något eller bara lägga upp bilder på ert arbete. Sajten är för alla som håller naglar varmt om hjärtat!

 • **Natural Horsemanship iFokus
  **

  Djur

  Har du ett öppet sinne för hästarnas viljor och egenskaper och inte endast fokuserar på tävlingsresultat? Du kanske vill lära känna andra som tränar och umgås med sin häst på samma sätt som du? Hitta var tränare finns, olika kurser och sammankomster.  Då kommer du att trivas på denna sida!

 • **New Forestponny iFokus
  **

  Djur

  Den här sajten är till för dig som vill träffa nya människor inom rasen, kanske en uppfödare, hingsthållare och andra aktiva som engagerar sig i rasen. Kanske har du en ponny till salu eller önskar köpa en? Eller en fråga om varför skimlar föds i en annan färg? Alla frågor är varmt välkomna att diskuteras här!

 • **Nordisk historia iFokus
  **

  Geografi & Historia

  Kalmarunionen är en unik politisk varelse som fortfarande är ett historiskt mysterium. Gustav Vasa genomförde stora förändringar. De här är bara få exempel av vad Nordisk Historia handlar om, men det finns många och alla är lika viktiga och speciella.

 • Norsk Skogkatt iFokus

  Djur

  Här är det meningen att stolta ägare, uppfödare och/eller utställare av kattrasen Norsk Skogkatt skall kunna samlas och dela med sig av sina erfarenheter. Sajten är givetvis även öppen för dig som ännu inte äger en Norsk Skogkatt men som ändå är intresserad av rasen

 • **Nära föräldraskap iFokus
  **

  Hem & Familj

  Sajten för dig som är övertygad om att en trygg anknytning har en positiv inverkan på hela livet. Den trygga anknytningen skapas genom att man lyssnar, respekterar och bekräftar våra barn. Här bollas funderingar och här stöttar man varandra i det inte alltid så enkla föräldraskapet.

 • **Oförklarade fenomen
  **

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Här tas allt upp som berör fenomen av alla de slag, märkliga, fantastiska, magiska, naturfenomen och mer eller mindre oförklarade. Här kan man läsa om allt från UFO´s till Bigfoot, sädescirklar, jordstrålning, naturväsen, naturfenomen och livets mirakel och magi.

 • Omplacering iFokus

  Djur

  Har du bestämt dig för att hjälpa ett vuxet djur till ett värdigt hem? Vill du hjälpa ett oönskat eller övergivet djur att finna en ny kärleksfull ägare? Känner du att ditt eget djur skulle må bättre i ett annat hem? Då har du kommit rätt!

 • **PAH iFokus
  **

  Kropp & Själ

  PAH är en lungsjukdom. Blodkärlen i lungorna blir trängre och trängre. Sjukdomen är relativt ny. Här diskuteras och informeras om PAH. Sidan är för dem som har sjukdomen, anhöriga, vänner samt för alla som är intresserad av sjukdomen på ett eller annat sätt.

 • Paintball iFokus

  Sport & Fritid

  Det här är ett officiellt Paintball forum där både nybörjare och proffesionella spelare kan delta! Glöm inte att dela med dig med ditt paintball intresse, här har man inget emot att se bilder,texter osv, ös på bara!

 • Perser iFokus

  Djur

  Perserns egna sajt. Här har du chansen att diskutera Perser; problem, glädjeämnen, avel uppfödning, utställning, ja you name it, här platsar allt. Du behöver inte vara en lycklig ägare av en Perser för att få vara medlem hos oss, det räcker med intresse för denna underbara katt.

 • Personlig utveckling iFokus

  Kropp & Själ

  Sajten för dig som vill lätta på hjärtat om tankar, känslor, reaktioner, attityder och våra handlingar. Ämnen som behandlas är populär psykologi, filosofi, vårt sanna jag, upplysning, uppvaknande, självkännedom, självkänsla och medveten närvaro i nuet.

 • **Pilsnerfilm iFokus
  **

  Kultur & Nöjen

  Den här sajten är till för den som gillar gamla filmer; 1930 - 40 och 50 tal och då främst pilsnerfilm. Här diskuteras allt som rör filmerna, skådespelarna och miljöerna. Sajtens syfte är att denna filmepok blir ihågkommen av kommande generationer.  Speciellt 30- talets Pilsnerfilmer är unika i svensk filmhistoria.

 • Pokémon iFokus

  Kultur & Nöjen

  Det här är en samlingsplats för Pokémonfantaster i alla åldrar där det diskuteras allt inom Pokémonvärlden, från spelen till korten, animen och allt däremellan! Allt Pokémonrelaterat är tillåtet att prata om och diskutera.

 • **Politik iFokus
  **

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Detta är ett diskussionsforum för diskussioner och debatter kring politik och samhällsfrågor. Du är välkommen att delta! Stora skillnader i värderingar och åsikter kommer att mötas. Detta ska vara en sajt med högt i tak, en sajt med mångfald och en sajt med tolerans för olika syn på frågorna. Samtidigt måste det finnas respekt för olikheterna och låg tolerans för personangrepp och andra elakheter.

 • **Ponnytrav iFokus
  **

  Djur

  Här finner du en komplett mötesplats för alla som gillar ponnytrav! Alla åldrar är representerade och du möter såväl aktiva kuskar, föräldrar och tränare som uppfödare, hästägare, nybörjare och andra intresserade. Vi möts och diskuterar med varandra i forumet.

 • Privatekonomi iFokus

  Ekonomi & Finans

  Den här sajten riktar sig till dem som önskar ha ekonomisk hjälp, här kan du lära dig om hur du hanterar din ekonomi, vad du bör prioritera, hur du kan undvika att hamna hos kronofogden och framförallt hur du ska gå tillväga för att nå dina drömmar.

 • **Problemhundar iFokus
  **

  Djur

  Den här sajten är till för personer som har något slags problem med sin hund. Din hund kanske gör utfall mot andra hundar eller biter sönder saker i hemmet? Här kan du ställa frågor, läsa om andras problem och lära dig hantera din hund.

 • Proveniens iFokus

  Geografi & Historia

  Proveniens betyder härkomst eller ursprung, och tanken bakom den här sajten är att samla människor med lite olika intresseområden men med ett gemensamt - intresset för det bakomliggande, historien - "härkomsten"

 • Psykologi iFokus

  Kropp & Själ

  Här är det som på ett stort knytkalas, där alla medlemmar är väldigt viktiga. Man får ha med sig vad som helst hit. Ställ frågor, läs om andras erfarenheter och dela gärna med dig av dina. Hit är alla välkomna, oavsett om man själv är drabbad, är anhörig, vän eller bara allmänt intresserad.

 • **Pudel iFokus
  **

  Djur

  Här inne kan du läsa om allt som gäller pudlar, från foder till pälsvård och sjukdomar eller varför inte bara komma in och kolla på våra bilder! Hundar som är blandras och har pudel i sig är också välkommna till forumet!

 • **Pyssel iFokus
  **

  Hantverk & Hobby

  Här är det fritt fram för alla pysseltokiga att dela med sig av sina favoritpysseltips. Här delar man med sig av sina alster, för att inspirera andra. Det förekommer även tävlingar och utmaningar med jämna mellanrum på sajten.

 • **Pärlpyssel iFokus
  **

  Hantverk & Hobby

  Man fokuserar på sådant som rör pärlor och pärlarbete på den här sajten. Olika tekniker och vad man kan tillverka av pärlor, som smycken, pynt till hemmet och på kläder. Man delar man med sig av sina alster, för att inspirera andra. Det förekommer även tävlingar och utmaningar med jämna mellanrum här.

 • Ragdoll iFokus

  Djur

  En samlingsplats för alla som är intresserade av Ragdoll. Alla är välkomna, oavsett klubbtillhörighet och vare sig du är uppfödare, utställare, enbart ragdollägare eller bara intresserad av rasen.

 • **Reborns iFokus
  **

  Hantverk & Hobby

  Varmt välkommen till sajten. Vad är då en reborn undrar säkert du? Jo, reborn är en docka som är väldigt lik en riktig bebis. En reborn har till och med samma längd och vikt som en riktig bebis. Detta är en hobby och en livsstil.

 • Reklam & Media iFokus

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Det roliga med reklam är att alla har åsikter om den. Samma reklamfilm som en människa uppfattar som briljant uppfattas nästan alltid av någon annan som dålig. En annons som någon tycker är tilltalande anser sannolikt andra är stötande. Åsikterna går isär och här är det meningen att du ska kunna säga vad du tycker.

 • **Relationer iFokus
  **

  Hem & Familj

  Här diskuteras allt inom ämnet Relationer. Det kan vara relationer mellan man och kvinna, mellan vänner, arbetskamrater och mellan föräldrar och barn. Livet innehåller som bekant många olika ingredienser, men det är ändå relationer till andra människor som får oss att växa - på gott och ont.

 • **Reptiler iFokus
  **

  Djur

  Har du ett intresse av reptiler? Eller är du ny inom ämnet, och kanske bara vill veta mer om dem? Ja men då har du kommit rätt! Den här sajten finns för alla som vill vara en del av reptilvärlden. Det spelar ingen roll om du är före detta reptilägare, nybliven reptilägare eller bara nyfiken, du är lika välkommen oavsett!

 • Resor iFokus

  Sport & Fritid

  Resor kan vara långa, korta, lugna, äventyrliga, romantiska, dramatiska, härliga, hemska…men oavsett hur de är så genererar de oförglömliga minnen. Detta och mycket annat står i fokus på den här sajten.

 • **Retriever iFokus
  **

  Djur

  Här sätter man fokus på Retrieverraserna. Man delar kunskap, glädje och sorg med varandra, samt tränings-, tävlings- och utställningstips och resultat.

 • **Reumatism iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Detta är en sajt om reumatiska sjukdomar av alla sorter. Här går det bra att ställa frågor och diskutera med andra i liknande situation, oavsett om man har reumatisk diagnos eller inte.

 • **Rexkanin iFokus
  **

  Djur

  Här på sajten är det kaninerna med den underbara rexpälsen som står i fokus. Givetvis är alla kaninälskare välkomna in och ställa frågor och diskutera, inte bara om Rex utan kanin i allmänhet. Här finns tävlingar och fotoutmaningar.

 • Ridsport iFokus

  Sport & Fritid

  Här pratas om ridsporten och det som ligger alla här varmt om hjärtat - hästen! Givetvis så blir det en hel del annat smått och gott om andra trevliga saker.

 • **Ridtravare iFokus
  **

  Djur

  Intresset för ridtravare ökar stort i hela landet. Här är forumet för den med intresse för ridtravare och deras speciella drag. Här kan du diskutera dina problem och motgångar tillsammans med andra i samma situation, eller presentera dina framgångar och trigga andra till att göra detsamma.

 • **Ryssland iFokus
  **

  Geografi & Historia

  Detta är forumet för dig som är intresserad av Ryssland eller det ryska i allmänhet. Här hittar du likasinnade människor, inspiration till och erfarenheter från resor i Ryssland. Här kan du fråga om vanliga ryska ord och fraser, diskutera Rysslands kultur och samhälle, natur och mat.

 • **Råttor iFokus
  **

  Djur

  Sajten är till för dig som älskar råttor eller bara vill veta mera om detta husdjur. Här kan du knyta kontakter med olika uppfödare, få nya vänner eller bara umgås. Sidan är till för alla oavsett ålder och du behöver inte vara expert på råttor. Du kan delta i månadens fototävling.

 • **Rörelsehinder iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Denna sajt ären mötesplatsen där vi debatterar olika saker som berör den med rörelsehinder. Det är du, som besökare, som är med och styr innehållet. Dina synpunkter är mycket viktiga. Du som inte har ett rörelsehinder är givetvis också välkommen att vara med och dina synpunkter är lika viktiga.

 • **Sagan om Ringen iFokus
  **

  Kultur & Nöjen

  Sajten för alla som helt enkelt älskar sagan om ringen! Utöver just dessa fantastiska böcker, så lägger vi även stor vikt på Tolkien själv, och alla hans verk. Här på sajten finns ingen åldersgräns, du får vara hur ung eller hur gammal du vill.

 • Science Fiction iFokus

  Kultur & Nöjen

  Science Fiction, filmer, framtiden och tekniken Science Fiction är så mycket mer än Star Wars och Star Trek. Det är ett stort område. Främst tänker man på Sci-Fi filmer men även idéer om hur framtiden kommer att se ut faller inom ramen för Science Fiction. Även en hel del historia passar in här också.

 • Scrapbooking iFokus

  Hantverk & Hobby

  På den här sajten pratas om allt som rör scrapbooking och kortmakeri! Man tar upp altering, decos, olika tekniker och mycket mer och delar gärna med sig av varandras alster, för att inspirera andra. Det är även tävlingar och skissutmaningar med jämna mellanrum, för att få utlopp för kreativiteten.

 • Sheltie iFokus

  Djur

  Sajten med fokus på Shetland sheepdogen som även kallas för sheltie. Här hittar ni en massa bra information och du är välkomna att delta i diskussionerna samt dela med dig av din kunskap. Dessutom är detta en plats där ndufår stöd samt någon att dela glädje och sorg med.

 • **Shetlandsponny iFokus
  **

  Djur

  Denna sida är till för alla de som vill veta mer och prata om Shetlandsponnyer. Ställ frågor, berätta, tipsa eller besvara. Alla bidrag till diskussionerna är välkomna och ingen fråga är för dum för att ställas.

 • **Siames iFokus
  **

  Djur

  Den självklara träffpunkten för den som älskar katter av orientaliskt ursprung. Tanken är att du ska trivas i gänget och få nytta och nöje av ditt medlemskap. Titta gärna in en sväng varje dag, då det arbetas för att det alltid ska finnas något nytt att läsa.

 • Singelföräldrar iFokus

  Hem & Familj

  Den här sajten vänder sig till dig som är singelförälder. Givetvis är också ni välkomna som är föräldrar och har levt ihop i många år. Bonusföräldrar likaså. Här ger man varandra råd och tips i olika ämnen, skriva om problem som dyker upp i vardagen och även dela glädjeämnen och erfarenheter.

 • Självkänsla iFokus

  Kropp & Själ

  Här är det tänkt att du ska kunna ventilera om allt som rör självkänsla till, du ska kunna få ventilera om dina problem med andra människor som sitter i samma båt och förhoppningsvis kunna få hjälp. Tanken är att egoboosta varandra, peppa varandra och försöka stötta och hjälpa.

 • Självpublicering iFokus

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Denna sajt är till för alla som tycker om att skriva, men framför allt för dem som är intresserade av att publicera själva. Här kan du ta del av tips och råd om hur man går tillväga, hur man driver förlag, om olika layoutprogram och så vidare.

 • Skepticism iFokus

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Alla skeptiska. Inför nya saker, inför förändring, inför varandra och ibland till och med skeptiska till vilka vi själva är, varför vi är här, vad vi vill med våra liv. För att diskutera inställningen till livet och saker som har väckt vår nyfikenhet eller skepticism är den här sajten skapad för just skeptiska frågor.

 • **Skolios iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Detta är ett forum för alla som är nyfikna på skolios, har skolios, är anhörig till någon med skolios, eller precis har fått diagnosen själv. Här kan du ventilera dig om tankar, känslor och träffa likasinnade som är i samma situation som du.

 • Skrivlust iFokus

  Kultur & Nöjen

  Detta community är till för journalister, frilansare, redaktörer, skribenter, poeter, manusförfattare och alla andra som är intresserade av att prata om skrivande, texter och allt omkringrörande. Självklart kan man även ventilera andra saker som kan vara roligt och intressant!

 • Skräckfilm iFokus

  Kultur & Nöjen

  Här ska du, tillsammans med alla andra skräckfilms-entusiaster, stortrivas. Här kan du hålla dig uppdaterad om allt skräckfilms-relaterat, såsom film, festivaler, butiker och fanzines. Du får gärna delta i diskussioner och berätta om hur du upplever skräckfilms-genren rent generellt.

 • **Skuggfolket iFokus
  **

  Kropp & Själ

  En mötesplats för alla som har sjukdomar eller handikapp som inte syns. Även för anhöriga och bekanta. Här på sajten kan man få tips och råd om man har problem. När orken är slut eller värken gör sig extra påmind så kan en stund här få energin att strömma till och värken glömmas bort för en stund.

 • **Skönhetsrecept iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Sajten för dig som behöver en samlingsplats om egentillverkad kroppsvård. Oavsett om du är nybörjare eller vetran är du välkommen. Här kan du ta skapandet i egna händer och bli mer medveten om dina skönhetsprodukter. I diskusionstrådarna hittar du tips, tricks och råd om allt möjlligt.

 • SL iFokus

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Den här sidan tar upp lite om Stockholms lokaltrafik genom åren. Bussar, spårvagnar, tunnelbanan, pendeltåg och färdtjänsten. Även Waxholmsbolaget är med här. De gamla bilderna är av ganska dålig kvalité, men de får vara med ändå och visa lite hur vagnparken har sett ut.

 • Smyckestillverkning iFokus

  Hantverk & Hobby

  Här kan man läsa om pärlbroderi, peyote ja alla sätt att sy med pärlor. Här tas upp de olika pärlsorterna, de olika teknikerna och allt som har med smycken att göra. Här möts de som älskar att designa smycken och dess komponenter. Det jobbas för att få ett så omfattande bibliotek med tekniker som bara möjligt.

 • **Snäckor iFokus
  **

  Djur

  Det här är sajten för dig som är intresserad av snäckor och sniglar, framförallt landlevande sådana, och den är till för alla oavsett ålder och kunskapsnivå. Här pratas om de olika arterna och deras individuella behov och utseenden, om artbestämning, avel, mat, sjukdomar, och allt annat som rör dessa intressanta djur.

 • **Social fobi iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Social fobi är då man har en stor ångest och rädsla inför vissa situationer. Det kan vara att redovisa inför klassen, gå på affären eller träffa någon på stan. Här på sajten kan man dela olika knep för att må bättre, berätta våra egna historier och söka stöd hos varandra.

 • **Sommar iFokus
  **

  Det Goda Livet

  Det här är sajten för alla som älskar den underbara årstiden! Här diskuteras allt från sommartraditioner, miljöer, grillning, insektsbett - listan kan göras hur lång som helst. Det finns ju så mycket som hör sommaren till.

 • Sorg iFokus

  Kropp & Själ

  På den här sajten kan du få stöd i ditt sorgearbete. Sorgearbetet få ta den tid det tar, men här kan du få stöd och kanske hjälpa andra i samma situation. Här är du inte ensam.

 • **Speedway iFokus
  **

  Sport & Fritid

  Vrålet från motorerna, metanoldoften, myllret av publik, stämningen och gruset som sprutar i kurvorna. Det är speedway det. Den här sajten är för alla som gillar det som hör speedway till. Här diskuteras speedway samt vinterns motsvarighet, Isracing.

 • Spetsar & urhundar iFokus

  Djur

  Här diskuteras allt från genetik och avel till beteende och olika aktiviteter. Här delar med sig av erfarenheter, tankar och vackra bilder. Tanken med sajten är att försöka skapa en mötesplats för de som har ett intresse för och en kärlek till raserna som tillhör spetsar och urhundar.

 • Sphynx iFokus

  Djur

  En mötesplats för människor med samma intresse - nakenkatterna. Där man kan stötta och rådfråga varandra. Här kan också du som vill lära dig mera om de olika raserna, Sphynx, Don Sphynx och Peterbald, få hjälp och information.

 • **Spiritualism iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Forumet med Spiritualistiska värderingar blandat med Nordisk Urkraft av gamla anor. Sajten vänder sig till dig som har ett genuint kärleksfullt intresse för det paranormala. Här kan du möta likasinnade och diskutera medialitet och mediumskap på ett lite djupare plan. 

 • **Sport iFokus
  **

  Sport & Fritid

  Det finns något som heter att förstå sport förändrar livet. Här pratas sport och idrott av olika slag. Spelar ingen roll om du är intresserad av en udda sport eller en vanligare idrottgren. Det spelar ingen roll om du är amatör, proffs eller bara intresserad. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal.

 • Språk iFokus

  Kultur & Nöjen

  På det här forumet kan du som funderar över språkfrågor få ditt lystmäte. Här kan du hitta människor som du kan utbyta kunskaper med och dela med dig av dina egna tankar om språkrelaterade frågor och problem. Du kanske behöver hjälp med att formulera dig.

 • **Studier iFokus
  **

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Sidan är samlingsplatsen för oss som vill få ut så mycket som möjligt av den tid vi lägger på att lära oss något. Förut hette sidan Studieteknik iFokus och kommer att få en lite annorlunda inriktning.

 • **Svamp iFokus
  **

  Det Goda Livet

  Kantarell är mångas favoritsvamp. Vad hittar man svamp när man är ute och letar efter svamp? Kan man se skillnad på ätlig och giftig svamp? Bra svampår eller inte?

 • Svensk natur iFokus

  Sport & Fritid

  Den här sajten handlar om, trots sitt namn, inte bara om den svenska naturen. I och med att miljöfrågorna är globala, så kommer även mycket att förhoppningsvis handla om rent globala frågor.

 • Synskadade iFokus

  Kropp & Själ

  Här debatteras hur det är att leva med synskador. Problem som den synskadade stöter på i vardagslivet. Här är platsen för dig som inte har synproblem, men vill veta mer eller har anhörig eller kamrat med synproblem.

 • Sång iFokus

  Kultur & Nöjen

  Sajten är mötesplatsen för alla sångintresserade. Det spelar ingen roll om du är nybörjare och sjunger Imse Vimse Spindel eller rutinerad och testar på Ave Maria - här är alla välkomna att lära sig mer om och dela med sig av sina kunskaper om sång!

 • **Sällskapskaniner iFokus
  **

  Djur

  Här snackas om kaninen som husdjur, som familjemedlem och vän. En individ som förtjänar allas kärlek och omtanke. Sajten är främst inriktad till barn och ungdomar med sällskapskaniner men kaninvänner alla åldrar kan utbyta erfarenhet med varandra naturligtvis. Man blir aldrig fullärd!

 • **Tarot iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Om vanliga kort kan berätta om händelser så kan tarotkorten gå på djupet och bortom själva händelsen genom att ge insikt om varför händelsen sker. Genom tarotkorten kan man lära känna sig själv. Innan man lär känna sig själv kan man inte känna någon annan på det sanna sättet.

 • **Te iFokus
  **

  Det Goda Livet

  Ett diskussionsforum där du kan diskutera te och annat terelaterad med andra tedrickare! Har du alltid undrat hur man brygger sitt te på bästa sätt? Ska du köpa ett gott te i present till en vän och behöver lite hjälp? Vill du dela med dig av ett knep som gör teet extra gott?

 • Teckning iFokus

  Hantverk & Hobby

  Tycker du om att rita och måla? Är du nybörjare på att teckna? Eller kanske proffs? Då har du kommit till rätt ställe! Det här är sajten som riktar in sig på just teckning/målning och olika tekniker

 • Teddykaniner iFokus

  Djur

  I en tid då dem teddypälsade kaninerna blir allt vanligare behövs ett forum. Ett forum där alla kan byta erfarenhet. Där ingen fråga är för dum. Där den mest erfarne uppfödaren är lika välkommen som dig som kanske inte ens har en kanin. Allt som krävs är ett intresse för teddykaniner.

 • **Tennis iFokus
  **

  Sport & Fritid

  Tennis, Racketsporten som ett tag kallades den vita sporten. Spelarna var alltid klädda i vita kläder. Idag förekommer massor av färgkombinationer.Tennis är en sport där koncentration, snabbhet, hårdhet och teknik ingår. Här på sidan diskuteras sporten tennis under trevlig samvaro.

 • Textilhantverk iFokus

  Hantverk & Hobby

  En sajt och ett handarbetsforum dit man kan vända sig för att få sina handarbetsproblem lösta, få tips och inspirataion, uppmuntran när man kört fast eller beröm för sina färdiga alster. Sajten ska värna om både bredden och djupet i textilhantverk, bredden i fråga om olika grenar och djupet vad gäller kunskaperna.

 • The Sims iFokus

  Kultur & Nöjen

  På denna sajt så diskuteras de populära spelen, The Sims! I forumet kan du skriva dina personliga frågor, diskutera The Sims spelen med andra medlemmar, kanske ge tips på lite roliga länkar, och mycket mer. Du får skriva vad du vill, så länge det handlar om The Sims och följer sajtens regler.

 • **Tonåringar iFokus
  **

  Hem & Familj

  Detta är ett forum för dig i tonåren, eller för dig som är förälder/anhörig till ett barn som är tonåring och har tips och råd att ge eller få. Tonåren är tiden då man formas som person och försöker finna ut av sin identitet. Det är en tuff period för många. Här på sajten hjälper vi varandra att ta oss igenom dessa år!

 • **Trackmania iFokus
  **

  Kultur & Nöjen

  Här kan du träffa andra som spelar Trackmania och få tips om hur du ska förbättra ditt körande. Här skrivs även om nyheter och annat smått och gott som du som spelare har användning för. Vare sig du bara spelar, skapar banor eller driver en egen server har du något att hämta här.

 • Trav iFokus

  Sport & Fritid

  Sajten är till för alla oss som gillar trav. Här ska vi samla tips och säkra vinnare. Att vinna på trav är inte svårt om tillsammans hjälps åt att hitta de rätta dragen. Här pratar vi också om själva travsporten.

 • Trådslöjd iFokus

  Hantverk & Hobby

  Luffarslöjd, luffartjack, trådslöjd… Detta är några av namnen som används på detta roliga och vackra hantverk som trådkonsten är. Sajten är en samlingsplats där man kan utbyta tips och idéer, visa upp våra alster och hjälpa och inspirera varandra.

 • Trädgård iFokus

  Hantverk & Hobby

  Hit till Trädgård i Fokus är alla välkomna som försöker få plantor att växa i trädgård, krukor och på balkong! Här ska jag och andra försöka svara på dina frågor om växter och växtodling oavsett det gäller vilda eller odlade växter.

 • **Träning iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Här kan du diskutera allt som har med träning att göra. Individuell träning, lagsporter, hemmaträning, träningsmusik, träningstillbehör och andra glädjeämnen. Här delar man med sig av tränings- och motivationstips och peppar varandra i träningen samt för att nå våra mål.

 • **Trötthet iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Sajten för dig som på något sätt berörs av trötthet. Det kan vara en kortvarig sjukdom, livssituation eller långvarig livsåkomma. Här kan du få träffa andra med liknande problem, få tips och råd. Har tar man upp alla möjligheter till trötthet, hur du kan hjälpa dig själv och vad läkarna kan göra.

 • TV iFokus

  Kultur & Nöjen

  Här är forumet som tar upp allting som rör TV! Allt ifrån tekniska problem med tvapparaterna, till att diskutera olika serier och skådespelare och programledare som dyker upp på TV:n. Här diskuteras sport, serier, debatter, reklam, dokumentärer, programledare och sprider information om favoritserier.

 • **Tåg iFokus
  **

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Tåg är något man gillar, både som ung och gammal, både tjej och kille. De stora kraftfulla loken med alla härliga passagerarvagnarna, de tunga godstågen eller de otroligt snabba höghastighetstågen. Modelljärnvägar fascinerar också både unga som gamla.

 • **Tävlingshundar iFokus
  **

  Djur

  Hit är alla välkomna oavsett vad du har för hund och erfarenheter. Alla har någonting att lära sig och här byter man kunskaper med varandra inom hundens alla tränings- och tävlings områden. Här inne diskuteras allt som har med tävlingar att göra.

 • Undulater iFokus

  Djur

  Sajten för dig som har ett brinnande intresse för undulater, men även för dig som vill veta mer, har haft eller kanske funderar på att skaffa undulater. Här kan du som undulatägare hjälpa andra, inhämta kunskap, inspireras och förhoppningvis få nya vänner.

 • **Ursprungsfolk iFokus
  **

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Välkommen till en sajt som går tillbaka till rötterna! Den är en samlingsplats för alla som endera har ursprungsblod i ådrorna eller som har intresse på alla våras ursprung. Vi har alla våra rötter någonstans i världen. Ursprungfolket håller dessa rötter och traditioner vid liv.

 • Utomjordiskt iFokus

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Alla känner vi någon slags dragning rymden, vare sig man är liten eller stor. Kanske är det storleken och möjligheterna, som ryms inom oändligheten som får dig att fantisera. Det kanske är stjärnorna och deras budskapen du söker. Vad du än känner för vårt universum, så är du välkommen hit för att dela med dig.

 • Utvandrare iFokus

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Som utvandrare känner man sig lite "utanför" ibland och vill gärna ha andra i samma situation att prata med och dela med sig av sina erfarenheter. Här på sajten kan du göra just det! Du kan diskutera kulturer i olika länder, hur det drabbar den som är invandrare i det landet.

 • **Vaktlar iFokus
  **

  Djur

  Ett forum som är inriktad till den som är intresserad av vaktlar. Antingen har du redan vaktlar i vårt hushåll eller så är du kanske bara nyfiken på vaktlar. Grundtanken är en trevlig mötesplats där alla är välkomna med frågor och liknande som hör ett forum till.

 • Vallhundar iFokus

  Djur

  Hit är alla med vallhundar välkomna vare sig du vallar med din hund eller om du aktiverar den på annat vis. Målet är att vara ett öppet och aktivt forum för alla som är intresserade av vallhundar. En mötesplats för både erfarna gamla rävar och nyfikna nybörjare.

 • Vegan iFokus

  Det Goda Livet

  Här är en sida om vegansk kost både för nybörjare, erfarna eller bara för nyfikna. Ni finner även veganska recept på förrätter, varmrätter och efterrätter utan mjölk och ägg. Hur det är att leva som vegan och vilka komplikationer man kan stöta på om man ska ut och äta. 

 • **Vegetariskt iFokus
  **

  Det Goda Livet

  Här är alla som är nyfikna på vegetarisk kost välkomna. Sajten är till för dig som redan äter vegetariskt, för dig som vill bli vegetarian/ vegan och för dig som bara vill äta mer vegetariskt. I menyn finns mängder av recept att testa. Lägg gärna upp dina egna favoriter så att fler kan ta del av dem.

 • Vetenskap iFokus

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Här samlas alla intresserade av allt som rör vetenskap, där det kan diskuteras bland annat nya rön, forskning, uppfinningar, teorier, myter och utvecklingen inom vetenskapens värld. Syftet med denna sajt är att den ska vara rolig och lättsam där även de som inte är insatta kan förstå och bli intresserade.

 • **Viktminskning iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Detta är stället för dig som satsar på en hälsosam viktnedgång. Självklart är även du som redan har gått ner till ditt mål eller du som bara vill hjälpa till välkommen. Här hjälper man varandra med tips, råd, få stöd när det känns svårt och dela med sig när det går bra. Tillsammans klarar vi det

 • **Viktoperation iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Detta är en site för alla som ska/ funderar på/ känner någon som/ är nyfiken/ har genomgått någon form av viktreduceringsoperation. Här diskuteras precis allt rörande detta. Man har många funderingar och frågor när man börjar att tänka på en operation.

 • Vilda Västern iFokus

  Geografi & Historia

  Det är meningen att de som är intresserade av Vilda Västern och de amerikanska pionjärerna ska träffas och trivas på den här sajten. Här kan du skriva och diskutera allt som har med vilda västern att göra. Revolvermän, pionjärer, romantiken, cowboys, indiarner, kvinnorna. Ja listan kan göras hur lång som helst.

 • Vin iFokus

  Det Goda Livet

  Här är alla välkomna nybörjare som vinkännare. På sidan diskuteras allt som hör vinvärlden till vinsorter, druvor, lagring och temperering med andra ord allt som handlar om vin och lite till.

 • **Vinthundar iFokus
  **

  Djur

  På forumet diskuteras allt från genetik och avel till beteende och olika aktiviteter. Här delar man också med sig av erfarenheter, tankar och vackra bilder. En mötesplats för alla med ett intresse för vinthundar. Givetvis behöver du inte äga en hund som tillhör raserna, eller äga en hund överhuvudtaget, för att vara med.

 • Webbprogrammering iFokus

  Datorer & Prylar

  På denna sajt inriktar man sig på webbprogrammering. Med andra ord programmering och utveckling av webbaserade system. Exempel på dessa är till exempel iFokus eller google, men även enklare system som till exempel en blogg, Inriktningen på just denna sajt är mer på uppbyggnaden av själva systemet.

 • Weight pull iFokus

  Sport & Fritid

  Allt eftersom att debatterna kring Weight pull blir hetare och hetare blir fler och fler intresserade av sporten. Ett hundratal hundar och förare utövar idag Weight pull i Sverige, men det finns fler där ute som är intresserade. Tyvärr finns det för lite information och kunskap och där kommer den här sajten in.

 • **Welshponny iFokus
  **

  Djur

  Är du stolt ägare till en Welsh? Kanske har du precis köpt en ponny, kanske har du tom flera stycken och har haft i många år eller kanske är du bara förtjust i rasen och vill lära dig mer? Här diskuteras allt som rör welshponnyn. Det kan vara tävling, utställning, avel eller små historier ifrån vardagen som förgyller en stund och får oss att le.

 • **Westernridning iFokus
  **

  Sport & Fritid

  Har Du något intresse av westernridning passar du bra in här oavsett om du tävlar eller om du bara rider på hobbynivå. Eller kanske kollar du in för att få lära dig lite mer om någonting som fångat ditt intresse? Här på sajten ska alla kunna dela med er av bra och dåliga erfarenheter och tips samt hjälpa och peppa varandra.

 • **Whisky iFokus
  **

  Det Goda Livet

  På denna sajt sprids både lite historia och tips om whisky, eller heter det whiskey? Inget är fel - beroende på var man bor i världen. Man tipsar om whiskyprovningar, mat där whisky ingår, drinkar och eventuellt någon/några resor i whiskyns tecken.

 • Wicca iFokus

  Kropp & Själ

  Här samlas man för att dela erfarenheter, diskutera, lära och ta lärdom. Det spelar ingen roll om du kallat dig wiccan i flera år, eller om du alldeles nyligen börjat intressera dig för det. Här kan vi med öppna sinnen och öppna hjärtan mötas i harmoni för att dela vår religion med likasinnade. 

 • **World of Warcraft iFokus
  **

  Kultur & Nöjen

  I det här forumet kan man på svenska diskutera olika ämnen inom detta spel som till exempel taktiker inom instanse/raider, få hjälp med olika questar och allmän hjälp med spelet. World of Warcraft är ett stort spel världen över så spelar du eller är intresserad att få veta mer om spelet så tveka inte att skriva här.

 • Yrkesförare iFokus

  Omvärld, Karriär & Vetenskap

  Här hänger de som på något sätt transporterar något i sitt arbete, eller som helt enkelt bara är intresserade av lastbilar, bilar och andra fordon. Även studerande eller blivande studerande får såklart vara med. Kanske är du mest fackligt insatt? Det går bra det med. Eller har du mest åsikter, av erfarenhet, går det också bra.

 • **Ångestsjukdomar iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Sajten där drabbade, anhöriga, vänner och folk som bara är intresserade kan stötta varandra. Skriv, läs och ge en hjälpande famn i forumet eller läs artiklarna som finns här. Ångestsjukdomarna kan drabba vem som helst, men förekommer betydligt oftare hos kvinnor än hos män.

 • Återbruk iFokus

  Hantverk & Hobby

  Här samlas de som tycker om att arbeta med återbruk i alla dess former. Återbruk handlar om, precis som det låter, att bruka saker återigen. Det kan vara allt från att göra om en gammal sopkorg till en ny och läcker lampskärm till att klippa sönder kläder och sy nåldynor av tyget.

 • Ätstörningar iFokus

  Kropp & Själ

  Det här är en sajt som vänder sig till dig som är eller har varit sjuk i någon form av ätstörningsproblematik. Det är också en sajt för dig som är anhörig, familj eller vän till någon som är sjuk. Här är en sida som kan skapa mer förståelse och kunskap om hur jobbigt det faktiskt är att leva med ätstörningar.

 • **Öl iFokus
  **

  Det Goda Livet

  Öl är den äldsta kända alkoholdrycken i världen, och det är många som älskar den. Visste du att en av världens största ölmässor finns i Sverige? Genom att läsa artiklarna och delta i diskussionerna kommer du säkert att lära dig en hel del om just öl, och kanske har just du ett strå att dra till stacken?

 • **Övernaturligt iFokus
  **

  Kropp & Själ

  Det är ni medlemmar som gör sajten till vad den är. Här delar man intressen inom allt som har med andligheten att göra - vilket innefattar tankar, tips och erfarenheter i massor. Det finns en tråd som heter "Hjälp-tråden". Där har man samlat lite olika tips. Kika gärna där.

Annons:
Upp till toppen
Annons: