Annons:
Etikett1-allmän-astrologi
Läst 788 ggr
undrarens
2013-07-12, 19:59

de annorlunda stenarna? =)

nån som funnit några bra förklaringar om olika egenskaper för dessa "stenar?" på verkar oss rent astrologiskt:

ceres ,pallas ,juno, vesta och  chiron.

all hänvisning eller länkar, tips om sånt vore vänligt att få fundera över🙂

dessa är ju av olika storlek, form och  distans från solen (och oss).

man blir faktiskt rätt fundersam hur man kan/det går till rent praktiskt att urskilja egenskaper utifrån en viss planets påstådda egenskap eller som väcker frågor inom oss.

man vet ju egentligen inte alls om man utesluter allt annat som kunde egentligen kopplas till den  och den planeten , stenen, gasmolnet osv.

men likväl är de fascinerande hur bra vissa saker man tänkt på (ens egna uppfattning utifrån andras studier) stämmer överens med andra som verkligen studerat(ägnat åratals studier) detta och tänkt tillGlad eller frågat en massa folk på ett grundligt sätt enligt specifika betingelser.

all beskrivning är ju "fiktiv fakta"(antaganden) men kanske "rätt så bra " överensstämmande med ens uppfattning man skaffat sig.

vad är egentligen "rätt så bra" i matematiska termer…😃

rätta mig om jag har fel med de mesta ska ju beskrivas i såna termer(matematiskt) annars är saker inte godtagbara(matematiskt)…

då är man outside the box o tänker, på den spännande horizonten…🙂

varifrån kom egentligen "ljuset"Tummen upp som väckte liv i alla varelser på jorden och att hjärtatHjärta började slå och vi kunde  andasPustar och skratta Skrattar

Annons:
Upp till toppen
Annons: