1. Allmän astrologi

Fullmåne och månförmörkelse 5e juni

2020-06-04 17:15 #0 av: Wilyamna

Hej,
Vad tror ni om morgondagens fullmåne? Har ni några personliga planeter/vinklar som kan vara berörda?

https://blogg.damernasvarld.se/astrobloggen/2020/06/04/fullmanemanformorkelse-i-skytten/

Anmäl
2020-06-04 19:13 #1 av: RosaKatten

Haha jag hade precis tänkt lägga upp den här länken också😁👍

Ja nu är det eklipssäsong igen! Först tänkte jag bara, vad skönt att det inte är i kräftan / stenbocken, då kanske jag slipper undan den här gången... Sen insåg jag att fullmånen är i opposition med min Saturnus / Venus-konjunktion. Och trigon med min mars. Och trigon med min Kiron. Och sextil med min Uranus. Haha... jag hoppas jag kan hålla mig lugn bara.🙈

Hur ser det ut för dig Wilyamna?

Så här skriver hon ang det som händer i USA:

”Vetskapen om att vi har en eklips som kommer att landa rätt på USA:s  ascendent på 15° i Skytten gör det naturligtvis extra intressant att följa nyhetsflödet framöver. Den här eklipsen indikerar att landet kan vara med om ytterligare oroligheter under den kommande säsongen. Mars är ju krigets gud och hans närvaro blir väldigt tydlig här och skapar konflikter, impulsivitet, ilska, frustration och osämja kanske i värsta fall krig och naturkatastrofer är inte ovanliga i samband med eklipser.”

Det blir intressant att följa händelseutvecklingen där.

Anmäl
2020-06-04 20:55 #2 av: Kyllan56

I mitt horoskop måste det hända saker. 

Jag har min Måne på 14,54 grader i konjunktion Asc på 15,26 grader i Lejonet, som är i Trigon min Venus på 15,45 grader i 9:e huset Väduren. Med Månen15 grader Skytten blir det exakta Trigoner till min Acs och Venus och min Måne hakar på.  Sextiler till Solen i hus 11 och hus 1.

Månförmörkelsen är i mitt 5:e hus. 

Jag meddelar om något speciellt händer.

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Anmäl
2020-06-05 15:58 #3 av: RosaKatten

Oj då får du en riktig stortrigon ikväll Kyllan! Då känner du säkert av månförmörkelsen. Har du känt någon påverkan av mars? Han befinner sig ju på 15° i fiskarna just nu och eldar på skeendena lite extra.

Anmäl
2020-06-05 15:59 #4 av: RosaKatten

Fast Mars kanske inte är så eldig och pådrivande i fiskarnas tecken iofs🤔

Anmäl
2020-06-05 16:21 #5 av: Kyllan56

RosaKatten, jag känner av på ett känslomässigt plan.  

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Anmäl
2020-06-05 19:09 #6 av: Wilyamna

Oj, vad det händer saker för er denna ellips.

Jag tänkte först precis som du RosaKatten, vad skönt att det inte landar i stenbocken/kräftan för att inse att den landar i opposition med min asc 14 grader tvillingarna och konj med DC. För att detta inte var nog hamnar månen mittemellan dc och min Neptunus (16 grader skytten).

Vad intressant Kyllan att fullmånen hamnar i 5e huset som representerar lejonet där du var din asc! En stortrigon i eldens tecken och alla föränderliga tecken skulle bli berörda, då kommer du säkert känna av det. Be om läkning genom kreativitet kanske?

Anmäl
2020-06-05 19:14 #7 av: Wilyamna

Mellan nymånen och fullmånen har jag varit sjuk och under senaste veckan lyssnat på andlig filosofi på youtube som var SÅ intressant och jag känner hur det har lyft mitt medvetande och verkligen fått mig att tänka till 💕

Anmäl
2020-06-05 19:37 #8 av: Kyllan56

Det låter fantastiskt, Wilyamna!

Ja du har rätt i det du skriver om kreativitet, gäller att ta fram den sidan nu, som jag fått i övermått. Är det någon som vill byta lite problemlösning och uppfinningsrikedom mot jordenergi?SkrattarOm det ändå gått..

Har ett viktigt beslut att fatta.

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Anmäl
2020-06-06 08:39 #9 av: RosaKatten

Ja du Kyllan, jordenergi I wish!! Wilyamna får sälja lite till oss till högstbjudande😁
Lycka till med ditt beslut.

Jag vill gärna tipsa er båda om Gregg Braden. Han för ihop andligheten med kvantfysiken så fint och berättar på ett tydligt sätt hur man kan connecta hjärtats hjärnceller med hjärnan, ”Heart brain coherence”, för att lättare hitta sin inre sanning och skapa flow i tillvaron. Bra både om man behöver ta ett beslut eller bara vill får ytterligare en andlig dimension, förankrad i den fysiska kroppen.

Anmäl
2020-06-06 08:44 #10 av: RosaKatten

För övrigt är det ju lustigt hur man inte ser sitt eget. Jag kommenterade om Kyllans stortrigon iom månförmörkelsen, och insåg inte att jag också har en! På kul ritade jag upp månförmörkelsen i min chart och titta vad som uppenbarade sig! Fast jag har ännu inte känt av det alls faktiskt.

Anmäl
2020-06-06 08:45 #11 av: RosaKatten

.

Anmäl
2020-06-06 10:19 #12 av: Wilyamna

Hej,
Japp, jag byter gärna lite mer vatten energi mot jord 🙋‍♀️

Hoppas du fick lite vägledning igår Kyllan för ditt beslut 💕

Oj, du har också mycket connections i gårdagens fullmåne RosaKatten och med Kiron, då är det mycket kring att läka sår och healing vilket var en del av denna fullmånen om jag inte mindes fel. Solen hjälper till att belysa ett område som behöver läkas ❤️

Jag kände att det räckte med asc/dc samt Neptunus, lyssnade på ett klipp om den här fullmånen och att transiterande Neptunus även hade ett finger med i spelet. Hon nämnde Neptunus olika uttryck i den högre dimensionen och lägre. Mitt 7e hus har länge varit under granskning och jag tror att jag vänt ut och in på mig själv kring alla människor som hör det huset till. Så igår sökte jag efter Neptunus högre medvetande, villkorslös kärlek och inte att jag skulle få det av någon annan utan mer att jag själv ska börja agera utefter det och acceptera sanningen som den är utan att jag själv ska dras ner i de lägre uttrycken. 😊

Anmäl
2020-06-06 22:38 #13 av: Kyllan56

Hahaha... bytte bytt....

Jag vet inte varför jag omedelbart RosaKatten kom att tänka på resa, partner vatten havet. Har du en partner, som kommer från ett ställe vid vatten som ni pratat om att resa till. en längtan efter vatten. Neptunus kan även kopplas till vatten.

Någon kommunikation är inblandad med Merkurius, det kan också handla om Tåg, flyg, buss bill m.m.

Men med Saturnus i konjunktion Solen opposition Månen, kan det också vara en inre resa. Eller är det en kombination av både ock. Ibland behöver man komma tillbaka till en viss plats för att uppleva nuet. Kanske en plats du kommit till i tankarna, som aktualiserat  ditt "sår". Men en insikt som är till gagn för dig! Jag tror åtminstone det ger en impuls at vara i rörelse, med kommunikationsplaneten Merkurius och Mars, som handlar om aktivitet. En impuls, att nu vill jag ut...

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Anmäl
2020-06-08 13:03 #14 av: RosaKatten

#13 Tack Kyllan! Det är alltid lika givande att läsa dina tolkningar.

Jag har ingen partner men det finns någon, eller fanns. Plutomannen. Han bor i ett annat land nu och vi har faktiskt ett hav mellan oss..!Månförmörkelsen skedde i konjunktion med hans Venus. Så faktum är att hans Venus alltid bildar den här drak-konstellationen med mina planeter, det har jag inte sett tidigare.

Och faktum är att jag hade min Venusretur alldeles nyligen - och i retrograd dessutom! Venus är ju min styrande planet och även inblandad i månförmörkelsen så det känns som att temat är hur jag värderar mig själv. Just nu har jag också transit-Neptunus i exakt kvadratur med min Venus vilket också påverkar. Egenvärdet får jag iofs alltid jobba med, med min natala Venus-Saturnus konjunktion, och det är absolut kopplat till mitt sår.

Vad gäller Merkurius-Mars så har jag tappat rösten sedan två veckor så förmodligen behöver jag agera och stå upp för mig själv mer än vad jag gör.

Anmäl
2020-06-08 13:15 #15 av: RosaKatten

#12 tack Wilyamna!

Ja det är mkt healing som gäller just nu. Jag har jobbat med healingmeditationer och grönblåa kristaller sista dagarna och kommer riktigt djupt in. Framför allt halschakrat har mycket blockeringar, och det visar sig nu bla i att jag har tappat rösten. Har alltid haft svårt att uttrycka och sätta gränser, vilket förstås har med egenvärdet att göra.

Neptunus är en sån dimmig rackare, upplösande och oklar. Vad spännande att du fick kontakt där! Kände du att det träffade mitt i prick?

Anmäl
2020-06-08 16:12 #16 av: Kyllan56

Ser nu att du har en kvadratur mellan den mer lättsinniga konversatören Merkurius  och den mer djupsinniga Uranus, dessutom är Mars likaså. Det kan ha fått tyst på dig rent bokstavligen. Merkurius/Mars ligger dessutom i 11:huset, som står för grupper och vänner. Så kommunikation blir svårt.

När du förklarar detta med Plutomannen, förstår jag bättre varförjag var så förvirrad, i det jag kände. För jag tror att när Månen lägger sig så här kommer både du och Plutomannen tänka på varandra. Det blir en resa i tankarna. Att hans Venus bildar en Drake till dina planeter, gör att han alltid kommer finnas i dina tankar och och att han finns närvarande i dig.  Det finns med andra ord ett själsligt band mellan er.

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Anmäl
2020-06-09 19:52 #17 av: RosaKatten

Kyllan, ja det finns absolut ett starkt själsligt band mellan oss. Han kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta, och jag vet att det är samma för honom.

Men hur menar du kvadratur mellan Merkurius och Uranus? Jag har en kvadratur mellan Merkurius och månen, och en sextil mellan Mars och Uranus. Eller tänkte du på någon transit som jag missar? Och på vilket sätt skulle en kvadratur Merkurius-Uranus få tyst på mig, vill du utveckla?

Kvadraturen månen-Merkurius får ofta tyst på mig faktiskt, det är antingen hjärnan eller känslorna som är påkopplade och däremellan blir det tyst😂

Anmäl
2020-06-09 20:48 #18 av: Kyllan56

Ja den transiterande Uranus, befinner sig i Oxen på 21 grader, en exakt transit till din Merkurius och därigenom även din Mars.

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Anmäl
2020-06-10 08:14 #19 av: RosaKatten

Aha, men uranus befinner sig på 8° i oxen just nu. Men då vet jag vad jag har att vänta framöver.

Anmäl
2020-06-10 16:36 #20 av: Kyllan56

Oj då, då vände jag på det RosaKatten. Jag tror dock inte du blir stum en gång till. Snarare att det blir en liten konflikt om hur du uttrycker ditt tänkande.

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Anmäl
2020-06-10 22:36 #21 av: RosaKatten

Så kan det gå😊 ok ja vi får se när det väl blir dags.

Anmäl
2020-06-11 09:37 #22 av: Wilyamna

Så häftigt RosaKatten att detta blev ett sådan starkt själsligt möte mellan er båda, otroligt! Men jag förstår att det även måste vara ganska kämpigt att känna den styrkan men ändå inte kunna vara tillsammans och ett hav mellan er.

#15 Jag blir även imponerad av att du stärker ditt halschakra extra med kristaller 💕🙏🏻 Du arbetar på många plan med detta arbetet 🤛

ja Neptunus är lurig tycker jag också, men i veckan som gick fick jag tydlig insyn i mitt eget beteende som underhåller det negativa mönster som jag har med några närstående som står mig väldigt nära. Så att lösa upp det hjälper mig och mina nära till en bättre kommunikation, fast jag är långt ifrån det stadiet nu. Detta beteende mönster som vi 3 använder oss av gynnar ingen egentligen men nu när jag ser det kan jag börja hitta andra vägar. Detta tror jag kan ha med Neptunus och min MC + månen att göra, för jag kommer med små, små myrsteg närmare att leva i villkorslös kärlek, dimman lättar på ett sätt och sanningar avslöjas.

Jag fick inte jättemycket under själva meditationen, tidigare hade jag ett flöde som inte gick att stänga av men nu är det mycket tystare iaf med mitt ”seende” tror det utvecklas andra mediala sidor som jag inte riktigt förstår än.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.