6. Löst prat -OT-

Påverkas ni av partnerns stjärntecken?

2020-04-01 08:19 #0 av: Tant Grön

Kan det vara så att man påverkas av vad ens partner har för stjärntecken? I alla fall tycker jag att jag märkt det. Att ens öde blir lite annorlunda beroende på vad han har.

Anmäl
2020-04-01 08:35 #1 av: Wonnalesan

Jag är våg, han är jungfru. Undrar hur dessa tecken går tillsammans. Jag är mycket positiv vaken, han motsatsen. Samt så envis och det sade min mamma då hon levde-envisare person har jag aldrig mött-, det är tärande då man inte ens erkänner då man har fel.  Påfrestande i isolering!Skämtarskrivet med glimten i ögat...Mvh/WLBlomma

Anmäl
2020-04-01 12:31 #2 av: RosaKatten

Javisst påverkar det vad ens partner har för stjärntecken hur man passar ihop! Och inte bara stjärntecknet (som ju syftar till soltecknet) utan faktiskt hur alla ens planeter är placerade i förhållande till någon annans planeter påverkar. Det gäller för alla typer av relationer men man märker det förstås tydligast med de personer man står nära. Här är en jättebra tråd i ämnet: https://astrologi.ifokus.se/articles/57d9e2c2ce12c43d25000e13-astrologi-karleken

Anmäl
2020-04-01 12:44 #3 av: Tant Grön

Nej, menade inte hur man passar ihop, utan tycker jag har märkt att livet blir annorlunda beroende på vad ens partner har för stjärntecken. T.ex. att man har mer tur eller otur med pengar om man är ihop med ett visst stjärntecken. Eller med hälsan. Vad tror ni om det?

Anmäl
2020-04-02 12:14 #4 av: RosaKatten

Intressant frågeställning! Jag har inte tänkt på det men kanske att det ligger något i det. Man påverkas ju alltid av sin omgivning.

Anmäl
2020-04-04 20:52 #5 av: Kyllan56

Naturligtvis påverkar det oss. Ta te.x hälsan, om din och din partners horoskop harmoniserar, så blir fiktionen och stressen mindre, vilket påverkar hälsan på ett positivt sätt.

Alla delar av bådas horoskop, påverkar båda partners. Inte bara stjärntecken, det är en sammantagen påverkan. Är man lycklig kan man uppleva att man har mer tur, om man är olycklig i sin relation, upplever man motsatsen. Tror jag att man plötslig får tur i pengar, nej. För ditt grundhoroskop talar om om du är en människa med tur, eller ej. Däremot kan din partner ha ett mycket bra aspekter för pengar och tur och det i sin tur påverkar dig. Så indirekt kan man få tur.


”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.