1. Allmän astrologi

Uranus i husen

2019-03-20 23:02 #0 av: lilliums

Hej,

Lite nyfiken på hur ni upplevt Uranus genom de olika husen. Själv är jag oxe och Uranus har varit i mitt 8 hus de senaste 7 åren. Vart väldigt mycket fokus på ekonomin. Att få ihop den. Skulder, oväntade utgifter mm.

Hur har ni upplevt Uranus de senaste åren?

Anmäl
2019-03-21 01:08 #1 av: Kyllan56

8:e huset handlar om den ekonomin vi delar med andra. Kan vara banklån som du har gemensamt med någon annan, skulder, pengar man får via arv etc. Om man arbetar börsmäklare revisor. 

Med Uranus är det oväntade alltid ett måste även det okonventionella. Eftersom det är Skorpionens hus kan det också finnas saker i det fördolda, gömt för andra.

Det handlar också om att det avslutar och påbörjar nya saker. Kan komma upp längtan efter att förstå si egen barndom. Om man har negativa aspekter till di Uranus ska du av hålla dig från all spekulation med pengar, för det finns risk för ekonomiska förluster.

Din egen ekonomi ligger i 2:a huset vår försörjning och livsuppehälle.

Med all säkerhet gör du plötsliga djupdykningar i ditt inre. Så utan att se det komma så finns det mitt framför ögonen på dig. Eftersom det befinner sig i Skorpionens hus kan det vara saker som du hållit dolda för dig omgivning som dyker upp. 

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Anmäl
2019-03-21 08:43 #2 av: lilliums

Ja, för min del har det gällt större skulder till bank som jag kanske inte berättat för andra.  även lån för studier. är varken gift eller fått något arv eller har banklån med någon annan. dock har jag fått hjälp från min far ekonomiskt.

Det har även uppstått dispyter som påverkat inom släkten pga arv. dock har jag inte varit inblandad och påverkats särskilt mycket på något sätt.

Japp jag har "grävt" en del i mitt inre, väldigt mycket i perioder under de senaste 7 åren, mestadels för 5-6 årsedan. gått igenom en stor transformation utav mitt inre. försökt förstå mig själv på många sätt, astrologi ett utav dom. 

Anmäl
2019-03-21 13:26 #3 av: Farwuq

För min del är jag en 7:e husare. Skämtar
https://astrologi.ifokus.se/discussions/4f797f31d4ebea088d001019-mitt-natalhoroskop

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2019-03-21 13:33 #4 av: Kyllan56

Arv om man inte får det själv eller ej är 8:e huset. Du blir ju på något sätt inblandad. Det kan också vara att det dyker upp en arvtagare man inte visste om, som varit dold för en.

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Anmäl
2019-03-21 15:00 #5 av: lilliums

farwuq: så uranus har varit i ditt tredje hus nu? Går in i fjärde hus inom några år? hur upplevde du de??

Anmäl
2019-03-21 15:09 #6 av: lilliums

Kyllan56: ja det är ju sant.. hmm, min mamma fick ju faktiskt ett oväntat arv.. har jag inte ens tänkt på förrens nu...

 ska bli spännande nu när uranus går in i mitt 9 hus, har du upplevt det? isåfall vad hände i ditt liv under den tiden?

Anmäl
2019-03-22 07:14 #7 av: Farwuq

#5 Jag vet faktiskt inte. jag har inte haft orken att känna efter.

Tyst

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.