3. Övrig astrologi

solstormar

2013-06-25 08:03 #0 av: undrarens

ja hur mkt vet vi hur vi påverkas av solstomarna som slungar ut partiklar emot oss ...men jorden har ju ett visst skydd av sitt egna "magnetiska skal".

och man måste ju veta var någorlunda exakt man befinner sig då den/dom(solstormarna (elektromagnetiska vågor)) för att kunna veta dess påverkan på en eller en massa folk.

svårt med de där luddiga som inte syns(magnetiska strålning) vad de har för påverkan på oss rent astrologiskt de kanske inte är inberäknat i definitioner(högt troligt) inom astrologin .

dessa(solstormarna) återkommer ju cykliskt med toppar vart 9:e till 14:e år och fått utåt sett att vi påverkas vart 11år i snitt. 

2013 skulle va nån sorts kulmen(lär nog komma nya rönLer ) vad jag tycks ha sett , men vad vet jag ser bara vad som är beskrivigts i vetenskaps tidningar så man får väl lite på vad de observerar(vilket troligtvis är någorlunda korrekt).

är vi inte  alla på sätt o vis en vandrande elektrolyt (massa(fett, ben, , organ ,framförallt mkt vatten (iaf sägs de såFunderar) mm, som man kan omdefiniera till att motsvara vissa elektriskt omvandlingsbara "resistanser och kapacitanser och induktanser") för att kunna koppla de som en elektrisk krets som vandrar/sitter på jorden.

hur vi sen påverkas av de jordmagnetiska resp. andra elektriska eller yttre fenomen  (solstormar, planeters utsändande av elekromagnetisk strålning)när vi vandrar omkring där vi befinner oss, påverkar oss olika tror jag.

hur då detta  då ska kopplas in i astrologins världsdefinition vill jag dock inte sia omLer.

men de är nog skilda saker skulle jag tro.

allt i världen är nog för komplicerat för att kunna begripa,(gravitationskrafterna,kärnkrafterna, de starka och svaga elektriska krafterna, higgs partikel eller vad nu man mera kan hitta på man inte funnit för att "tyckas" få en förklaring av de djupa oförklarbara (min tro att inget går att förklara fullständigt, finns alltid nya aspekter av saker och ting man negligerat) ) i  samverkan på nåt mkt mystiskt sättSkrattar


skriv och tyck till om vad ni tror om solstormar.


Anmäl
2013-07-17 10:17 #1 av: undrarens

sol och fint utomhus idag. 

nog är bra med sommarSol

nu skulle man bara  kommit underfund/lärt sig nåt nytt under solenLer  

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.