6. Löst prat -OT-

God morgon 19:e april

2013-04-19 07:13 #0 av: Farwuq

God morgon, välkommen fredag du är efterlängtad.

Glad

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2013-04-19 17:53 #1 av: [Sol69]

god kväll på er. här har de varit jobb och åter jobb. men helgen kvar kämpa sen ledigt måndag.. Gäspar

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-04-19 18:14 #2 av: [greenseng]

Hejsan, svejsan. Tycker att aktiviteten minskat något på gruppen men det kan ju vara inbillning. Eller ett utslag av att Merkurius och Pluto är allmänt sura på varandra. Skrattar

Och forum-aktivitet går  antagligen i vågor.

Funderar på en artikel om tecken och eventuellt hus men har ingen direkt inspiration nu. Att skriva utan inspiration fungerar inte för mig.

Skrev ett manuskript en gång. Utan inspiration så tog det nästan två dagar att knåpa ihop en sida. Men med inspiration kunde man lätt skriva ett helt kapitel på mindre än två dagar. Men har man Neptunus i första huset så har man. Inte lätt alla gånger. Jag är och förblir en obotlig drömmare. Skrattar

हूं

Anmäl
2013-04-19 18:18 #3 av: [Sol69]

Inte lätt att va aktiv när jobbet kallar tyvärr Ledsen

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-04-19 18:34 #4 av: Farwuq

Energin kommer och går. Det känner jag verkligen igen.

Blinkar

Vissa dagar är en våldsam kamp, andra går nästan normalt.Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2013-04-20 15:15 #5 av: Moonwing

Höller med..Cooldessutom är lönedagar, mellandagr i veckan (Må-To)..nästan livlösa härinne..om man undantar de aktivaste medlemmarna, som ambitiösa "privat-supportrar" eller värdar/medarbetare.Skrattar

"Inom en människa av ljus, finns det ljus...När hon inte lyser, råder mörker."             (Evangelium enligt Thomas, 24)

  / Wingen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.