6. Feedback

Hej!

2008-07-21 18:23 #0 av: SamZodiac

Jag heter Sam och är helt ny här i skrivande stund. Mitt första inlägg.Glad

Nyfiken som jag är (Solen o Mars i Gemini), försökte jag bli lite klokare på vem som egentligen driver den här sajten. Kom fram till att det borde vara magpie. Men när jag försöker få ytterligare information om denna skata, så gäckas jag ständigt. Tycks vara något fel på presentationslänken. Ville bara tipsa. 

Anmäl
2008-07-21 19:36 #1 av: [MargaretaA]

Hej SamZodiac och Välkommen till Astrosajten! Glad
Det stämmer att det är underteckand skata som är sajtvärd och när jag själv klickar på min presentation så funkar den som den ska. Förhoppningsvis har du bara råkat ut för något tillfälligt strul.

häls

MagganAnmäl
2008-07-21 19:42 #2 av: [MargaretaA]

Tackar och bockar för reklamen på din blogg! Jag tyckte själv att det var dags för nåt. Jag är långt ifrån nån specialist inom astrologi så jag hoppas på att locka hit några Flört som kan hjälpa till att svara på alla härliga svåra frågor.

Maggan

Anmäl
2008-07-22 03:08 #3 av: SamZodiac

Ja banne mig, du har rätt! Nu funkar det utmärkt här också! Märkligt.

Ja, det ska väl inte vara helt omöjligt! Om jag förstått saken rätt, så hamnar min Sol/Mars-konjunktion i ditt 9:e hus, så något lär jag väl kunna göra för att förenkla din tillvaro, haha...

Hur funkar det med de där bmp-kartorna, då? Ska du ha mina data?  

 Sam

Anmäl
2008-07-22 12:51 #4 av: [MargaretaA]

Du kan skicka dina data i ett PM till mig. Nu ska jag bort på semester igen en vecka så det dröjer tyvärr lite din karta kommer. Du kan ju vara semestervikarie här så länge ;-)

Maggan

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.