5. Litteraturtips

tips på astrologi program?

2011-01-11 01:55 #0 av: kraft

Hej

Jag vill ge min vän ett astrologi program att ha på datorn. Där hon kan öva på att ställa personliga horoskop och framtids horoskop. Har ni något tips på på ett givande men samtidigt relativt lätt program?

Madelen

Anmäl
2011-01-12 00:25 #1 av: Amon

Jag använder mej själv av programmen:

WORLD OF WISDOM:s  Astrologiguiden och Astrologiguide för relationer

De finns att köpa bla på Vattumannens bokhandel i Sthlm. - eller på internet.

Jag har använt dessa i flera år - speciellt den första. Det är mycket intressant och givande att ställa horoskop för familj o vänner på detta enkla sätt. Glad

Anmäl
2011-01-12 01:24 #2 av: kraft

Tack för tipset!

Nu har jag läst om dom, jag är jätteintresserad av astrologiguiden men det var lite dyrt för mig just nu. Kanske vet om nån bättre begangnad? :)

Anmäl
2011-01-12 13:25 #3 av: PBonde

Inte behöver du köpa program idag. Det finns beräkningsprogam gratis på internet.

Lär dig tolka genom att gå en kurs, studera böcker (bra böcker är Arroyo: Chart interpretation Handbook, Astrology for Dummies är också ganska bra samt Susan Topkins böcker. Ronal Davison Astrology är en klassiker.)

 

Du kan t ex ställa personliga födelsehorskop, få transiter och progressioner beräknade (framtidshoroskop) gratis via Astrodienst

Anmäl
2011-01-12 13:47 #4 av: PBonde

Förlåt stavfelet Susan Tompkins skall det vara. Slant på tangenten. ;)

Anmäl
2011-01-13 01:00 #5 av: Amon

#3  Den länken gick inte att komma in på..

- men prova då den här: http://www.astro.com/

Det är ju en smaksak vilket program man väljer - det här programmet är säkert bra - har inte använt det så mycket - och det är ju på engelska - men har man översättningsprogram så är det ok.

World of Wisdom är helt på svenska (man väljer språk) - och där finns mycket information att få tillgång till. Där lägger man in alla familjemedlemmar och vänner i en databas - som det är lätt att hitta i. Fungerar också utmärkt när min internet-uppkoppling krånglar. Glad

Anmäl
2011-01-14 09:59 #6 av: kraft

Tack så mycket för tipsen Amon och PBonde. Nu ska jag nog klara av att hitta nått bra program.

Ha en fin dag!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.