Annons:
Etikettplaneter
Läst 8225 ggr
[MargaretaA]
2009-03-24, 09:00

Mars - viljan att överleva

Den eldiga och dynamiska planeten Mars, styr över din viljestyrka, sexualitet och drivkraft. Dess tecken och husposition, samt de aspekter den bildar till andra planeter, visar din energi och motivation.

Det är aktionsplaneten, som avslöjar var, och hur, du visar självsäkerhet och mod - och aggression. Den styr också över din sexualdrift. I en mans horoskop beskriver den också hans typ av maskulinitet, medan den i en kvinnas, visar vilken typ av man hon dras till.

Annons:
[MargaretaA]
2009-03-26, 13:20
#1

Din Mars i det Första Huset

Det första huset representerar din syn på livet, linsen genom vilken du ser på världen. Det styr också din personlighet, ditt yttre och hur du framstår för andra.

Eftersom det första husets tecken var det som steg upp över horisonten vid tidpunkten för din födelse, representerar det ditt första intryck av livet - och hur du även i framtiden kommer att se på det.

Med den eldiga Mars i ditt första hus är du full av energi och framåtanda, och andra ser dig som en dynamisk handlingsmänniska. Du är ärlig, intuitiv och öppen, tar dig an dina mål på ett intensivt sätt och ser seriöst på dina intressen.

Du kastar dig in i livet och är inte rädd att konfrontera problem, du sitter heller inte och väntar på att något ska hända, utan du tar alltid initiativet. Du tar ansvar för ditt liv och tvekar inte att gå dina egna vägar.

Ibland kan din otålighet ge dig kort stubin eller göra dig aggressiv, då du kan ha svårt att förstå dem som inte har din eldiga energi och livskänsla.

[MargaretaA]
2009-03-30, 12:18
#2

Din Mars i det Andra Huset

Det andra huset visar din attityd till trygghet, pengar och ägodelar. Det handlar också om att etablera en verklig känsla för vem du är, genom att skapa en stark position i den verkliga världen, den stabila grunden under dina fötter. I hus ett föds den första insikten om detta.

I det andra huset ger vi en solid bas till våra liv och definierar vilka vi är. Planeter i hus två visar vår potential - den vi kan förverkliga genom att ta oss an livet och deala med det. Det visar också vad vi värderar högst och vad vi hoppas att uppnå, samt hur vi värdesätter oss själva.

Med Mars i ditt andra hus, är du en verklig go-getter när det gäller ekonomiska och materiella frågor. När du vill ha något, vill du ha det nu, och din beslutsamhet, energi och kraft ger vanligen framgång.

Du är också beredd att ta risker och investerar obekymrat i sådant som andra skulle se som galenskap. Ibland lönar det sig, ibland inte, men dina goda satsningar överväger oftast de dåliga!

Du lever genom dina sinnen och har en natur som vill ha allt. Även här lyckas du vanligen att få det du vill, eftersom du har en så stark förmåga att uppnå dina mål.

Hickory
2009-07-02, 01:06
#3

intressant..jag har min mars i vågen i första huset.

vet inte dock vad det skulle betyda….iof jag är förbannat otålig och kan bli aggressiv mot långsammare individer (men jag menar inget illa med mitt rytande).

jag attraheras av killar som uppvisar vågens egenskaper…dem ska vara svala, balanserade, värdiga och lite finkänsliga, kultiverade, artiga och behagliga, intelligenta och tycka om att diskutera saker =) tycker inte om påstridiga, vulgära, porriga män. jag vill leva i en balanserad relation.

hm..ser ut att stämma. fast det är klart..det här var ju en riktig lightanalys jag gjorde.

LizaT
2012-02-23, 18:24
#4

Hej igen!

Det är nog Mars som fått mig att ta kontakt med Er tyvärr. Saturnus var emot. Det rimmar bra med Fiskar att jag inte behöver tillägga ngt till det Ni redan skrivit.

Men jag ville lyfta upp att Mars är samma både i kvinnors och ms horoskop,

tävlingslusten, driften, aggressivitet. Tillsammans med Venus är den väderbör. sexualitet.

Projicerar vi Mars utåt då blir vi attraherade. Man attraheras av det som ens Mars tecken visar, men inte nödvändigtvis, eftersom vi kan vara medvetna om Mars inom oss och ge uttryck för den. Istället för att projicera den kan vi även integrera Mars i VÅR personlighet även om man är en kvinna. Man behöver inte vara en guru för att ha välintegrerade Mars. T o m en hel del barn verkar ha välintegrerade Mars. Vi kan också uppleva aggressivitet från andra om vi projicerar Mars på människor, djur, utomjordingar, osv. Men man måste projicera Mars annars går det inte framåt.

Upp till toppen
Annons: