Annons:
Etikettzodiakens-tecken
Läst 6497 ggr
[MargaretaA]
2008-05-20, 22:31

Tvillingarnas tid - 21 maj – 20 juni

Försommar, syrener, skolavslutning och Idas sommarvisa. Nu är det gott att leva och särskilt gott är det för er som är födda i Tvillingarnas tecken. Solen har gått sin runda och är nu snart tillbaka på den position den hade den dag då ni föddes. Det är en dag att sammanfatta året som gått och att börja se fram emot året som ska komma.

Solen symboliserar vår livsenergi och när den nu kommer tillbaka på din egen dag kan du mycket väl uppleva en känsla av förstärkt livskraft. Ta vara på den och använd den till något konstruktivt. Det du påbörjar i dag kommer att präglas av just din speciella och unika personlighet.

Grattis på födelsedagen till alla Tvillingar!

Din Sol i Tvillingarna  

Tvillingarna är ett Lufttecken och styrs av planeten Merkurius. Du är känd för ditt lättsamma sätt och din förmåga att kommunicera. Kontakt med andra är ett grundläggande behov för dig. Du älskar en god konversation och är noggrann med hur du formulerar dig. Du vill också hålla dig informerad om vad som händer omkring dig.

Mediabranchen fascinerar dig, och du kan mycket väl skapa en karriär där. Eftersom Tvillingarna är ett lufttecken har du lätt för att lära dig nya saker.

Du bör av och till försöka dra dig tillbaka till en tyst och lugn plats, avkoppling och reflektion är nyttigt för dig. Om du tillåter dig den lyxen lite oftare kommer du att få mera energi.

Var försiktig så att du inte blir inblandad i dispyter som bara lämnar dig utmattad och stör din inre balans.

För att inte bli överbelastad bör du lära dig skilja värdefull information och aktivitet från det som är oviktigt. Ett bra sätt att använda din kreativa energi och organisera dina tankar är att skriva. Skriv, skriv, skriv….

Du är kreativ och alltid nyfiken på de senaste trenderna. Om du inte hade möjlighet att skaffa dig den utbildning du ville ha i din ungdom, kommer du att försöka kompensera denna brist senare i livet.

Om du inte får tillräckligt med omväxling i tillvaron, kan du bli lynnig och kan t.o.m. ta ut din frustration på omgivningen. För att undvika detta ska du se till att hålla ditt sinne alert och stimulerat. Ta dig tid ibland att tänka över din roll i universum och bli inte alltid förolämpad när dina vänner ger dig kritik. Det kommer inte att hjälpa dig.

Av: magpie* Personlig sida

Datum för publicering

  • 2008-05-20
Annons:
[MargaretaA]
2011-05-23, 21:00
#1

putt

Farwuq
2012-06-18, 15:40
#2

putt

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Farwuq
2014-05-21, 14:48
#3

putt

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Ralph
2014-05-25, 19:38
#4

Kul att läsa, tack Draken.

🙂

Upp till toppen
Annons: