Annons:
Etikett1-allmän-astrologi
Läst 1687 ggr
[Sol69]
2013-09-05, 19:06

Celtisk Astrologi

Celtic Tree Astrologi är baserad på den gamla idén om att tiden för våra födslar är avgörande för bildandet av vår personlighet och beteende.

Den andligt kunniga kelterna, särskilt druiderna var sakkunniga observatörer. Med tiden insåg de att ett barn som föds inom en viss säsong skulle utveckla vissa egenskaper. Vidare observerade druider mönster i färg och form av en människas liv enligt de rörelser månen (deras kalender är baserad på en lunar år) och den årstid då vi föds.

Systemet med Celtic Tree Astrologi utvecklades ur ett naturligt samband med druiden kunskap om jordens cykler och deras vördnad för den heliga kunskap som innehas av träd. Som nämnts på min Celtic Meaning of Trees sidan, hade druiderna en djup förbindelse med träd och trodde de var fartyg med oändliga visdom.

Bära detta koncept ett steg framåt, kan vi associera likheten och personlighet av träd till vår egen mänskliga natur. Genom att göra så, samlar vi inspirerade insikt och klarhet i vem vi är.

Nedan har jag förutsatt min tolkning av den keltiska tecken trädet astrologi. Jag hoppas att du tycker om dessa perspektiv så mycket som jag gjorde när du skriver dem. Åh, och inte missa min sida på Celtic Signs Animal Zodiac här.

Klicka på bilderna eller länkarna för varje tecken för att lära sig mer om trädet i Celtic Ogham sammanhanget.

Celtic Tree Astrologi : The Birch Birch - The Achiever

December 24 - Januari 20

Om du är född under energi Birch du kan mycket driven , och ofta motivera andra blir de lätt fångas i din iver , driv och ambition . Du är alltid nå mer , söker bättre horisonter och få högre ambitioner . Druiderna tillskrev detta till din födelsetid , vilket är en tid på året höljd i mörker , så därför du alltid sträcka ut för att hitta ljuset . Birch tecken ( precis som trädet ) är toleranta , tuff och motståndskraftig . Du är cool - headed och är naturligt födda härskare , ofta tar kommandot när en situation kräver ledarskap . När kontakten med din mjukare sida , tar du också skönhet i övrigt karga utrymmen , piggar upp ett rum med er list och charmiga folkmassor med dig snabba kvickhet . Celtic Tree astrologi Birch tecken är kompatibla med Vine skyltar och skyltar Willow .

.

Celtic Tree Astrologi : The Rowan Rowan - Tänkaren

21 januari-17 februari

Celtic träd astrologi erkänner Rowan skyltar som de filosofiska tankar i zodiaken . Om du var född under Rowan energi , är du sannolikt en angelägen - minded visionär , med höga ideal . Dina tankar är originella och kreativa , så mycket , är att andra ofta missförstår varifrån du kommer . Detta gör du ibland reserverad när de interagerar med andra som du känner att de inte skulle förstå var du kommer ifrån ändå . Ändå , trots att du kan verka ha en cool exteriör , du bränner inom från dina passionerade ideal . Denna inre passion ger inre motivation för dig som du gör din väg genom livet . Du har en naturlig förmåga att omvandla situationer och människor runt omkring dig med din blotta närvaro . Du är mycket inflytelserik i ett lugnt sätt och andra ser till dig för dina unika perspektiv . Rowan par väl med murgröna och hagtorn tecken .

.

Celtic Tree Astrologi : The Ash Ash - The Enchanter

18 februari - 17 mars

De som är födda under den keltiska trädet astrologi tecken på Ash är fria tänkare . Fantasifull , intuitivt och naturligt konstnärligt , ser du världen i vatten - färg renhet . Du har en tendens att lynnig och tillbakadragen ibland , men det är bara för din inre landskapet är i ständig rörelse . Du är i kontakt med din musa , och du är lätt inspirerad av naturen . Likaså inspirera dig allt som du förknippar med och folk söker dig för din förtjusande personlighet . Konst , skriver ( speciellt poesi ) , vetenskap och teologi ( andliga frågor ) är områden som starkt intressera dig . Andra kanske tycker att du är tillbakadragen , men i ärlighetens namn , är du helt enkelt ned i din egen värld av fantastiska visioner och design . Du är i ett konstant tillstånd av själv - förnyande och du sällan sätta ett värde på vad andra tycker om dig . Ash tecknar partneravtal väl med Willow och Reed tecken .

.

Celtic Tree Astrologi : The Alder Alder - Den Trailblazer

18 mars-14 april Om du är en Alder kännetecken i den keltiska trädet astrologi systemet , är du en född vägvisare . Du är en mover och en shaker , och kommer att bana väg med brinnande passion ofta få lojala anhängare för din sak . Du är charmig , sällskaplig och mingla lätt med en bred blandning av personligheter . Med andra ord , Alder tecken umgås med alla och alla älskar att umgås med dig . Detta kan bero på Alder s är lätt självsäker och har en stark egen tro . Denna själv- försäkringar är smittsam och andra människor känner igen denna kvalitet på dig direkt . Alder Celtic Tree astrologitecken är väldigt fokuserad och ogillar avfall . Följaktligen kan man se genom ytligheter och tolererar inte fluff . Alder människor sätter mycket högt värde på sin tid , och känner att slösa tid är olidlig . De är motiverade av handling och resultat . Alders par väl med Hawthorns , Oaks eller ens tecken Birch .

.

Celtic Tree Astrologi : The Willow Willow - The Observer

15 april - 12 maj

Om du är en Willow tecken , är du styrs av månen , och så din personlighet håller händer med många av de mystiska aspekterna av månens sfär . Detta betyder att du är mycket kreativ , intuitiv ( högt psykiska människor föds under tecknet av Willow ) och intelligent . Du har en djupgående förståelse för cykler , och du inneboende vet att varje situation har en säsong . Detta ger dig ett realistiskt perspektiv på saker , och dessutom får dig att ha mer tålamod än de flesta träd tecken . Med din intelligens kommer en naturlig förmåga att behålla kunskap och du ofta imponera ditt företag med förmågan att förklara på frågor från minnet . Willow Celtic Tree astrologitecken sprudlar av potential , men har en tendens att hålla sig tillbaka av rädsla för att framstå flamboyant eller overindulgent . Det är dina befogenheter uppfattning som i slutändan gör att din sanna natur att skina , och vad som leder dig till framgång i livet . Willow tecknar gå väl med Björk och Ivy .

.

Celtic Tree Astrologi : The Hawthorn Hawthorn - The Illusionist

13 maj - 9 Juni

Hawthorn skyltar i Celtic träd astrologi är inte alls vad de verkar vara . Utåt verkar de vara en viss personlighet , medan på insidan Hawthorns är helt annorlunda . De sätter uttrycket " aldrig döma en bok efter omslaget " på prov . De lever till synes genomsnittliga liv medan på insidan de bär eldiga passioner och outtömliga kreativa eld . De är välanpassade och kan anpassas till de flesta situationer väl - att göra sig innehållet och tröstande andra samtidigt . Du är naturligt nyfikna och har ett intresse av ett brett spektrum av ämnen . Du är en bra lyssnare , och folk söker dig som ett utlopp för att släppa sina bördor . Du har en god känsla för humor , och har en tydlig förståelse av ironi . Du tenderar att se helheten , och har fantastisk inblick - även om du vanligtvis inte kommer att ge dig själv tillräckligt med kredit för dina synpunkter . Hawthorn tecken matchar fint med aska och Rowan .

.

Celtic Tree Astrologi : The Oak Oak - The Stabilizer

10 juni-7 JULI

De som är födda under den keltiska trädet astrologi tecken på Oak har en speciell gåva av styrka . De är skyddande människor och ofta blivit en förkämpe för dem som inte har en röst . Med andra ord , är ek Crusader och talesman för the underdog . Vårdande, generösa och hjälpsamma , är du en gentle giant bland de keltiska stjärntecknen . Du utstrålar en enkel självförtroende och naturligtvis anta allt löser sig till ett positivt resultat . Du har en djup respekt för historia och anor , och många människor med detta tecken blir lärare . Du älskar att förmedla dina kunskaper om det förflutna till andra . Oak tecken har ett behov av struktur , och kommer ofta att gå mycket långt för att få en känsla av kontroll i sina liv . Friska Oak tecken lever långa , fulla , lyckliga liv och njuta av stora familjen inställningarna och kommer sannolikt att vara förknippade med stora sociala / community nätverk . Ek tecknar par bra med aska och Reed , och är kända för att harmoniskt förenas med Ivy skyltar också.

.

Celtic Tree Astrologi : The Holly Holly - The Ruler

8 juli-4 augusti

Bland de keltiska tecken trädet astrologi Holly är en av kunglig status . Noble , och hög - minded , de som är födda under Holly eran tar lätt på ledande positioner och makt . Om du är en Holly tecken du ta utmaningar enkelt , och du övervinna hinder med sällsynt förmåga och takt . När du stöter på motgångar , fördubbla du bara dina ansträngningar och förbli ständigt vaksam för att få dina sista mål . Mycket sällan är du besegrad . Det är därför många människor ser upp till dig och följa dig som sin ledare . Du är tävlingsinriktad och ambitiös även i de mest avslappnade inställningar . Du kan framstå som arrogant , men i verkligheten är du bara väldigt säker på din förmåga . Sanningen vara känd , är du ganska generös , snäll och tillgiven ( när folk lära känna dig ) . Mycket intelligent , skridskor dig genom akademiker där andra får kämpa . Eftersom många saker kommer till dig så lätt , kanske du har en tendens att vila på lagrarna . Med andra ord , om de inte hålls aktiv , kan du slinka in en ohälsosam och lata livsstil . Holly tecken kan se till aska och Elder tecken för balans och partnerskap .

.

Celtic Tree Astrologi : The Hazel Hazel - The Vetande

5 augusti - 1 september

Om du är född under energi Hazel , är du mycket intelligent , organiserad och effektiv . Liksom Holly , är du naturligtvis begåvad i den akademiska världen , och utmärka sig i klassrummet . Du har också förmågan att behålla information och kan minnas , recitera och förklara på ämnen som du har memorerat med häpnadsväckande precision . Du vet dina fakta , och du är alltid väl informerade . Detta gör du ibland se ut som en know - it-all för andra , men du kan inte hjälpa det , du är verkligen smart och vet oftast rätt tillvägagångssätt på grund av din imponerande kunskapsbas . Du har ett öga för detaljer , och gillar saker att vara " bara så . " Ibland behov av ordning och kontroll kan leda till tvångsmässiga beteenden om de lämnas därhän . Du har en talang för siffror , vetenskap och saker som använder din analytiska förmåga . Du gillar reglerna , även om du vanligtvis gör dem snarare än att spela med dem . Den keltiska träd astrologi tecken på Hazel förenar harmoniskt med hagtorn och Rowan .

.

Celtic Tree Astrologi : The Vine Vine - The Equalizer

September 2 - September 29

Vine tecken föds inom höstdagjämningen , vilket gör din personlighet föränderlig och oförutsägbar . Du kan vara full av motsägelser , och är ofta obeslutsamma . Men detta är att du kan se båda sidor av historien , och empati med alla lika . Det är svårt för dig att plocka sidor, eftersom du kan se de goda sidorna i varje ände . Det finns dock områden i ditt liv som du är helt säker på . Dessa inkluderar de finare sakerna i livet som mat , vin , musik och konst . Du har mycket distinkt smak , och är en kännare av förfining . Lyx håller med dig , och under goda förhållanden du har en Midas touch för svarvning grå till dramatiska skönhet . Du är charmig , elegant , och bibehålla en klass som vinner dig aktning från en stor skara fans . Ja, du ofta på offentliga platser där andra kan beundra din klassiska stil och värdighet . Vine tecknar par väl med Willow och skyltar Hazel .

.

Celtic Tree Astrologi : The Ivy Ivy - The Survivor

30 september-27 oktober

Bland andra omhuldade kvaliteter Ivy keltiska trädet astrologi tecken , är mest prisade din förmåga att övervinna alla odds . Du har ett skarpt intellekt , men mer uppenbart är din medkänsla och lojalitet till andra. Du har en som ger karaktär , och finns alltid där för att ge en hjälpande hand . Du är född i en tid av avtagande solen så livet kan vara svårt för dig ibland . Detta verkar ibland orättvist eftersom det verkar som hinder kommer på utan uppmaning från din sida . Ändå uthärda du oroande tider med tyst uthållighet och själfulla nåd . Faktum Ivy tecken har en tendens att vara djupt andlig och klamrar sig fast vid en djupt rotad tro som normalt ser dem tråg motgångar . Du är mjuk talade , men har en angelägen kvickhet om dig . Du är charmig , karismatisk , och effektivt kan hålla dina egna i de flesta sociala sammanhang . Ivy tecken lockas till Celtic träd astology tecken på ek och skyltar Ash .

.

Celtic Tree Astrologi : The Reed Reed - The Inquisitor

28 oktober-24 november

Reed tecken bland de keltiska tecken trädet astrologi är de hemliga djurhållare . Du gräver djupt inne i den verkliga innebörden av saker och upptäcka sanningen gömd under lager av distraktion . När det finns ett behov av att komma till pudelns kärna , säkerligen Reed skylten hittar kärnan . Du älskar en bra historia , och kan lätt dras in genom skvaller , skandaler , legend och lore . Dessa tendenser gör dig också en utmärkt historiker , journalist , detektiv eller arkeolog . Du älskar människor eftersom de representerar en mångfald av betydelser för dig att tolka . Du är skicklig på att lirka folk att prata med dig , och ibland kan du vara lite manipulativ . Men har du en stark känsla av sanning och ära så de flesta av er intrigerande är ofarligt . Vassfolk gå bra med andra Reeds , aska eller skyltar Oak .

.

Celtic Tree Astrologi : The Elder Elder - The Seeker

November 25 - December 23

Elder arketyper bland Celtic träd astrologi brukar vara frihetsälskande , och ibland verkar vara lite vild för de andra tecknen i zodiaken . I yngre år kan du ha levt livet i omkörningsfilen , ofta identifieras som en " thrill seeker . " Vid tidpunkten för din födelse ljuset från solen var snabb flyktig och så du tar samma cue från naturen . Du är ofta missbedömde som en outsider som du har en tendens att dras tillbaka trots din utåtriktad karaktär . I verkligheten , är du djupt tankeväckande med filosofiska böjd . Du tenderar också att vara mycket omtänksam mot andra och verkligen sträva efter att vara till hjälp . Dessa handlingar bistånd ibland hindras av din brutala ärligt ( som du öppet dela beställt eller på annat sätt ) . Äldste Celtic Tree astrologitecken passar väl med Alder s och Hollys .

Om du hittade det här intressanta , kommer du att hitta min Celtic Ogham sidan lika spännande . Klicka här för att gå dit .

Jag hoppas haft denna sida på Celtic Tree Astrologi , men inte slutar här . Fortsätt bläddra igenom mer i - site sidor relaterade till detta ämne :

Speciellt tack till David J. Crotty för den stjärnklara trädet fotot användes överst på denna sida .

Hittat faktan på denna sid. 

http://www.whats-your-sign.com/celtic-tree-astrology.html

Annons:
Farwuq
2013-09-06, 08:47
#1

Mycket intressant.

👍

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Magi-cat
2013-09-06, 13:33
#2

mig passa bättre med tecknet efter…..🤔


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Pagan
2013-09-07, 17:18
#3

Är en Holly Holly jag då. Intressant läsning.

Om du tror att du vet allt, är du dåligt underrättad

Sajtvärd Tarot

[greenseng]
2013-09-07, 19:14
#4

#3

Du med? Usch vad bra vi är!! 😃😃

Ungefär som i astrologi fast man har lyckats klämma in ett tecken till så att man har 13 istället för astrologins 12. Om jag räknat rätt. 🤔

Fast även i astrologin pratar man ibland om ett trettonde stjärntecken. Och det finns även de som använder det. Då måste man förstås justera tiden för tecknen.

Nackdelen med 13 är att det blir bökigt med matematiken. 13 är bara jämnt delbart med 1 och 13. 12 är jämnt delbart med 1, 2, 3, 4, 6 och 12. Tio är jämnt delbart med 1, 2, 5 och 10.

Således är 12 det bästa talet och borde vara basen för vårt talsystem och inte 10. Anledningen till att det inte är det är förmodligen för att vi har 10 fingrar. Egentligen ganska löjligt.

Såg en film som barn om en värld någonstans ute i universum där de hade 12 som bas i sitt talsystem. Minns inte, men de kanske hade 12 fingrar.

Men… de hade alltid fred och harmoni. Och de förklarade strulet i vår värld med att vi hade valt 10 som bas i vårat talsystem. Och… vem vet? 🙂

Upp till toppen
Annons: