Annons:
Etikettzodiakens-tecken
Läst 7266 ggr
[MargaretaA]
2008-09-08 11:47

Jungfruns tid - 22 aug - 22 sep

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Skördetid. Naturens skafferi står redo att bli skördad. Bonden arbetar för fullt på fälten för att få in årets skörd i tid innan regnen. Skogen är full av svamp. Äpplena mognar och rönnbärens klasar lyser lika röda som nyponen. Nu är det dags för människor och djur att börja samla i förråden inför den kommande vintern.

Solen I Jungfrun

Personer födda i Jordtecknet Jungfrun tenderar att sätta karriären först. Jungfrun är det mest realistiska tecknet, vilket styrs av planeten Merkurius och är i konstant sökande efter kunskap, vilken omedelbart kan börja praktiseras.

Ditt knivskarpa öga för detaljer hjälper dig i arbeten som kräver omsorg och precision. Oreda och slarv triggar dig bara att få ordning och reda i din omgivning. Du tycker om ditt arbete, trivs med att uppfylla dina förpliktelser och bör därför se upp så att du inte blir utnyttjad. Du lägger ibland så mycket vikt vid ditt arbete att du missar livets roligare sidor ibland.

Du kan analysera din omgivning rigoröst och har en tendens att förlora dig själv i detaljer, fram till en punkt där du inte längre förmår att få ihop de små bitarna till en helhet. Glöm inte vikten av att se de viktiga sakerna i livet. Låt dig inte snärjas av banaliteter.

Träna på tolerans och var medveten om farorna med att ta dina åsikter för seriöst. Du har förmågan att förverkliga dina visioner, men måste lära dig att acceptera att andra människor kan göra saker på ett annorlunda sätt.

Jungfruns tecken representerar hälsa. Låt inte dina många åtaganden trötta ut dig, det skada din hälsa. Att oroa sig är meningslöst eftersom du aldrig kan påverka händelser genom att oroa dig för dem.

Banden mellan Tecknet Jungfrun och Jorden förklarar varför du värderar materiella tillgångar och den bekvämlighet de medför. Du vill ha kvalitet när köper något och föraktar billig massproduktion.

Även om du inte är den mest romantiska personen och är stolt över din självständighet, gömmer du en stor längtan efter trygghet. Du kanske bör tänka om när det gäller dina uppskruvade krav på en partner.

Annons:
[BigMama]
2008-09-14 03:03
#1

Stämmer skitbra på syrran, som är en jungru.

[MargaretaA]
2011-08-24 07:02
#2

Grattis på födelsedagen alla Jungfrur! Glad

[MargaretaA]
2011-09-07 20:56
#3

putt

Skogshumblan
2011-09-24 14:16
#4

Jisses Maggan. Läskigt rätt om jungfrun i mig. Och tack för grattiset;)

/ Skogshumblan

Medarbetare på tarot och healing.

"I am not what happens to me, I am what I choose to be" Carl Jung.

Farwuq
2012-08-27 07:07
#5

Grattis alla jungfrur.

Glad

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Aribigga
2012-08-30 18:11
#6

Hahaha, stämmer asbra på min kollega som är jungfru och ganska bra på mig som också är jungfru :)

lurvponnyn.vimeddjur.se

Annons:
Farwuq
2012-08-31 06:43
#7

Kul att det stämmer.

Glad

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Denna kommentar har tagits bort.
Upp till toppen
Annons: