Annons:
Etikettzodiakens-tecken
Läst 17676 ggr
[MargaretaA]
3/20/09, 2:00 PM

Vädurens tid 21 mars - 20 april

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Vårdagjämningen är här och det är äntligen vår på riktigt. Takdropp, dagsmeja och bristande knoppar. De första blommorna har redan visat sig i söder och flyttfåglarna kommer i streck efter streck. Det är snö och regn om vartannat och kan blåsa elakt, men Solen värmer mer för varje dag.

Din Sol i Väduren

Vilka andra sidor av din personlighet ditt horoskop än visar, så betyder Solen i Väduren att du har en eldig pionjäranda, som färgar hela din syn på existensen. Som zodiakens första tecken vill du gärna ta ledningen, då du är modig, äventyrlig och ser framåt.

Detta gör dock att du snabbt blir uttråkad och rastlös. Du är duktig på att ta initiativ och starta upp nya projekt men att följa upp och avsluta är inte din starka sida.

Du har också ett hetsigt temperament med kort stubin, men din stora energi och livsglädje kan göra att många mindre fantasifulla och eldiga personer kan ha svårt att hänga med i ditt tempo.

Du är mer intresserad av framtiden än det förflutna och har inte mycket till övers för utslitna gamla attityder och tråkiga konventioner. Du säger alltid vad du tycker, oavsett vilka konsekvenser det kan få, eftersom du tror på ärlighet och sanning.

Ibland kan din eldiga själ och din direkta framtoning ge dig problem. Du kan vara mycket envis och rusa in i situationer dit inte ens "änglarna vågar gå". Men ditt mod, energi - och naivitet - försäkrar vanligen att du kommer fram oskadd, redo att gå vidare och erövra nya horisonter.

Grattis på födelsedagen alla Vädurar!

a122.gif image by Fiideli

Annons:
chik
3/21/09, 3:57 PM
#1

Grattis alla väderur!

Lena.P är jag i verkliga livet.

LenaR
3/22/09, 9:09 PM
#2

Tack tack! Grattis till alla mina medvädurar!


En människa kan göra vad hon vill, men inte vilja vad hon vill.

[Jeremina]
3/24/09, 8:15 PM
#3

Maggan! Du har i denna artikel fått med precis så som min yngre son är som är född 30 mars..klockrent….kram Jeremina! Flört

[MargaretaA]
3/24/09, 8:23 PM
#4

Så bra då Jeremina Skrattande

[MargaretaA]
3/26/09, 1:17 PM
#5

Din Ascendent i Väduren

Med det eldiga pionjärtecknet Väduren stigande över horisonten vid det ögonblick du föddes, ser du livet som ett äventyr och en utmaning.

Får du en ny idé, agerar du omedelbart, då det definitivt inte är din stil att först väga alla för- och nackdelar mot varandra i de olika situationer du ställs inför.

Mer försiktiga människor kan tycka att du är dumdristig, men som regel har du modet och kraften att övervinna problem och gå framåt. Du kan vara envis och temperamentsfull ibland, men din ärlighet, idealism och originalitet kompenserar mer än väl för det.

Med Väduren i stigande, är din härskande planet den eldiga och dynamiska Mars. Det tecken och husposition - såväl som de aspekter Mars gör till andra planeter i ditt födelsehoroskop är nyckelaspekter i ditt horoskop.

[MargaretaA]
3/30/09, 12:14 PM
#6

Din Mitthimmel (MC) i Väduren

Med den kraftfulla pionjären Väduren vid mitthimlen, är du ambitiös och fast beslutad att skapa en position inom vilket område du än känner dig dragen till.

Din karriär är viktigast för dig och du använder all din energi, vilken är kolossal, till att klättra på karriärstegen, vilket du mycket väl kan göra med både plötsliga hopp och tillfälliga tillbakadraganden, efterlämnande ett brinnande spår efter dig.

Du har entusiasmen och sinnet att initiera nya, spännande projekt, men du har inget tålamod för detaljerna, vilka du delegerar till andra, för du är en född ledare.

Du vill att man lägger märke till dig, och, även om det kan vara svårt för andra att hänga med i ditt tempo, så är du populär därför att du är så öppen, ärlig och direkt i allt vad du gör.

Annons:
[MargaretaA]
3/31/09, 11:55 AM
#7

Din Måne i Väduren

Det här är en eldig och mycket maskulin position för den försiktiga och passiva Månen, och det kan mycket väl vara du som tar initiativen i dina nära relationer med andra.

Du älskar att finna nya vägar, fast du är känslosam, är du äventyrlig och oberoende, och långvariga relationer där du känner dig hindrad är inte för dig.

Du behöver vara spontan för att känna dig levande, och ingenting kan få dig att känna dig så hämmad som vetskapen att varje liten aspekt av din framtid redan är planerad.

Du är öppen, ärlig och rättfram gentemot andra och du känner en stolthet i att om du behöver, klarar du dig ensam. Vilket du kanske en gång tvingades till, då självständigheten lades på dig i unga år.

Men du är den bästa av sällskap, och livet med dig blir aldrig tråkigt då din originalitet och livskänsla är mycket tilltalande för andra.

alena
4/20/09, 4:13 PM
#8

Känner mig ganska träffad!

pernillaa
4/22/09, 7:55 PM
#9

Är jag vädur? Född 19 mars och har då alltid trott att jag är fisk!

Och jag undrar kort över elementen. Som fisk är mitt element vatten men när känslorna stormar är det alltid blåsigt utomhus?

Ha en bra dag! // Pernilla

LenaR
4/22/09, 8:49 PM
#10

#9 Du kanske har mycket luft i horoskopet, många planeter eller ascendenten i ett lufttecken? (Jag vet inte, jag bara spånar!)

Här tipsar Margareta om en sajt där du kan få ett snabbt horoskop. Så kan du se om du är fisk eller vädur!


En människa kan göra vad hon vill, men inte vilja vad hon vill.

pernillaa
4/22/09, 8:52 PM
#11

Åh tack så väldigt mycket!

Kram

Ha en bra dag! // Pernilla

[MargaretaA]
3/21/11, 7:50 PM
#12

putt

Farwuq
3/29/12, 4:19 PM
#13

Nu är vi inne i väduren igen.

Glad

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Annons:
Farwuq
3/20/13, 11:44 AM
#14

Och ännu en gång.

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Emo
3/20/13, 11:54 AM
#15

Åren går fort och än snabbare verkar de gå.

 Värd på  Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel.
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973

Farwuq
3/20/13, 12:50 PM
#16

Jo, allt snurrar på i en hiskelig fart, men likväl hänger vintern kvar.

😡

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Emo
3/20/13, 1:30 PM
#17

Vinter? Visst är det kallt, men här i norra Skåne har vi mest barmark och undrar vad som hände med den väntade snöstormen.

 Värd på  Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel.
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973

Farwuq
3/20/13, 2:04 PM
#18

Den gick över Östersjön,, men vi fick en släng här.

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Farwuq
3/22/14, 1:43 PM
#19

Så… nu är våren en bra bit på väg.

☀️

Vi lever i vädurens tidevarv.

Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland

Upp till toppen
Annons: